Лидл - 4 тема!

• 117 497
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
  • о`майна лунна нощ е
Пак нищо ново в предстоящите промоции. Всъщност - хвърлих око на каските за мотор  Mr. Green /не че имам такъв, но поне ще изглеждам фешън с нея/

# 166
марката Cien ще бъде от четвъртък на промоция. Интересуват ме душ-геловете и шампоаните дали са добри?
Душ-гела е OK , но само за информация от Гърция съм го купувала няколко пъти и 1л. е 0.99  евро  Thinking

# 167
Изгубих мерак !
Всичко ми едно никакво ,единствено сиренето "Ливади" !
Няколко дни прескочих магазина и се оказах с парички !
Може и без това и без онова  -  хубав е животът!

# 168
марката Cien ще бъде от четвъртък на промоция. Интересуват ме душ-геловете и шампоаните дали са добри?
моя приятелка ползва тези душ-гелове и много ги харесва.Аз ползвам от другите и ми харесват
макароните,които ще са на промоция ми харесват също

# 169
Използвала съм шампоаните Cien и не съм доволна.Много ми сплескваха косата.
Обаче  си купувам от LIDL един немски шампоан FINALE -има го в две разновидности един бежов и зелен.На мен много ми харесва.Купувам и други шампоани доста по скъпи от него,но в крайна сметка пак на него се връщам.От Гърция го купувам по 1.70 евро някъде,а онзи ден в българския Лидл го видях същия на цена 1.39 лв.Това е цена за 1000 мл.

# 170
  • Варна
Мерси за отговорите за Cien!

Сега да питам за цейлонския черен чай  Mr. Green, макар че черен рядко се пие в БГ и едва ли има отзиви за него, но аз пия само черен и мисля да си купя утре и после ще дам отзиви.  Wink

Да кажа, че сметаната Pilos, която е на промо по 0,99 лв е хубава - разбивала съм я за крем за торта, добавяла съм от черния шоколад на Лидл, който е 100 гр в червена опаковка -  получава се страхотен крем!  Hug

# 171
Използвала съм шампоаните Cien и не съм доволна.Много ми сплескваха косата.
Обаче  си купувам от LIDL един немски шампоан FINALE -има го в две разновидности един бежов и зелен.На мен много ми харесва.Купувам и други шампоани доста по скъпи от него,но в крайна сметка пак на него се връщам.От Гърция го купувам по 1.70 евро някъде,а онзи ден в българския Лидл го видях същия на цена 1.39 лв.Това е цена за 1000 мл.
На мен душ геловете на FINALE много ми харесват.Каничката със сметана на PILOS също ми харесва.Имам и такава в кутийка ,но още не съм я разбила

# 172

Сега да питам за цейлонския черен чай  Mr. Green, макар че черен рядко се пие в БГ и едва ли има отзиви за него, но аз пия само черен и мисля да си купя утре и после ще дам отзиви.  Wink

Ами на мен ми харесва черния чай, то принципно аз харесвам всички чайове Laughing, пък и за цената си е супер направо!

# 173
  • Варна

Ами на мен ми харесва черния чай, то принципно аз харесвам всички чайове Laughing, пък и за цената си е супер направо!

Нали са вътре 77 пакетчета? Поне така пише на опаковката...

# 174
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз ползвам обезмаслителя. Според мен е в пъти по-добър от Меглиото.

п.п. Предлагам авторката да пооправи първата страница, да сложи линк към сайта на Лидъл ,снимки и цена на най-хвалените продукти.

Ето за такова пооправяне става въпрос, което не е лоша идея.

супер
да сложим снимки ,цени бял и 4ерен списък
аз днес ходих
шоколада на промоция е супер
свинското за готвене на промоция също.
хайде сложете снимка на тези картофки
за рендето какво ще кажете има ли го още ?
лека ве4ер

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:33 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 175
  • София
Момичета, сиренето Ливади кога ще е на промоция? От следващия понеделник ли? В настоящите промоции на сайта не го виждам newsm78

# 176
Момичета, сиренето Ливади кога ще е на промоция? От следващия понеделник ли? В настоящите промоции на сайта не го виждам newsm78
от 28.02 е на промоция, топеното сирене Pic Frisch е много вкусно, препоръчвам го, ще е на промоция от утре. Конфитюра Maribel също е вкусен, от предната промоция си взех ягоди, сега мисля и от тези да си взема, малина и горски плодове, и те са от 28-ми. 

# 177
  • Pb
Вчера взех кайма, 0,500 kg. Килограма излиза 5 лв. и нещо. Останах много, много разочарована - мирише ужасно и много отблъскващо - не искам да бъда по-цветиста, но тази миризма само гадни асоциации навява у мен. Като цяло, започвам да заобикалям месото. Стара планина-вариантите може би са ОК, но ще си спестя експериментите.

Иначе за шампоаните - харизаха ми един зелен FINALE, ами бива, косата ми става хубава, мека (не ползвам балсам), обаче мъжа ми се оплаква, че неговата много бързо му се замърсява (неговата е дебел косъм, чуплива и гъста, моята - точно противоположното).

Взех бисквити Сондей (май така се казваха, около 1,70 лв. бяха) със шоколадова заливка. Шоколада е мн. хубав, бисквитите имат лек вкус на сода, но като цяло ми харесаха. Не прегледах етикета, за да направя коментар по съставките.

# 178
  • Варна
Аз ползвам обезмаслителя. Според мен е в пъти по-добър от Меглиото.

п.п. Предлагам авторката да пооправи първата страница, да сложи линк към сайта на Лидъл ,снимки и цена на най-хвалените продукти.

Ето за такова пооправяне става въпрос, което не е лоша идея.

супер
да сложим снимки ,цени бял и 4ерен списък

Черен списък - божа работа, на едни едно им харесва, на други - друго. Струва ми се няма да е много обективно...

# 179
  • София-в сърцата на моите деца
Аз съм най-доволна от сиренето Ливади - сухо, узряло и не много солено. Шоколадите също-и с фъстъци и с трюфели и със сметана Peace

Общи условия

Активация на акаунт