СКИОРКИ, сняг навън забръска (сезон 2010/2011) ...

• 17 622
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мислех вчера да откривам, ама малкият нещо се разкашля...

# 271
  • София
Аз днес го открих на Боровец.
Половината писти не работеха..няма сняг. Нито Маркуджиците, нито Ситняково, нито Мусаленската пътека....Все пак се качихме до горна станция с лифта и оттам по Ястребец.Тези, които имат оръдия, са идеално обработени, докато не се излъскат.  Времето горе беше идеално, слънчево, без вятър..перфектно. Но долу си беше мъгла. Покарахме на Мартинови бараки и на детските пред х-л Рила.
Вече има полудневни карти от 8.30-12.30, струват 30лв., за деца-20.
Ние обаче карахме следобед и са пак същите цени.

Тина, какво е положението на Алеко, какво работи, освен Лалето? Интересува ме най-вече за детето  Thinking  Имаш ли представа на Ветровала какво работи?

# 272
  • София и Морето от време на време
Elix, на Витоша, освен Лалето работят и
1 - бейби-влека на Мотен, който е до хижата, срещу Заека,
2 - двете детски панички - тази, която е на учебния плац до Романски и тази на Меча поляна.

Когато има достатъчно сняг и времето позволява, работи и Лале-2 и влека под върха.

Ветровала в момента е май не много добре. Виждах снимка, споделена от колежка оттам.

Снощи бяхме с големия на нощно и пистата в първите 2 часа беше доста добре, даже първото спускане го направихме преди да пуснат лифта, точно палеха осветлението и беше супер - като масло. После още 2 спускания беше много добре и след това вече почна на места да излиза лед.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 22:04 от TINA.K

# 273
  • София
Мерси много, още утре ще се качим, щом има работещи детски влекове  Peace
п.п. не съм Гертрудка  Laughing

# 274
Олеле ... хахаха
Днес определено не ми е ден ...

Извинявай!

# 275
  • София
4 дена се разбихме от каране на Банско! Hug Peace

Ако трябваше и днес да карам-честно щях да хвърлям ски вече! Mr. Green Laughing
На Банско беше фул макс с народ-*масово румънци и групи с деца от Румъния тази година. Ново 20, както се казва.
За да компенсират лиспата на 2ра гондола са пуснали фрии бусчета, за които с ечака доста по-малко от колкото за гондолата. Бусчетата са безплатни срещу купена карта. Карат те до Бъндерица и от там с лифта си нагоре. Кеф!
Сутрин отивайте рано към 08:30-08:45ч. защоот след това става тапа.
Сега и ваканция имаха децата та може и от това да е било.
Но толкова пълни пистите в Банско сякаш до сега не съм виждала.
Носете си храна и вода. На Козела горе под Платото 4лв е малката минерална вода, 4лв е Кит Ката и така. ooooh! Grinning

# 276
  • Bristol
Ехооо, има ли скиорки? Party Открихте ли сезона?
Открихме и май закрихме. Бяхме една седмица за Нова Година във френските Алпи. Имахме късмет със снега, но карахме ски в курорт с повече северни склонове. Сняг валеше, но температурите бяха високи и бързо се топеше по южните склонове. Февруарската ваканция май ще пасуваме, въпреки че тогава условията за ски са най-добри.
Значи да разбирам, че вече има хубав сняг за ски? Mr. Green

# 277
  • София
Ехо, на някого да му се карат утре ски на Витоша?  Simple Smile

# 278
Току-що се прибирам от нощно на Лалето - беше супер. Меко, обработено, бяхме 20-30 човека сигурно.

# 279
  • София
Абе, аз за нощно каране няма как да се класирам, ама днес ми се отвори възможност да отида през деня (да не повярваш). Само че си имам компания за... Банско, а дотам не мога да стигна, защото имам само 1 ден на разположение, а пък компанията за Витоша отпадна в последния момент... Нищо, както е тръгнало, ще открия... догодина  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт