Лидл - 4 тема!

• 117 559
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
Те вдигнаха повечето цени. Интересно е до къде ще стигнат.

# 106
Посетих за първи път - прекрасни кроасани и зърнена закуска с нуга, сладолед с нуга търсих, не видях /някой беше го похвалил много/, купих с орехи, но още не съм го яла.... и нищо друго не ме впечатли. Да не говорим, че цените са поставени супер подвеждащо.  Точно цената под стоката не се отнася за нея, а за тази отдолу. Краставиците  видях, че са по левче, помислих, че цената е за кг и купих 5 дебели меки краставици, само защото съм на далавера  Laughing На касата момичето каза, че цената е на бройка, но не съм си гледала бележката, за да не се ядосвам. Повече не бих отишла . За киселото мляко да не говоря - 4-5 вида боклуци, начело с "На баба". А, да, и таблетки за съдомиялна купих, но още не съм пробвала.

# 107
  • софия
вчера бананите бяха 2.19 - непрекъснато ги увеличават. но пък салфетките фрото са страхотни и изгодни.

# 108
  • Пловдив
Ами че те постигнаха своето: Представиха си стоките на ниски цени- създадоха си клиентела и сега вече, които го е спечелила някоя стока, пак ще ходи там да си пазари. Така, че спокойно вече могот да си вдигат цените.../ние, потребителите сме "овцете" в случая/

# 109
Нормално бананите навсякъде са над 2 лв. в Пени са 2.49,краставиците са 3лв. и не6то килограма.

# 110
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това със етикетите и на мен не ми допада ама никой не ме и пита.Веднъж така щях да се набутам,но се осъзнах навреме.Няма как да продават бананите по левче при условие,че цената на едро е 2,20лв.Всичките тези промоции са за да ни заблуждават.То качествената стока няма нужда от реклама и промоция.,но за всеки магазин си има клиенти.

# 111
  • София
Ами че те постигнаха своето: Представиха си стоките на ниски цени- създадоха си клиентела и сега вече, които го е спечелила някоя стока, пак ще ходи там да си пазари. Така, че спокойно вече могот да си вдигат цените.../ние, потребителите сме "овцете" в случая/

Peace Peace Абсолютно  !  Цените на  всички стоки  са  качени  макар  и с по  10 ст.  ,  но  вървят  все нагоре  ....... Днес  краставиците  бяха  по  1,09  лв.  -  за  бройка . При нас   в  Надежда  нали  ЛИДЛ  и Фантастико  са  наблизо  -  прави  впечатление  ,че  народа  отива  в   ЛИДЛ  -  купи  нещо  от  промоциите  ,ако е  останало  и хайде  във  Фантастико  да си напазарува  от  разнообразен  асортимент  стоки  , който  липсва  в ЛИДЛ.  При това няма  къде  да си  оставиш  багаж  ,ако  носиш нещо  ..........няма  нито  банкомат  ,нито нищо  .......  А  и  клиентите  намаляват  ,  обратно  на  цените  ........ Joy Joy

# 112
Навсякъде цените се вдигат на плодовете и зеленчуците вижте и в другите магазини.

# 113
  • Пловдив
Аз почти никога не купувам от промоциите. Ако има нещо останало и преценя да опитам, да, но специално да ходя заради това, не. Стоките, които купувам са на една и съща цена от самото начало и може би затова не ми прави впечатление покачването на цените на другите неща. А и крайно време им беше на бананите, три месеца народа само това яде.....по мои наблюдения  Mr. Green

# 114
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Навсякъде цените се вдигат на плодовете и зеленчуците вижте и в другите магазини.
   Така е.Примерно вчера в Пикадили краставиците бяха 4,95лв.То и сега като ги подгониха за сертификати и др. разни истории няма как.Не могат да внасят плодове и зеленчуци за по левче,а на нас да ни го продават за 1,50лв.

# 115
  Така е.Примерно вчера в Пикадили краставиците бяха 4,95лв.То и сега като ги подгониха за сертификати и др. разни истории няма как.Не могат да внасят плодове и зеленчуци за по левче,а на нас да ни го продават за 1,50лв.
Те продаваха под себейноста си банани още зелени а на черни точки,фуражни и замразявани.

# 116
  • София
Днес посетихме новооткрития ЛИДЛ
в Люлин. Той ни е най-удобен като
местоположение. Освен много хора,
имаше и всички промоционални стоки -
и хранителни, и нехранителни. Значи,
като искат да се представят и да зарибят
нови клиенти, могат да зареждат в
достатъчни количества.

# 117
  • София
Противно на очакванията ми в четвъртък сутрин около 8 часа имаше от всички хранителни промо стоки, от нехранителните не съм се интересувала. Само от препаратите видях, че има от всичко и от пастите за зъби - по погрешка взех две еднакви - с билки.
Гърдички с кост взех, не бяха никак лоши, захар и от хляба от 2,99 - на мен ми хареса, на мъжа ми не. И от баничките със сирене.

# 118
Аз днес посетих за първи път и не мога да кажа, че не ми хареса. Взехме стоки, които не бяха евтини, но пък за сметка на това доста хубави. Уточнявам, че купухме само хранителни стоки и един препарат за баня, утре ще го тествам.

# 119
Доволна съм от салатата "Айсберг", по-евтина е от "Пикадили" и "Метро", а е много свежа и прясна. Много ми хареса консерва " месо в собствен сос" на "Пикок", нещо като "Русенско варено" 400 гр. за 2 лв. Мажем го на препечени филийки, ммммм....Купих си хлебчета и кюфтета за хамбургери, на една и съща фирма са и стават като хамбургерите  на "Макдоналдс".

Общи условия

Активация на акаунт