Лидл - 4 тема!

• 117 467
  • 781
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Шоколадите Ritter sport се продават навсякъде, не само в Лидл !

# 196
Здравейте,тъй като предстой откриване на Лидл и в нашия град ме интересува дали при всеки новооткрит магазин ги има онези яки промоциики като в началото/например олио за 1.50/или са си стандартните цени като в другите градове и магазини.А и бях си харесала перящата прахосмукачка ,която я пуснаха точно но откриването на Лидл в България - та ме интересува ако някой от вас я има да изкаже мнение дали си заслужава да си я закупя като я пуснат пак.Благодаря ви предварително за отговорите.  bouquet

# 197
Чак за "яки промоциики" не се надявай. Миналата седмица в София пуснаха още един "Лидл". Имаше допълнителна брошура само за този магазин, но цените не бяха чак като тези в началото.

# 198
  • Pb
Онзи ден видях халва на "Захарни заводи", в метална кутия е, и страшно ми се прияде. Взех една за проба. Сравнение с други български, които съм опитвала, тази е най-добра. Е, не е като едновремешната, която толкова обичах като малка, но бих взела отново, докато не намеря нещо по-добро.
Шоколадите FirstNice за цената си, може би, са ОК, но не ме кефят. Иначе редовно се подхранвам с шок. блокчета на Мистър Шок (и мн. страдам, че ги няма в голяма опаковка).

# 199
Кои марки кр. масла са хубави?

# 200

Меггле, Пилос.

# 201
  • София
Момичета, някой да си е купил масажора за тяло , който от днес е на промоция? Много исках да си го взема, но явно не съм предвидила заинтересоваността, отидох към 9.30 в магазина , но вече нямаше... дали е добър? Thinking

# 202
  • Pb
Това, което беше в промо (мисля Пилос) e добро - него съм пробвала само.

# 203
Момичета, някой да си е купил масажора за тяло , който от днес е на промоция? Много исках да си го взема, но явно не съм предвидила заинтересоваността, отидох към 9.30 в магазина , но вече нямаше... дали е добър? Thinking

Първо той свърши, аз отидох, понеже една приятелка ме помоли да й взема. Сега ме е яд, че и за себе си не взех.

# 204
  • Пловдив
Аз имам подобен масажор. То аз какво ли нямам  ooooh! Умирам си да си купувам подобни машинки и после ги забравям някъде. Не съм впечатлена от действието му. Този така като го гледам е подобен. Последно си бях купила масажна възглавница за врата на Шол. И тя същата работа. Не те ли пипне специалист.......

# 205
Замразения грах е много хубав.Шоколадите firs nice не ми харесват изобщо

# 206
На камарко замразените вегетариански миксове.

# 207
  • Варна
Харесвам прясното мляко 1,5% Pilos и от техните прясно изпечени закуски има едни със сирене, правоъгълни, по 0,49 лв - страшни са!

# 208
На камарко замразените вегетариански миксове.

О-о-о, Камарко хич не ми го хвали.
Та нали те внесоха т. нар. дупета с изтекъл срок на годност! Мизерници!

# 209
Здравейте! Най-накрая реших и аз да се включа в темата. Живея в кв. Дружба и от както отвориха Лидл, мога да кажа , че пазарувам предимно от там.
 За няколко месеца успях да опитам голяма част от асортимента им и с чиста ръка на сърцето мога да кажа, че съм останала изключително доволна от това за което похарчих парите си. Много приятно изненадана останах от консервите им: грах Корона и печената белена капия на BLUE MOUNTAIN. Консервите им месо в собствен сос, също много ни харесват. За шоколада с целите лешници-просто нямам думи....страхотен. Има едни бисквитки с парченца шоколад(американ кууки) са ни любими. Много ми допада течният шоколад (бяло и кафяво). В списъка с най-купуваните продукти са: пушените пилешки бутчета, прясното мляко ПИЛОС, едни саламчета от 99 стотинки, сладкиша с поръска, пуканките,шоколада с кокос, топените им сиренца...........Немският салам-харесва ни , но като чели очаквах малко повече.....Прах за пране ЛЕЛ син-изпира хубаво, но задължително после трябва и омекотител, тъй като не оставя някакъв особен аромат. Козметика не съм купувала и съм малко скептична, но ще се радвам да прочета отзиви. Днес пробвах кекса, който е на промоция-кафявият ми допадна повече.

Общи условия

Активация на акаунт