На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 463
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Танче не сте само вие,Сияна е такъв инат,иска ли нещо на момента трябва да стане ooooh! ама всички казват,че в това отношение на мен се е метнала Mr. Green
Времето поумекна и излязохме за два часа,навръщане сняг ни валя обаче.
Ето малко снимки от нашето Рдhttp://www.facebook.com/album.php?id=100000186075594&aid=64177

# 61
Привет-мривет! Hug
Честито на рождениците днес - Ния, Александра и Георги!
Нека имат прекрасно детство!  bouquet

Зън-зън, добре е челядта! Hug

Съжалявам за всички, имащи проблеми с къпането. Вярвам, че е моментна фаза и ще отмине.
Относно обличането и събличането засега всичко е песен - даже сам пъха ръчички в ръкавите. Виж обувките и чорапите са проблем - не мирва, докато не ги свали. Grinning

За страничните ефекти от ваксината не искам и да знам (яйца отдавна сме въвели). Моника що ваксини е отнесла без последствия, стискам палци Алекс да продължи установената традиция. Praynig

kseopea, не се шашкай за броя използвани думи от мъника.
Алекс повтаря само "да", "ма-ма-ма" (когато е много кисел и му се спи) и от време на време "на-на-на" (пак в същата ситуация)... а и някакво заблудено "де-де". Има време - ще се научат! Peace

Юхуу, Диди е голям бонбон!
И Алекс все се извърта да спи с дупето нагоре.  hahaha

Сиянче, да се оправя настроението, че с лошо такова не си е работа!

Радост, честит рожден ден на половинката!  bouquet

Слънчи, бори ангината и бързо оздравяване! Hug

Ради, наскоро казах и пак ще повторя - и Алекс още не ходи. Пускам анкета по темата, за да видиш, че няма място за притеснения. Grinning

Пух, браво на порасналото момиче! Heart Eyes

Хайде сега малко съпорт да ми окажете.
Има промоция на bebeshop - 3 пакета памперси Pufies (независимо от размера) за 50 лв. с безплатна доставка. Thinking
http://bebeshop.bg/peleni/850-pufies-jumbo-pack.html
Дайте мнения, че се колебая - ползваме само Pampers и до момента съм без забележки.  Rolling Eyes

# 62
Честит рожден ден на Ния, Александра и Георги!!!

Коте, аз лично от Пуфис не съм доволна. При нас пропускаха. Мои приятелки, обаче, са много доволни, но те всичките имат момичета (мисля си, че това има значение). На нас и 4-ката на Памперс взе да ни пропуска, но Краси е 11 700гр и 83см  Wink (от днешната консултация) и май е време за 4+ или памперс - гащи  newsm78 Иначе промоцията е много добра, но гледам са свършили размерите 4+ и 5.

# 63
  • София
Коте, аз от пуфис също не съм доволна, държат мокро.  Peace

# 64
Пфу, днес егати каръшкия ден!! Първо от сутринта до към 3-4 нямахме ток. То е срамота направо, дошли и го спряли, защото не сме го платили. А не сме го платили, защото възлюбения все няма време, а в същото врме не ме оторизира и мен да свърша това. И сега да видите как набързо от Пловдив намери кой да го плати и го пуснаха. После и телефона ми беше спрян, пак по същата причина. Тук аз си мисля че той го е платил, той си мисли че аз съм го платила и така шат на патката главата.  Confused Close
Бях поръчала и едни топки за РД на Лорито, човека идвал, звънял но ни звънци не телефон работят и си отишъл. Е, обадих се на куриерите като видях че са идвали и преди малко дойде човека отново, този път взех заветните топки.
Ботуша не го намерих и сега въобще не знам какво да правя.. Колко време се бавят тия доставки от ларедута?! Ни е ботуши да купувам, ни други маратонки, че ще стане така че точно ще купя маратонки и те ще дойдат поръчаните.
Митко е нервак страшен. Исках днес да поизлезем или да се съберем вкъщи, но ни без ток, ни телефон, ни интернет.. не става.
Та така, оплаках се.  Crazy

Ел, Ясен много ме кефи!  Mr. Green

И честит рожден ден и на днешните рожденници - да са здрави,  румени , засмяни! (това поздрав в стил баба Марта, но нищо не ми хрумва сега)

А иначе вчера неочаквано получих, ако може да се каже така, много хубав подарък за празника - едно страхотно преживяване с любим човек!

# 65
Ел , и аз като Мяуче бих ти препоръчала д-р Тайс , този който е по-силен за бузките. Моят винаги го мажа , даже преди да излезнем newsm10
Слънчи , не разбрах какво е станало със софийските ОЗД-та?!? newsm78 Пак ли нещо ни прецакаха....
Благодаря на всички за успокоението относно думичките на дребното , но аз не броя тези като "айди" , "бу-бууу" , "не" и т. н. бебешки бърбореници. Blush
За прохождането , не се притеснявам , малкият пълзи като стрела и всичките споменати от вас пакости ги прави пълзейки и изправяйки се за опора newsm32 newsm30
А иначе това с хвърлянето на главата назад вече го минахме , много внимавах да не се удари  1crib, беше си гадничко , сам се отучи , слава Богу.

# 66
  • София
Не знам дали новината е стигнала до темата. Малко съм закъсала с времето и последните дни не съм влизала.

От СО ми се обадиха да ме информират че се оказва че решенията на КЗД трябва да се приложат, а после да се обжалва и чак след съдебно решение в полза на СО може да се отмени решение на КЗД. Да припомня - КЗД изискват от СО да отмени К5 и К2. Аргументите, които гледах са безумни (според мен) и със същия резултат могат да се използват и в обратната посока. Кофтито е че това става непосредствено преди класиранията, което в случая няма да е по вина на СО, защото решенията на КЗД излязоха сравнително скоро. В момента там търсят начин да решат въпроса, но алтернативи няма особено много.

Ксеопеа, ей за туй говоря  #Cussing out
Това е от темата за страстите за градините.  Twisted Evil #Cussing out #2gunfire

# 67
  • Най-зеленият остров
Момичета, здравейте и от нас. Много благодаря за милите пожелания  Hug  Hug  Hug
Рождения ден на Ния с децата мина перфектно  Embarassed според мен. След като си тръгнала гостите, Ния отива в стаята където беше събитието, вижда че няма никой, вдига си ръчичките и един такъв учуден поглед "Къде са всички?". Много мила картинка.
Май останах единствена във форумско, която не може да качва картинки  Embarassed.  newsm38
Снимки от събитието след малко.

# 68
Кате,
За снимки използвай този код:
Код:
[img]линк на снимката[/img]
Линкът най-лесно се копира горе от адреса на страницата в браузъра. Wink

# 69
Абе аз до скоро само Пуфис ползвах и бях много доволна,но от както мина 8 кг,много ми пропускат  Tired Нощем поне веднъж трябва да го проубя и сега довършвам пакета и почвам памперс  Crossing Arms
Аз успях да занеса изследванията на педи,каза че са супер въпреки,че хемоглобина е 114  Thinking ,подчерта че е съвсем нормален за дете на 1 г.Почерпих ги за РД-то на Яворчо и много се зардаваха със сестрата.
Като говорехме за думички Явор прибави и как прави колата "бъъъъмммм"(бръм)  Joy
Страшна терца е станал ,повтаря като папагал,оня ден му викам ,че е какаду -помисли малко и смута какакадааа  hahaha
Слънчи  аз нещо хич не се изненадвам за ДГ ,то е такава тъмна Индия там ,че няма накъде  Stop Аз много се очудих миналата година,две майки от провинцията се хвалеха,че са ги приели много лесно,въпросните дори нямат настоящ адрес в СФ е стана ми ясно,че не са влезли по канален ред  Tired Аз стискам зъби и палци,уж мъж ми е опекал работата и то в много хубава детска градина,но докато не  го видя Явко там не вярвм.Уж без рушвети ,просто мъж ми им подържа базата и се познават с директоркта и даже тя му е казала ,че ще съдейства   Praynig Praynig Praynig

# 70
  • София
ДВ!  Grinning
Честит рожден ден на Ния, да е жива и здрава!   bouquet

Изчетох ви от-до... дано съм запомнила нещо.  Laughing
Любезна бре, нещо не сме се доразбрали.  Hug Обичам тъ!  Heart Eyes
Машината ще я имам, ся се чудя евтина или скъпа.  Laughing За евтината нямало да чакам много, но за скъпа благоверния ми каза, че лятоска.  Rolling Eyes Аз май към скъпа клоня.  newsm78

Памперси - Максо е с 4 и 4+ от третия си месец.  ooooh!  Blush  Племенниците ми са само на Пуфис и са много доволни - момче и момиче.  Laughing
За банята - реве само като докосне водата, не само за косата. Изобщо напоследък не съм сигурна косата мита ли му е, то в тия писъци и посиняване само фърлям вода и малко сапун и квото е мито-мито.  Blush
За говоренето - има ги 4-5 думи, което не е гаранция за нищо. И брат му имаше запас на тази възраст, пък проговори чак на 3.  Crazy
За ходенето - две дни майка ми го гледа и ми каза, че ходи супер-стабилно за една ръка! Е на мен не ми дава да го водя, ама с ноя зор ще да е видял.  Laughing Аз не бързам за никъде, моя срок е 18 месеца.

Слънчи, бързо оздравяване!  Praynig
РалиПо липсва.  Thinking
Разгледах снимките - много хубави деца и мами!  Hug

# 71
ЕлJoy направо се спуках от смях на историята с лабрадора. Само като си представих малкия Яско как налага горкото куче. Ама голям смелчага е твоето момче!

# 72
Привет и от нас,блудните дето чат-пат пишем  Wink
Иска ми се да намеря време и за форума,че ми липсвате,а и все имам питанки относно развитието на Криси,но скоРО май няма да стане-такова дяволче е станал Криско че като проходи съвсем ще се взема в чудо... да ми е жив и здрав.
Основно се чудя за кърменето-ограничих го до сутрин и вечер,но той вече разбира и сам си иска като ми надига и дърпа блузата....Друго мляко от бутилка не иска и да види-та се чудя как да го излъжа-давам кисели детски млекца и сутрин му правя мюсли с мляко та да навакса от това че не пие отделно мляко...ненам дали е достатъчно...абе изглежда здрав и щастлив ,но казват че на 1 год. имат нужда от мин. 300 мл мляко на ден.  newsm78
Лека нощ засега

# 73
  • До Балкана
Най-накрая да се добера до форумчето!
Да са ни живи и здрави днешните рожденици!  newsm59
Всичко изчетох почти  Blush, но нямам сили за нищо! Нещастна съм, защото РД на Бо ще го правим чак на 19-ти, за да може и чуждоземната рода да дойде, а на самия ден поканих наши приятели с дечица у дома, но са болни всички вече и отказаха!  Cry Мъж ми вика, че щял да плати на 2 циганета от махалата да дойдат за снимки и присъствие - хем ми е смешно, хем ми е мъчно!

# 74
Далче силни прегръдки от мен. Напълно те разбирам,но не оставяй никой и нищо да ви развали деня.
Тези дни едва успявам да ви изчета, Пуфис преди използвахме и бях доволна, сега сме на молфикс 4+ и повече ми харесват и като цена и като качество.
Лека и спокойна нощ на всички

Общи условия

Активация на акаунт