На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 467
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Честит рожден ден на Анетинка Буболинка! Да е много здрава, щастлива и все така прекрасна душичка!

# 346
Момичета, хванала ме е музата за готвене и ми се иска да направя нещо сладичко, но по-различно от нещата, които сме свикнали да хапваме. Дайте идея за някой бърз и вкусен сладкиш, кекс, торта!

# 347
  • York
Таня,, заповядай http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6#photo=3
Правила съм го два пъти, голяма вкусотия е  Animal Pig

Благодаря на вскички за хубавите пожелания   bouquet

# 348
Ауу, мерсаж, Янче! Супер вкусно изглежда! Само стафиди нямам налични в момента, ама ще го измисля някакси.  Hug Чакам и други идеи за следващия път, не се стеснявайте!  Wink

# 349
Честит рожден ден на Анета! Heart Eyes
Да расте здрава, щастлива и обградена с внимание!  bouquet

# 350
Честит рожден ден на Анетка!Да е здрава,щастлива и много послушна!
Благодаря ви още веднъж за разбирането Hugискам да ви кажа,че върпеки,че познавам само Неви лично,много ви обичам Hug
Танче със сълзи се смяхме с мъжа ми на вашите оАк.ни премеждия Grinning развесели ме много!
Неви дано се раберете със шефовете и намерите правилното решение.
Мики Сиянка беше почнала да хапе,но като и се скарахме няколко пъти и престана.
Юхуу и аз си мисля,че сестра ти ревнува.До сега е свикнала цялото ти внимание да е насочено към нея,а изведнъж се появява Диди и тя остава на заден план...Пробва ли да поговориш с нея?
Офф,трудно ще се живее с 240лв,още повече,че вноската по кредита ни е 250,та хич не ми е ясно как ще се оправим.Дано мъжо поне има работа,та да остискаме вкъщи с малката поне до есента.

# 351
Честит Рожден Ден на АНЕТА!  nbirthday  Здрава и весела да расте!
Ей , този месец тук в темичката е страхотен ,почти всеки ден някой има празник.  Party Time

# 352
Добра вечеееер Simple Smile

Честит рожден ден на Анета, да бъде здрава, щастлива, умна и умерено послушна, да радва мама и тати!

Сетих се аз, че имам една неяснота по повод системата за детските градини и ОДЗ. Ся като ни пуснат и нас да се записвамееее ще можем да записваме ОДЗтата, а за чистите детски градини ся ли ще ни даде да си запишем желанията или като му дойде времето след 2 години (когато децата са вече на 3 годинки)  newsm78 
Моля Ника или който е вещ и е минавал по този път да каже, че да знам да си правя ли проучване и списък и за чистите ДГ  Thinking

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 22:03 от Teddy*

# 353
  • До Балкана
Абе Ника къде се покри! newsm78 Дано всичко е наред с Макси и Бо! Hug

# 354
Teди, аз в момента се опитвам да кандидатствам с Дината за близката градина, че ни приеха в яслата на ОДЗ на километър ( и няма никакъв контрол за болните) ,че и повече от дома, а свекърите нямат кола, та като тръгна на работа се надявам те да помагат понякога прибирането на децата. Сега не ми разрешава системата да кандидатствам ,изписва ми нещо от рода на "детето ви няма необходимата за постъпване навършени години", явно за ОДЗ -градина се кандидатства на 3 навършени години, защото Ради през септември ще има навършени 3 и ще е готова да тръгне, но не ни позволяват да кандидатстваме от сега, адски е тъпо това... Оказа се и че след като вече ходим нейде си нямаме право на 2-3 точки, които ако бяхме "свободен електрон" щяхме да ползваме... Иди им обясни,че аз като кандидатствах, кандидатствах за яслата и не съм виновна, че минавам автоматично в градината  #Cussing out
Мики, Мартин също ме хапе в знак на протест,че млякото свършва, аз му се карам всеки път но той стиска и дяволито ми се смее ooooh! ако ръката ми не беше толкова голяма а дъпарката му толкова малка щеше да види той  Cry ужасно боли  ooooh!
Пете, ще ме извиняваш, от кога се каня да ви честитя дългоочакваното зъбче  Hug
Мии, дано малчо бързо се оправя Hug
Какво да го правя това Миото, аз се чудя що не са ми хубави снимките, той вечерта преди РД си снимал колата,за да я пуснел за продан, та намалил резолюцията до минимум, а аз преди това си го бях настроила, че в лудницата да не се занимавам ooooh! Направоооо, как да не му видиш сметката бе  ooooh!

# 355
  • offshore & overseas
Теди, няма да ти дадат да сЪ записваш за чиста ДГ, само за ОДЗ-тата. С-мата щи каже, че дИтьето е извън градинска възраст и точка.

Мимчо, разбира се, че ЩЕ можеш да кандидатстваш, когато се отвори с-мата за следващата учебна година, димьек, от 28 февруари. Класирането ще е някъде към 11 април, ако се не лъжа. Всички кандидатстват тогава, тъй че нищо не губиМ.

Ника сигурно бачка, да не я мислим, шсъ обади Wink

# 356
Добреее, благодаряяя  Flutter

Ся имайки предвид проблемацията на Любезнич, да направя пак едно леко разсъждение с цел да бъда поправена ако съм в грешна посока...Та, аз понеже чаках в студовете за чиста ясла и съм номер ПЕТ там (мисля да да е приета) един вид не е оферта да изреждам много ОДЗта, а само най-най-удобните ми и ако/като не я приемат в ОДЗто Ш си джитка в чистата ясла докато дойде време за градина, м?
Бе нещо както е видно не ми е мноооо ясно таз работа  ooooh!

# 357
  • offshore & overseas
Напротив, според мен ти е ясна. Нищо не губиш (но и нищо не пИчелиш), ако изредиш ако щеш и 120 одз-та, но по-големи шансове ще имаш за по-първите си желания, така че, подреждането му е майката (както си го рекла, най-удобните и желани най-отпред). Ако я приемат в ясла, може да почне, пък после ако ти дойде ред за одз-то, местиш и готово. Не съм сигурна, че разбрах въпроса обаче.

# 358
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АНЕТКА-ЗДРАВА,БЕЗГРИЖНА И ЩАСТЛИВА ДА РАСТЕ
Таничка  Joy hahaha hahaha hahaha - и аз имам акино преживяване от бебшките ми години,което и дос ега се споменава-дано си я снимала....
Любезна-на мен пък НЕ МИ СЕ РАБОТИ-искам да готвя чистя и стоя вкъщи с детето...ама нЕма...т'ва е минке положението...явно всеки иска каквото няма...
На Криси в момента му избиват 3 зъба и е ужасТ  #Crazy ,а освен това се е научил да прави МУСИ по команда ,а и всеки път като взема камерата-вече немога да го снимам нормално...

# 359
  • offshore & overseas
 Twisted Evil

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 08:47 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт