Лидл - 4 тема!

• 117 560
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Днес посетих "Лидл" в Люлин и бях много изненадана, че имаше от всички нехранителни промоции от допълнителната брошура за Люлин. Чак ме хвана яд, че в четвъртък станах рано, за да си взема DVD плеъра на "Silver Crest", а в събота все още имаше в изобилие от него, както и от всичко друго. Ако така се задържаха стоките от нехранителните промоции и в другите магазини, цена нямаше да имат.

# 121
  • София
Да кажа и аз за Люлинския Лидл. Вечерта в осем и нещо, беше почти празен магазина, откъм клиенти, работеше една каса. Стоки промоционални колкото искаш, някой основни хранителни неща бяха посвършили като яйца примерно, или аз не ги открих  newsm78. Не ми хареса липсата на разнообразие при киселото и прясно мляко, кашкавала.
Много се изненадах от полупразния магазин, очаквах лудница, опашки, дано продължава да е все така спокойно.

# 122
  • Пловдив
Хайде и аз да се запиша в новата тема.
Горе долу съм му редовен клиент,просто защото ми е най удобен в Пловдив в Киука на път ми е,дано като открият Кауфланд до него конкуренцията си каже думата.Инае така като гледам и ние сме доволни от тук хваленитестоки-картофките,шоколадите,баничките и кроасаните от топлата витрина.
Свекъра е доволен,е тази седмица му взех два стека захар по 1,39,а във фирмата на едро вее я полуаваме на 1,95.....незнам но май е нормално да се вдигат цените,ъо гледайте какво стана с горивото и от там и всичко нагоре  ooooh!

# 123
  bouquet  относно конкуренцията с Кауфланд, не се надявай много.. собственикът е един и същ Peace

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 06:47 от *Котешко езиче*

# 124
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
  bouquet  относно конкуренцията с Кауфланд, не се надявай много.. собственикът е един и същ Peace
  Не си права.При нас във Възраждане са един до друг и Кауфланда ела да видиш как смъкват цените .Може сутринта да са с една цена и след 2ч. я променят.Нищо,че собствениците са едни.Техните цени са винаги по-ниски Лидълските.

# 125
  Не си права.При нас във Възраждане са един до друг и Кауфланда ела да видиш как смъкват цените .Може сутринта да са с една цена и след 2ч. я променят.Нищо,че собствениците са едни.Техните цени са винаги по-ниски Лидълските.

Да, така е. Когато отвори Карфур миналата година Кауфланд също напаснаха цените си, за да няма отлив на техните клиенти към другите магазини. В крайна сметка важно е да се следят ВСИЧКИ промоционални оферти. А иначе за внигането на цените - ами и това е нормално. Веднъж спечелят ли ви като клиент е ясно, че пак сте там. Според мен ЛИДЛ си заслужава предимно за нехранителните стоки  Peace

# 126
Да и аз мисля, че за нехранителните стоки си заслужава. То това е част от политиката - когато отидеш за някоя нехранит.промоция все ще купиш и нещо за хапване или пийване, следващия четвъртък пак , и пак и пак  #Crazy и неусетно им правиш оборота....
Иначе и аз съм им фен - доста често пазарувам от там Peace

# 127
Само дето в Кауфланд на промоция са най най-големите боклуци.

# 128
Според мен точно заради хранителните стоки си заслужава да се пазарува в ЛИДЛ.
Откак го отвориха ЛИДЛ, колбаси от друго място не купуваме. Личи си, че има и някаква мръвка в тях, а не само соя. Конфитюрите също са много добри. Толкова плод има в тях, че за това качество трябва да дам 5 лв за същия конфитюр в друг магазин.  Peace

# 129
Само дето в Кауфланд на промоция са най най-големите боклуци.

Точно така, много рядко да си харесам нещо свестно от Кауфланд, което е на промоция. Да не говорим, че техните продукти марка Класик изобщо не ми харесват.

Не знам за вас обаче по-вкусна шунка от варената свинска в Лидл от години не съм хапвала.

# 130
Според мен точно заради хранителните стоки си заслужава да се пазарува в ЛИДЛ.
Откак го отвориха ЛИДЛ, колбаси от друго място не купуваме. Личи си, че има и някаква мръвка в тях, а не само соя. Конфитюрите също са много добри. Толкова плод има в тях, че за това качество трябва да дам 5 лв за същия конфитюр в друг магазин.  Peace

Така е! Нехранителните нещо не ме грабват. Пастата за зъби полутечна   Joy тази сега на промоцията която е с ментата от хранителните каквото съм взела , все ми е харесало. Млечни, меса, консерви..конфитюри..

Относно конкуренцията с Кауфланд, имайте предвид че марките са различни. Лидл още са много слабо заредени от към пресни плодове и зеленчуци и въобще като разнообразие на доста продукти. Вчера пък се изумих че при толкова млечни продукти нямат цедено мляко.

# 131
  • Пловдив
Някой пробвал ли е този салам, който стои до Лионския - 500гр. за 4.99лв, и прилича на луканков /всъщност не знам как се казва, затова  толкова объркано обясних/. Ако някой го е пробвал, моля да сподели.

# 132
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Лидл по-голямо разнообразие едва ли могат да предложат.Не разполагат със свободно място.Две колички едвам се разминават,а за нови артикули едва ли ще намерят място.Реално няма такова.

# 133
  • София, откъм тъмната страна

Някой пробвал ли е този салам, който стои до Лионския - 500гр. за 4.99лв, и прилича на луканков /всъщност не знам как се казва, затова  толкова объркано обясних/. Ако някой го е пробвал, моля да сподели.
Да пробвахме го, хареса ни, става за сандвичи идеално и цената му е доста добра спрямо количеството и ако се вярва на етикета има доста месо в него.  Peace

# 134
  • Пловдив
Благодаря!:bouquet:

Общи условия

Активация на акаунт