Лидл - 4 тема!

• 117 477
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
Отдавна се каня да питам, не ви ли стои малко мазно сиренето Ливади/подобно на Дунавия/, не като едновремешното българско сирене,  по-сухо и трудно за преглъщане. Факт е, че е от мляко, но пак не мога да кажа, че е идентично на българското сирене, от преди около 20-тина години, поне за който го помни, като мен.
Не мога да не похваля пушената сьомга, заради нея за първи път отидох в 07,00 в магазина, иначе мъжът ми ги вършеше тези екстремни ранни ставания. Една идея малко по-опушена, но пък незамразявана. Жалко само, дето е близко до края на срока на годност, но нищо не ми пречи да я замразя.

# 181
  • София
Досега само четях и нямах с какво да се включа, но... Сьомгата наистина е хубава, току що я дегустирах. Шоколода с целите лешници, верото, яйцата, хляба хубави са също. Шунката, свинска варена пилос мммм. Взех и едни пръчици пилос, но още не съм ги опитала.
Едни вафлички, ама как им забравих марката, 0.89-98 им беше цената по памет - боклук. Едни бисквитки  желе от горе и шоколадова глазура, 0.99 лв, не ми допаднаха. Картофите селски ... на мъжа ми му паснаха, но аз изядох два три, не са моя вкус.
Какво е хубаво и какво не явно много зависи от хората... Simple Smile

# 182
Аз съм най-доволна от сиренето Ливади - сухо, узряло и не много солено. Шоколадите също-и с фъстъци и с трюфели и със сметана Peace

Каква марка е този шоколад? Моля, бъдете малко по-конкретни откъм марки и видове продукти, когато ги хвалите.

# 183
Момичета, течната сметана на пилос ,която е на промоция в момента растителна ли е или животинска. Моля някоя от вас да отговори, ако знае

# 184
Кетчупа им с марката PAGUSA много ми харесва

# 185
  • Варна
този шоколад във варианта с фъстъци много ми хареса. Имах съмнения дали ще е хубав заради цената, но се оказа , че е страхотен

# 186
  • София
Maратонките Crivit дали ще си заслужават? Не ми се ходи сутринта, но ...

# 187
А на мен този шоколад с марка First Nice хич не ми харесва. Нито белия, нито с фъстъците. Въпрос на вкус. Също не се кефя и на течния шоколад Mister Choc.

# 188
Най хубавия шоколад е ritter SPORT jogurt май така се пише невероятен скъп е но си заслужава.

# 189
  • Щастлива мама на 3 слънца
Най хубавия шоколад е ritter SPORT jogurt май така се пише невероятен скъп е но си заслужава.

здрасти
имаш ли снимка
каква е цената
как изглежда

# 190
# 191
  • Пловдив
Тц, няма по-добър от ритер спорт с марципан Simple Smile  Joy

# 192
И на мен First nice изобщо не ми харесва. Веднъж се излъгахме в началото да го вземем, помислихме, че него хвалят толкова, ама тц! на едновремешните турски евтинджоси ми бие.  Sick
Мога да похваля обаче замразените пици, тези които са по две в кутия, специале се водят. Много добре ми идват когато съм нямала време или ме е домързяло да сготвя. Също рибените пръчици и от двата вида сме вземали, аз ги правя на фурна и стават супер.  Peace

# 193
Тц, няма по-добър от ритер спорт с марципан Simple Smile  Joy
Аз съм ги пробвала всички но йогурта ми харесва най много след него с карамел всеки с различен вкус.

# 194

здрасти
имаш ли снимка
каква е цената
как изглежда
снимка са ти дали,цената е 2.45 100гр.

Общи условия

Активация на акаунт