Лидл - 4 тема!

• 117 553
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
Някой опитвал ли е от пуешките хапки?
Мъжът ми много ги одобри. На мен на вкус ми харесаха, но имах зверски киселини после.

# 91
доволна съм от кубчетата за съдомиялна на фирма W5.Не намирам разлика в сравнение качеството на скъпите марки.

От таблетките съм доволна и аз  Peace.

# 92
Пуешките хапки не ни допаднаха ,не взимам от тях.

# 93
  • софия
Момичета, някой може ли да ми каже какво е положението в магазина на Сливница или в Х.Димитър? Интересуват ме основно нехранителните продукти за градина (арката за градина, подложката за колене и някои други). Обърнахте ли внимание дали има изразен интерес и има ли?
Предварително благодаря на тези, които биха се отзовали  Hug

# 94
  • София
Вчера отвориха и Люлинския Лидл, някой да сподели дали е блъсканица и опашки отвън?

# 95
  • София
А някакви отзиви знаете ли за омекотителя голяма туба от 4 л., скоро беше на промоция?

# 96
Снощи в люлинския Лидл имаше доста хора, но опашките бяха само за касата. Направи ми впечатление, че беше много зареден и имаше от всички промоции Simple Smile

# 97
Препарата за почистване на баня е много хубав и доста силен,много добре почиства.

# 98
  • София
Препарата за почистване на баня е много хубав и доста силен,много добре почиства.

Кой  по  точно  е  този препарат  ?  На  W5  ли  е?

# 99
Да той е от промоцията за 1,59.

# 100
  • София-Лагера
А някакви отзиви знаете ли за омекотителя голяма туба от 4 л., скоро беше на промоция?
Омекотител не.
Аз съм маниачка на препрати.Много обичам да ми ухае на чисто.
Но тоя е боклук.

# 101
Здравейте, момичета!
Спокойно ли е вече в магазините? Мога ли и аз да ходя там?
Всъщност, ще ме пуснат ли Laughing

# 102
Омекотител не.
Аз съм маниачка на препрати.Много обичам да ми ухае на чисто.
Но тоя е боклук.
подкрепям, абсолютен боклук  Crossing Arms

# 103
Здравейте, момичета!
Спокойно ли е вече в магазините? Мога ли и аз да ходя там?
Всъщност, ще ме пуснат ли Laughing

Спокойствието зависи от деня и часа, в който се засилиш за посещение на мероприятието  Laughing Забрави да се пробваш четвъртък, също съботно-неделно предполагам все още не е цвете. През другото време си е спокойствие и изчерпани промо продукти  Grinning
За втората част на въпроса ти не мога да помогна. Зависи дали си тръгнал да биеш някого примерно  Mr. Green

Време ти е да посетиш и да си кажеш мнението Wink Ще е интересно  Peace

# 104
Забранявам масовите хвалебствия на която и да е стока Laughing
Цената на броколи микса вече е 1.35 лв, да не говорим, че хладилниците са празни!
Предлагам да си въведем кодирана система за похвалване от рода на "става", "може да се пробва" и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт