На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 463
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Честита Баба Марта!
Да сме здрави, румени и засмени!

# 706
Честита Баба Марта, мили ми съфорумки! Пожелавам ви да сте здрави, румени, засмени - вие и вашите децица и любими!
Аз съм леко разболяваща се - пфууу, до ся устискахме и накрая се поуляхме. Део от вчера сутеринта е със сапол, но тая нощ уж дишаше по спокойно. Дано пак да се разминем.
Напоследък хич не ми остава време да ви навестявам, но кат гледам хич не съм и залипсвала на бг-мама така, че съм спокойна.

Зърнах , че имаме болнички - ей, нИ сЪ давайтИ!ШЪ устискамИ заедно до края на проклетата зима!!!
Пропуснала съм и много рожденни дни!Честито на порасналите ни бебчета! Да растат здрави, щастливи и спокойни дечица за радост на мама и тати!

Това е от мен за сега. Дано пак скоро успея да се намъкна да ви попрочета!

# 707
  • някъде тук
Честита Баба Марта !ize]

Леле ,като ви чета за детските градини направо се радвам,че живея в малък град. В нашия квартал даже молят да си запишем децата в градината защото са много малко.Така ,че заповядайте  Wink Laughingднес даже откриват нова и ремонтирана детска на две крачки от нас  Peace

Ние след малко отиваме да ни сложат ваксината,че вчера не успях да го отведа.

# 708
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИЧЕТА! ДАНО НИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ  Hug
Уф, първо да споделя едно мое вчепетление Rolling Eyes моя род да ви кажа требе циганин да го е праЙл, аз и брат ми като малки танцувахме като... изоглавени, както казваше баба ми (лека й пръст), Радина по цял ден друса трътката и с музика и без музика, такива чупки, такива стойки  Crazy а този малкия убожава Щраус (и майка му убожава де) hahaha Едва дроби милото, но си пуснах малко дунавски антидепресант на топ-а, а той валсува ли валсува в столчето си тук до мен  hahaha

Който има желание и карака,само днес моЕ да валсува с нас и без синя роклА, та Фърлайте памперсите,пюретата,наследниците и ай  Wink
Марто е с ларингит иначе  Cry цяла нощ имаше пристъпи  Tired сега се клати пингвинската до мен милото  Confused

# 709
Честита Баба Марта!

Съни много гуш Hug за Диманка, по-бързо да избиват зъбките и пак да е засмяна и игтива!

# 710
П.П Съжалявам че може би не на всеки ще е приятно да прочете точно този пост днес,но нека се помолим за Валето от Февруари 2009...днес той щеше да стане на 2.Мир на праха му  Praynig Flowers Rose

# 711
Да почива в мир детенцето!  Praynig

# 712
Да почива в мир малкото невинно детенце Flowers Rose Flowers Rose

# 713
  • София
Да почива в мир детенцето!  Praynig Flowers Rose Flowers Rose

# 714
Честита Баба Марта!Бъдете живи и здрави!
Всички болнички да се оправят бързо!
Ники,Любезна смях се на вашите преживявания много Joy
Танче успех с отказването на бибата.И Сиси я ползва само за приспиване,но нощем като се събуди я търси,та ум не ми побира как ще става приспиването,още повече че и някой от следващите дни мисля да я отбивам...

Да почива в мир малкото ангелче!

# 715
  • София
Честита Баба Марта! Много здраве за всички и само хубави неща да ни се случват!

Да почива в мир малката душица .. Cry

# 716
Честита Баба Марта, момичета!

Пожелавам на всички ни и семействата ни здраве, здраве и пак здраве!

Да почива в мир малкото ангелче  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose!

И да почерпя за здравето на любимата ми баба, която става на 82 години днес:

Хубав ден ви пожелавам!

# 717
  • София
Честита баба Марта!  Hug

Честито на всички празнуващи! Неви, честит рожден ден на бабчето ти! Да е жива и здрава дъъълги години!  Hug

Да почива в мир ангелчето!  Flowers Rose Flowers Rose Много ми е мъчно за него.  Rolling Eyes

Уф, с тия детски градини... Ние се борихме за 2 градини, от едната отпадаме вече, за другата има някакъв шанс...  Praynig

Ние днес с мъжо имаме годишнина, но ми е празнично единствено поради заминаването довечера на свекърите...  Tired Тука няколко дена само преглъщам ли преглъщам.  #Cussing out

# 718
  • София
Честита баба Марта!
Бързо всички болнички да оздравяват  Praynig
Лека му пръст на Вальо  Flowers Rose Flowers Rose Много е тъжно когато си отиват малии дечица...
Любезна, и Калина нон стоп танцува или по-точно клати трътка  Laughing Много целувки за Дина и за Тиното, бързо оздравяване!
Пина - бързо оздрзвяване и на вас!
Ника - цвилих от смях... то не че при нас не е същата работа де - Калина обожава да ми дъвче подметките на ботушите  Sick, а Софи докато сутринта възторжено ми обясняваше нещо се заля с чая та се наложи да я преобличам от -до. Слава Богу, разминахме къпането  Mr. Green
Бела, то за шега или за майтап, ама ако живеех в Горна Баня, Княжево или Владая одма се записвах в Перник... то до Перник ще стигна по-бързо отколкото до Бизнес парка в Младост 4  Stop
Истерията с ДГ тепърва ще навлиза в апогей...в темата със страстите като чета и се хващам за главата! Във всеки случай покрай тия кампании ми става малко мъчно за Фандъкова, няма да се отразят много розово на предизборната и кампания  Mr. Green
Цяла сутрин се боря с държавната администрация, трябваше да ходя до Веслец в Софийска митница, че ми дойде батерията за лаптопа. Майкоууу, умрях от смях на следните няколко гледки - докато ми оформяше митничара ДДС-то, митническия печат беше вързан с верижка на сакото му  hahaha Вади - цъка - прибира. И така 4 пъти  hahaha После ме изпратиха в някакви като катакомби, аранжирани в стил ранен Соц, където служителки със заинтересованост от същия период ми издадоха драгоценната батерия. Ама то заради втория лъч на метрото няма трамвай по Мария Луиза  #Cussing out та ми се наложи да се разходя стабилно в тоя студ  cold
Хубав ден ви желая, отивам да чета за страстите, макар че темата отдавна е добила вид - Чукча писатель, чукча на читатель ...
П.П. Юху, честита годишнина   bouquet

# 719
  • София
Юхуу, честита ви годишнина! Мноооого години още да се обичате!  newsm51

s.newa, да ти живо и здраво бабчето! Още много години да е с вас!  smile3525

Ох, голяма драма с тия градини, аз май последно се спрях на 14 ОДЗ, че 98, където исках са обявили 0 бройки. Ей това само не ми е ясно как става, реално няма да имат 1 група ли? newsm78

Любезна, и Андреа врътка дупе и започва да щрака с пръсти, веднага щом от някъде дочуе музика. Такъв гол кючек изтанцува оная вечер на масата, че още ме напушва смях като се сетя.( няма да публикувам клипа, че може да ме съди, като почне да разбира)  Та се чудя дали няма нещо циганско в кръвта  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт