МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Момичета,благодаря ви много за подкрепата! Heart Eyes  bouquet
Аз вярвам,че всичко ще бъде наред,но нали знаете,че майката винаги си представя най-лошия сценарий.
Пожелавам на всички ви един хубав,макар и студен ден! Hug

Не се притеснявай излишно. Hug

Аз какво да кажа за нас- лесно е когато децата са големи да имаш бебе. Те сами се гледат, а и каката помага, все пак е почти на 15 години. Малката Рая не спи през нощта и това ме тормози засега, но все се надявам ,че ще почне да си спи. Другуте бебета си спяха.

# 31
  • Варна
Да се вясна и аз за малко при вас. Simple Smile Не сте ме забравили, нали? Mr. Green

Емилиарие, питай в седмичната тема на подфорум "Деца с хронични заболявания", със сигурност мамите там ще те насочат, защото всички са минавали през ТЕЛК по едно или друго време.

МаминкаВаня повдигна и моето настроение с обзора си. Simple Smile Ако можеше така да подейства и на краката ми...

Минавам да поканя варненските семейства на събитието в подписа ми. Щракнете за повече информация. Става въпрос за забавление, целящо да намали страха на децата от болници и бели престилки.

Поздрави на всички!  Hug

# 32
Lilibon, страхотна инициатива! Дано покрай веселото се обърне внимание и на сериозни въпроси, свързани с престоя на децата в болниците. Хубаво би било детските отделения да приличат по-малко на болнични, и да са по ориентирани към децата.
Момичета имам нужда от идеи! Ицо и Юли ще бъдат мартенички на тържеството в детската и трябва да ги облека в бяло и червено. Мисля да им спретна някакви костюмчета, но засега единствената идея за нещо бързо и лесно е да им ушия пелерина /не че мога да шия, но все нещо ще спретна/. Моля, споделете идеи, ама нещо по-лесничко. Laughing
Емили, добре дошла отново! Hug Чакаме снимчици на голямото семейство!

# 33
  • София
Добро утро, дами (и господа Wink)! Карате ме да се чувствам като...крик - повдигам разни неща. Laughing

Феичке, голямо сърце имаш ти - не се коси за "богатите и известните" - те са малцинство, многодетните измежду тях - също. Виж "бедните и неизвестни" като нас са онази планетарна паплач  с много гърла за хранене към която с бебехолична гордост сме се причислили.  Mr. Green
Рано от зарана днес "четох" вестници и о, чудо, отделили са място за многодетните татковци - от местните "богати и известни", но все пак - поздрав и акъл да дадат на новоизлюпения многодетен министър.  Wink

Emilli Arie, радвам се, че вече сте добре.  Hug По твоите въпроси - ако имаш удостоверение за безплатно пътуване за многодетни майки то важи за едно пътуване отиване и връщане с влак или автобус, веднъж годишно. В градския транспорт нямаме нищо безплатно, иначе в БДЖ има семейни карти с намаление.
Други привилегии нямаме (освен тия, които сме си родили Wink).

Лилибон, как ми се прииска да се вясна аз пък към Варна, охххххххх (това беше дълга, дълбока въздишка, пълна с носталгия и мноооого любов...как беше:
" Сега разбирам: в топлите ми длани
е сгушено соленото море.
Във сънищата мои разлюляни
то бърза да се побере.")

Аууу, размекнах се, ще стане страшно! Crazy

Днес разбрах, че думата усмивка е глагол! Кати:"Мамо, тази чаша ми се усмивка!" Laughing

Ами, чао от мен, усмивкайте се! Wink

О, щях да забравя кафето:

# 34
Добро утро,дами,
Ванче,благодаря за кафенцето,
при нас е мрачно и влажно....,
пожелавам ви обаче слънце в душите....,
усмихнат ден,момичета....

# 35
Ванче,  Hug (в някои случаи няма нужда от думи)

Мария, вярвам, че всичко ще бъде наред. Майката винаги се притеснява, това е ествствено, неизкоренимо чувство, което ни следва от първия миг, в който станем майки, даже всъщност 9 месеца преди това.... Навремето баба ми казваше: "Да не ти се случва това, което майка ти мисли, че може да ти се случи". Сега разбирам колко права е била. Стискам палци скоро да се похвалиш с дорби новини.  Hug

Емили, дано от сега нататък да нямате проблеми и детенце да расте здраво и весело.  Hug За привилегиите: аз изобщо не питам за такива. Иначе рискувам да чуя, че "моите деца са си мой проблем - никой не ме е карал да ги раждам" (цитирам по памет едно запомнящо се изказване на (без)отговорен служител).....

Лилибон, много се радвам да те "видя". Инициативата е прекрасна, децата наистина имат нужда от това. И на мен ми се прииска да прескоча до Варна - много обичам този град и ... морето, разбита се. Един ден ще имам малка къщичка на брега на морето и всеки ден ще гледам изгрева с чаша ароматно кафе в ръка! Един ден..... Вероятно в някой друг живот...... Но ще го направя!

Стига мечти. Да се върнем към действителността. Я, да добавя една бисквитка към кафето на Ванчето.
  Wink

# 36
  • Варна
Днес вали и е студено. Може да не бързате да идвате. Simple Smile Радвам се да ви "видя" и аз!

# 37
  • София
Един ден ще имам малка къщичка на брега на морето и всеки ден ще гледам изгрева с чаша ароматно кафе в ръка! Един ден..... Вероятно в някой друг живот...... Но ще го направя!
Ей, вече си имам съседка, значи...в този друг живот. Laughing

Днес вали и е студено. Може да не бързате да идвате. Simple Smile Радвам се да ви "видя" и аз!
Ако ти си там, значи климата хич няма да го забележим. Wink Heart Eyes Hug

Имайте милост към спамърската ми личност, днес няма кой да ми затвори устата. Blush
Обяд? Mr. Green

# 38
Имайте милост към спамърската ми личност, днес няма кой да ми затвори устата. Blush
Обяд? Mr. Green

Hug

# 39
Момичета,имайте милост,
гледам да отслабвам,а как да стане с тези вкусотии Crazy Heart Eyes,
искам за 8 март да съм влязла що годе във форма,все отлагам,и отлагам,всеки следващ празник е цел.... Joy

# 40
  • Сандански
Пролетна фея,благодаря за хубавите думи HugНаистина е така - това,което ти го мисли майката никога да не ти се случва.
Иначе влязох да ви се похваля - днес ни дойдоха резултатите от Майчин Дом и всичко е наред!!!Няма по-щастлив човек от мене днес след едноседмично притеснение newsm44
Хайде бягам,че малкия мъж търси внимание  bouquet

# 41
Прекрасна новина, Мария. Отивай да гушкаш малкия мъж и дано занапред нямате поводи за притеснение.  Hug

А, колко обичам добрите новини!!!!!

# 42
  • Sofia, Bulgaria
Много благодаря на всички,който ми писаха тук и на лични   bouquet
Айла  Hug Hug Hug

# 43
  • София
  Има привилегии и за ДГ намаление на таксите, но незнам до каква възраст се водеха и включваха големите деца. Но и за две деца малките пак ще имаш намаление на второто 50 процента, ако някое от по-големите се включва, то като за три деца, таксата е 50 процента за първото, 25 процента за второто и безплатно третото дете. Поне аз така плащам в момента, но за теб ако ги пуснеш на детска, например малката кака наистина незнам как ще се брои.

# 44
  • През девет земи в десета
Маминке,искам тази рецепта,аз май не съм на диета,нямам воля,нито нерви Mr. Green Hug

Ванче,продължавай все така да ми пълниш душицата с хубави мисли Hug

Лилибон Hug

Аз привилегии не ползвам и идея си нямам за какво иде реч,още повече ,че с 20-годишната ми дъщеря едва ли вече се броя за многодетна hahaha

Общи условия

Активация на акаунт