На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 464
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Далче, съчуствия!  Hug По- добре се смей на идеята на мъжа ти, на 19-ти, на 19-ти -- по- добре късно, от колкото никога, нали...  Hug В това грипозно време, не си струва да рискува човек! Ще го отпразнувате, и всички ще сте доволни!  Hug

И на мен днес не ми е ден...  Tired Свекърва ми яко ме дразни, цял ден нямахме нет, финансите са на изчерпване, набутах се два телефонни разговора с тъ..те куриери, за уокъра и най- накрая ходих до офиса да си го взема лично!!!  Close 
Ето този е:

Доволна съм! Ина и тя го хареса, голяма игра падна тази вечер!  Heart Eyes
А за нета, що нямахме...  Embarassed Забравили сме да го платим!  Embarassed Снощи в 00,00 часа са ни дръпнали шалтера! Аз цял ден ходя като локомотив из къщи, и в 16,00 часа вече не издържах и се обадих...  Mr. Green А те:" Ми той не ви е платен интернета, за това нямате!"  Sick
Голяма излагация!
И моята Ина ходи стабилно, но не иска да говори! Дърдори си там нейните, но смислени думи са само "мам", "бръм" и "ба" - мама, бръмчи като пуснем прахосмукачка или някой друг бръмчащ уред, и бате. Сравнена с Преско, той приказваше повече смислени думички на нейната възраст, а на година и половина, правеше кратки смислени изречения! Всяко дете си е индивидуално!
Утре сме на консултация, отложи се с две седмици назад, заради грипната епидемия.
Лека и спокойна нощ!  Hug

# 76
Мацкииииииии  Hug!

Черпя:

Граби, народе, за мое здраве!

И една сладка песничка:

http://www.youtube.com/watch?v=LRzRSu6kUgc

P.S. Нямах нет няколко дни, опитвах се с мобилния, но уви не особено успешно, та ще се пробвам да наваксам и да драсна няколко реда по-нататък... Принципно сме добре, без принципно съм сдух  Mr. Green ...

Обичам ви и ми липсвате  Hug Hug Hug Hug Hug!

# 77
Нещо се разчувствУвах и няма да коментирам нищо (прощавайте, днес няма да ви досаждам)
Искам само да честитя и тук на моята любезната сватя
НЕВИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

Подарявам ти тази пролетна лавандулова полянка с тъй любимите ми лалета  Heart Eyes

# 78
Слънчи, до 6-тия месец го къпехме само в коритото, а там до сега почти винаги под душа.Купила съм една подложка да стъпва на нея за да не се хлъзне и така.Така решихме с мъжа ми, защото ние все още си го къпем всяка вечер,без пропуск, та ми писна от това корито.Според мен колкото по-рано се мушнат под душа, толкова по-добре.Също така мисля да не ползвам гърне, а направо на детска седалка, пак по същата причина.

Исках и друго да напиша, нооооо забравих Embarassed

# 79
  • София
Честит рожден ден, Неви!
Да си винаги здрава, силна, обичана, ценена, любима, ухажвана, обожавана и доволна от живота!

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 01:09 от Krissie Krust

# 80
  • София
ДУ!

Честит рожден ден, Неви!
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и любов!
Бъди най-обичаната мама и жена![/size][/color]

Честит първи рожден ден
на сладкия Йони на Ralipo, Георги на kali666,
Мирела на did4eto_85 и Иван на Мимита !
Да растат здрави, усмихнати и щастливи дечица!

Dallcheto, важното е вие и Бо да сте здрави, а празници ще има много  Hug
В това грипозно време и аз не знам в крайна сметка с кой и как ще празнуваме, но здраве да е.....

Любезна, как пък реши че досаждаш, даже не си го помисляй  Hug

pina_preslav, честит ви уокър! Изглежда доста интересен, а и важното е, че на Ина и харесва  Heart Eyes

# 81
Добро Утро !

Честит рожден ден на Йони, Мирела , Иван и Георги ! Да са здрави и щастливи  Hug !

Неви, Честит Рожден Ден   bouquet !

# 82
  • София
ДУ!  Hug

Честит рожден ден на порасналите дечица и особено на чаровника Йони!
  Hug

Честит рожден ден, Неви! Липсваш ни!  Hug

Уф, няма ли да става пролет вече, почвам и аз да се депресирам.  Crossing Arms

# 83
Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ЙОНИ,МИРЕЛА,ГЕОРГИ,ИВАН, НЕКА БЪДАТ ЗДРАВИ И РАСТАТ ЩАСТЛИВИ  

Днес Ради е по-добре, няма такова течение  Crazy аз се чувствам добре Rolling Eyes
Мартин е бръкнал през решетките снощи и ужасно е издраскал челото на Дината ми  Cry като се събуди в един часа та до 4,40 се борихме на дивана  ooooh! после леко съм изпуснала какво се е случило Embarassed събудих се от опитите му да преодолее височината ми, точно преди да тупне на земята  Mr. Green
Танче, подозирам, че не на всики им е до моите глупости  Embarassed
 Hug

# 84
  • София
ДУ! Grinning
Честит рожден ден на сладкия Йони! Да расте здрав и щастлив за радост на мама и тате!    bouquet
Неви, честит рожден ден! Много здраве ти желая, търпение и сила, както и професионални успехи!   bouquet

Любезна, винаги с кеф те чета! То къде другаде човек може да изока на воля, ми не само това, а дори да бъде разбран!?  Laughing Съжалявам за безсънната нощ!  spoko

Далче, когато и да празнувате съм сигурна, че ще си прекарате страхотно! Не се притеснявай, че не е на датата, ние май досега РД на датата на нашите деца не сме празнували. Все гледаме да са почивни дни, че все някой пътува отдалеч и така.  Hug Hug
Пина, честит ви уокър! Честити колелца на Бръмби и Мики!

# 85
  • София
Добро утро мами!   bouquet
Честит рожден ден мили зетко! Да си ни жив и здрав и да си много щастлив!

Сватя и на теб честит празник  Hug  bouquet
Честито и на Мирела,Георги и Иван! Да са живи и здрави и умерено палави!

Честит рожден ден, Неви! Да си жива и здрава, много успехи във всичко и много сбъднати мечти!

Любезно Миме, оплаквай се на воля.  Hug Нали затова сме тука - да те гушнем (па макар и само виртуално), да те изслушаме и ако можем да помогнем  Hug
Неви, мерси за почерпката   bouquet
Далче  Hug Не се ядосвай (много  Embarassed) По-добре по-късно да празнувате, отколкото да се натръшкате всички болни... и без това бая болести отнесохте тази зима! Цунки за Бо  Hug
Пина, мноО готин уокъра  Peace
Снощи изкъпах Калина без корито, директно на ръце с мен под душа. Много й хареса, а и беше във възторг от шапката за баня. Ако искате опитайте  Simple Smile През цялото време ми говори под душа, а и спестихме много време - къпането беше 2 в 1  Mr. Green
Аз съм доста по-добре, опитвам да се възтановя до събота, ама да видим дали ще успея. Ако не, Любезно Мименце, ще ми простиш, нали? Hug
Хубав ден ви желая на всички  Hug

# 86
Добрютро! Hug
Честит празник на Йони, Георги, Мирела и Иван! Много здраве и усмивки!  bouquet

Неви, честит рожден ден!  bouquet
Пожелавам ти да си все такъв прекрасен човек, безоблачно щастие у дома и никакви болести и неволи с твоите съкровища! Прекарай един чудесен ден (тегли една на лошото настроение) и нека всеки следващ ден през годината да е още по-чудесен и изпълнен с положителни емоции!

# 87
  • някъде тук
Честит Рожден  Ден на сладура Йони! Рали,нека ти е жив и здрав и много щастлив!  bouquet

Неви,чести рожден ден и на теб ! Бъди много здрава и обичана!  bouquet

При нас също имаше безсънна нощ  Tired май кътник се опитва да пробива и беше ужассссс...... #Crazy сега изпратих мъжо да вземе Дентокинд ,че мажа само с Калгел и май няма ефект Rolling Eyes

# 88
  • София
Бела, ако даваш вигантол или деавит, преди да дадеш дентокинда се консултирай с лекаря ви, за да не предозираш вит.д.  Hug

# 89
Честит първи рожден ден на празнуващите днес!!!Спецялни поздрави към Йони  Heart Eyes
Неви честит и на теб!Пожелавам ти само здраве....другото и сама можеш да постигнеш  Hug
Слънчи аз това за къпането 2 в 1 го мислих,ама нашите плочи нещо хлъзгави ще дойдат,даже като бях бременна паднах веднъж  Mr. Green
Мен туй време почва много да ме нерви,искам навън  Crossing Arms Туй щурото в къщи ме прави луда  Crazy А миналата седмица го сложих за пръв път на пясъчника,много се изкефи,зарина се целия ,повече от час не е мръднал.Само дето една тълпа майки ме гледаха все едно ще ме линчуват  Mr. Green ,аз пък не се трогнах въобще ...еми мръсно дете-щастливо дете. Няма да го държа при мен на пейката само защото ще се изцапа  Naughty
Ника ама Дентокинд няма вит. Д или нещо не те разбрах newsm78

Общи условия

Активация на акаунт