Лидл - 4 тема!

• 117 558
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Когато правите картофките по селски на фурна, слагате ли и малко вода?
И колко струва сухата храна за кучета?

# 151
Ние при селските картофки в тавата нищо друго не сложихме, освен самите тях, много са хубави Simple Smile

# 152
Ако има днес, за довечера ще ги пробвам. Много ги хвалите в темата, как да не си вземе човек. Laughing

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 14:43 от flower__

# 153
Лидл още са много слабо заредени от към пресни плодове и зеленчуци и въобще като разнообразие на доста продукти.
Лидл по-голямо разнообразие едва ли могат да предложат.Не разполагат със свободно място.Две колички едвам се разминават,а за нови артикули едва ли ще намерят място.Реално няма такова.

LIDL, както и другите дискаунтъри, които вече са на пазара НЯМА да имат по-голямо разнообразие от сегашното. Такава е концепцията на този вид магазини - (сравнително) малък асортимент, (сравнително) малко разнообразие, без "маркови" продукти и различни нехранителни стоки, с които (също) да привличат клиенти...или поне такава им е концепцията в Германия. Хубавото е, че магазини има всякакви и така всеки си намира неговия или както правим ние - проверяваме всички брошури и ако ни хареса нещо или пък е на изгодна цена го купуваме.
Внасят и" in aut"продукти(охх май не го написах правилно)такаче от време на време има и нов асортимент.

# 154
Ако е синята кутия от 1 л на сладоледа за 2,5 лв ще видите  ако погледнете на дъното на кутията, че се води всъщност "ядки и сметана"-орехи, фурми, фъстъци, стафиди и е чудесен по-нагоре съм го похвалила.

Ако има ванилов само с  орехи него не съм го яла.

Ако ползвате бакпулвер/оранжева опаковка/ го препоръчвам-много качествен, много добре бухва това което правите напр. бухтите стават идеални.

# 155
  • софия
За всички, които се ядосваха, че не са успели да си купят металните формички за яйца на очи (зайче, пиле, сърце) - има ги в изобилие в немските магазини за по 2.90 лв.

# 156
  • София
Днес си купих шоколад от промоцията. Вкусен е.
В новата брошура от понеделник сиренето "Ливади" е 4,99лв.
От нехранителните ми хареса електронния апарат за измерване на кръвно налягане. Моля ако някой от живеещите в чужбина има впечатления да сподели дали мери точно.

# 157
За всички, които се ядосваха, че не са успели да си купят металните формички за яйца на очи (зайче, пиле, сърце) - има ги в изобилие в немските магазини за по 2.90 лв.
Някой знае ли дали във Варна има такъв магазин? Blush

# 158
Днес си купих шоколад от промоцията. Вкусен е.
В новата брошура от понеделник сиренето "Ливади" е 4,99лв.
От нехранителните ми хареса електронния апарат за измерване на кръвно налягане. Моля ако някой от живеещите в чужбина има впечатления да сподели дали мери точно.
И аз си харесах от новата брошура сиренето и апарата за кръвното.За сиренето "Ливади" съм сигурна ,че е хубаво,пробвала съм го.
Чудя се за апарата, дали ще е читав и ще върши работа?

# 159
Знам, че апаратите за китка не са добри по принцип и не мерят вярно.

# 160
Снощи пробвах сладоледа с орехи /в  синя кутия/, 100% растителна мазнина, въобще не се разтопи, колкото и да го държах извън фризера. Имах чувството, че ям подсладен маргарин   Sick

# 161
Аз пробвах картофките по селски и шоколада, който сега е на промоция (200гр.), много съм доволна.  Peace

# 162
  • София
Аз съм разочарована. Снощи в магазина на бул. Сливница нямаше почти нищо от стоките в промоция, нито пушена сьомга, нито свинското месо, нито от тези закачалки за врата.... Купих и от прословутите селски картофки. Ами не ни харесаха. Някак си след печенето върху отделните резени картофи имаше като парченца останала мазнина, бяха много сухи и безвкусни някак си..... Мандарините бяха кофти, а до сега поне плодовете, които взимах от Лидл, бяха хубави. Продължавам да купувам сокове в тетра-пак опаковки, от тези които са 100% - портокал, грейпфрут и ябълка, харесват ми, а са и на добра цена. Сиренето Бри също, както и един шоколад с цели лешници в червена опаковка. Търсих от мляното кафе, което бяхте похвалили по-напред в темата, но нямаше.

# 163
Сиренето Ливади си струва.Много харесвам натуралните им сокове.Портокала и ябълката в кутии от 2 л. са много добри.

# 164
  • Варна
марката Cien ще бъде от четвъртък на промоция. Интересуват ме душ-геловете и шампоаните дали са добри?

Общи условия

Активация на акаунт