Лидл - 4 тема!

• 117 565
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
  • о`майна лунна нощ е
Картофите са селски или т. нар. Wedges. Теглото им е 750 гр. за 2 лв, стават и за фурна и за фритюрник и за микровълнова. Преди няколко седмици бяха на промоция, сега не са.
Много са сполучливи. Правих ги и на фурна и във фритюрник. По двата начина са много вкусни.

Следвайки съветите ти, добавих малко олио /и гъби/ и ги пъхнах във фурната. Вследствие на престараването ми накрая ядохме нещо средно между печени картофи и пюре. Престарах се в престоя им вътре.
Вие колко време ги държахте там? Но спор няма - страшно са вкусни!

# 136
Лидл още са много слабо заредени от към пресни плодове и зеленчуци и въобще като разнообразие на доста продукти.
Лидл по-голямо разнообразие едва ли могат да предложат.Не разполагат със свободно място.Две колички едвам се разминават,а за нови артикули едва ли ще намерят място.Реално няма такова.

LIDL, както и другите дискаунтъри, които вече са на пазара НЯМА да имат по-голямо разнообразие от сегашното. Такава е концепцията на този вид магазини - (сравнително) малък асортимент, (сравнително) малко разнообразие, без "маркови" продукти и различни нехранителни стоки, с които (също) да привличат клиенти...или поне такава им е концепцията в Германия. Хубавото е, че магазини има всякакви и така всеки си намира неговия или както правим ние - проверяваме всички брошури и ако ни хареса нещо или пък е на изгодна цена го купуваме.

# 137
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Чудно ми е  newsm78продават дрехи,бельо а няма вариант за пробване.Същата история са и във Кауфланд.

# 138
  • София
 То   в  ЛИДЛ  както  писа  някой  по  горе -две  колички  трудно се  разминават  , какво  остава  да  направят и  една  пробна ? Joy hahaha  Гледаш  и  преценяваш  така  на  "око "  ,  като се  има  предвид и  как  са  нахвърляни  дрехите , ей  така  безразборно  на  щанда и  всеки  рови  и  вади  каквото му  падне.... ooooh! Да  не  говорим , че  има  доста  артикули  не  само дрехи  , които не  си струват  цената никак. Thinking

# 139
Аз съм много доволна от пушената сьомга в Лидл. 100 грама за 3.99, а от утре май ще е на промоция за 2.99. Възможно наи-евтината, която съм купувала до сега, не е много солена като повечето други и е много вкусна.

# 140
Да, разминаването в магазина е трудно, но голяма част от вината си е наша. Нали ги видях вчера клиентите, по-голямата част нямат никаква култура, всеки зарязва количката където му падне и започва да блее по щандовете.
А за разнообразие не мога да кажа, че липсва. Сирене аз видях 4-5 вида.
Относо цеденото мляко в Англия съм яла уникално, но тук незнам има ли го.
На мен само препаратите не ми харесаха, защото съм свикнала с определени марки.

# 141
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен тези едро-габаритни колички не са за този магазин.То и да решиш да я зарежеш някъде няма къдеТрудно се напълва такава количка.

# 142
  • София, откъм тъмната страна
Относно дрехите, всички си имат размери, които много точно си отговарят и ако си знаеш размера по немската номерация няма нужда да мериш. С детските дрехи е още по-лесно, защото са на височина. И чорапките са по размер отговарящ на истината, аз взех на малкия от комплектите по 3 чифта и съм много доволна и като качество и като размер. От нашите магазини все не мога да ги нацеля като хората, пише за 25 номер примерно, като го занеса в къщи едвам се обува и направо подарявам на по-малки деца.

# 143
Абе, не знам дали си отговарят на номерата дрехите, но си взех едни пижами оттам.
Взех най-малкия размер, а той като M ...Е, големи са ми...  Confused

# 144
  • София, откъм тъмната страна
Не знам, техните номера са от сорта на 36/38  40/42  44/46  примерно. Не знам за М, S  и от сорта дали си отговарят на размера.

# 145
Картофите са селски или т. нар. Wedges. Теглото им е 750 гр. за 2 лв, стават и за фурна и за фритюрник и за микровълнова. Преди няколко седмици бяха на промоция, сега не са.
Много са сполучливи. Правих ги и на фурна и във фритюрник. По двата начина са много вкусни.

Следвайки съветите ти, добавих малко олио /и гъби/ и ги пъхнах във фурната. Вследствие на престараването ми накрая ядохме нещо средно между печени картофи и пюре. Престарах се в престоя им вътре.
Аз ги правих на фурна днес, сложих ги в метална тавичка направо на плочата за около 20-30 мин като леко ги напръсках с олио. Печката ми е от старите, без вентилатор. Разбърквах от време- навреме, за да не залепнат. Много вкусни станаха, малко по-сухи от пържените, но иначе подобни на вкус. Според мен твоите са се разкашкали заради гъбите, пробвай без тях следващия път.  Peace

# 146
  • София
Вчера си взех една кутия ванилов сладолед с орехи. Много ми хареса. Има страшно много ядки вътре, даже на мен ми дойдоха повече. Самият сладолед  има една такава плътна консистенция, не прилича на тези, които масово ги продават.
А тези селски картофки не ги видях никъде- говоря за магазина в Х. Димитър.
И портокали си взех,  че миналия път бяха много сладки, но сега не съм доволна- имаха едни такива дебели ципи, които и аз трудно сдъвках.

# 147

Аз ги правих на фурна днес, сложих ги в метална тавичка направо на плочата за около 20-30 мин като леко ги напръсках с олио. Печката ми е от старите, без вентилатор. Разбърквах от време- навреме, за да не залепнат. Много вкусни станаха, малко по-сухи от пържените, но иначе подобни на вкус. Според мен твоите са се разкашкали заради гъбите, пробвай без тях следващия път.  Peace

Няма нужда от олио, то е добавено - пише си го отпред на торбето с картофи. Пека ги 30 мин с фолио и още 10 мин без фолио да се запекат отгоре. Гъбите не са допринесли за разкашкването, най-вероятно повечко са печени.  Peace

# 148
  • о`майна лунна нощ е
И според мен проблемът на разкашаните картофи дойде от прекалено дългото им печене.  Оставих ги около час /може би и малко отгоре/ във фурната.
Но определено ги слагам в топ 10 на любимите ми продукти от Лидл. Страшно ми харесаха.

А тези селски картофки не ги видях никъде- говоря за магазина в Х. Димитър.

Мястото им е в замразените витрини при останалите полуготови храни. Като не са на промоция, раклата е пълна. Предполагам подредбата на магазините е еднаква за всички градове, така че ги потърси там.

# 149
  • София
Ще погледна следващия път. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт