Лидл - 4 тема!

• 117 458
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
Моят мъж си е взел маратонки и много ги хвали.Ще видим колко ще са трайни.

# 211
На камарко замразените вегетариански миксове.

О-о-о, Камарко хич не ми го хвали.
Та нали те внесоха т. нар. дупета с изтекъл срок на годност! Мизерници!

Да, не се лъжете да купувате нищо от Камарко! Пълни боклуци!

# 212
привет обаждам се да похваля дезодорантите на CIEN НА 1,99лв  страхотни трайни аз досега ползвах на гарниер но да ви кажа същото качество на двойно по-ниска цена
Млякото в пликче също никога не се пресича дори го замразявам във фризера мисля си че е
по-истинско от другото заради малката му годност ,прясното пляко и кравето масло на pilos също
в сряда ходих да пазарувам иагазина беше празен нямаше стока почти никаква да не забравя взех кашкавал на мизия милк за 9,95лв/кг определено ми хареса и при паниране не се разпада
ароматизаторите за wc тип кошничка за 0,29 нищо не струват и последно вкъщи са любими бонбоните с мента и евкалипт и преди са ми носили от Германия страхотни са в зелен плик като лукчета има ги на касите  спанака не ми харесва на мен лично като каша е ами това засега от мен спорен ден

# 213
  • Варна
Обещах да споделя за чая sir Edvards, който беше до сряда на промоция. Пробвах цейлонския, другия Асам ще подарявам, но съм очарована! Много хубав чай! Съжалявам, че не се запасих с още.

# 214
+++++++ за сладоледа с ядки!
Сиренето мизия - за мене не става!

# 215
  • In transit
здравейте и от мен, скоро открих темата, но я изчетох с интерес. Харесвам доста от продуктите в Лидл, като например сиренето Софра е страхотно..не помня на колко го взех..беше на промоция, но го отворих преди седмица и съм очарована. За мен е по вкусно от българските сирена. Немския салам, който сега е на промоция също ми харесва, пробвала съм един бирен мисля беше също е хубав. Филе хек замразено, хубаво е и няма глазура. Спанака и аз не бях очарована..пишеше, че е нарязан, но си беше пасиран...имаше и доста водичка в него. Сладоледите са им хубави, особено този с орехите. Консервите зелен боб Blue Mountain са супер. Производство са на Сторко мисля. Рибата тон филето в олио е чудесна. Продуктите Пилос ми харесват, но последния път и млякото и сметаната не бяха заквасени изобщо. Сметаната се точеше като мляко. искам да похваля галетата им Castello, става страхотна панировката с тях. Също така и кус куса е много хубав, италиански е и цената му е много добра в сравнение с другите магазини (говоря за истински кус кус, не за този, който е като макаронено изделие). Охладеното пилешко филе беше добро, също и пилетата.
Не съм пробвала праховете за пране и видях, че хвалите много някакъв за миене на чинии, но ще ги пробвам тези дни.
Чайовете Sir Eduards не са лоши, даже за цената са добри, но лично на мен Цейлонския на Пени ми харесва повече.

привет обаждам се да похваля дезодорантите на CIEN НА 1,99лв  страхотни трайни аз досега ползвах на гарниер но да ви кажа същото качество на двойно по-ниска цена
за рол он-а ли става дума?

# 216
  • In transit
Момичета, течната сметана на пилос ,която е на промоция в момента растителна ли е или животинска. Моля някоя от вас да отговори, ако знае
не я видях в промоцията сега, но съм я ползвала и е животинска, ако говориш за малките опаковки от по 200мл.  Peace

# 217
Тази тема ми хареса много.
Харесвам доста неща на Лидл. Например сиренето "Ливади" по-добро е от доста наши, немския традиционен колбас. Топените сирена харесаха на семейството ми.
Компотите от праскова и от ананас също са добри. Сирене Гауда е средна работа, кроасаните с масло са много добри.
Засега е това

# 218
ДА се запиша и аз.Кекса,който е в момента на промоция-1.99лв.-просто чуден.Пише,че е с трапезна извара.Вчера след работа отидох точно за кекс,че нещо много ми се ядеше.Еми казвам ви просто много вкусен.Взех бял и кафяв.В момента приключвам с белия.Детето и то много го хареса,а той принципно такива неща не яде.
Мъжо като се върне от работа отивам да се запася с още няколко.

# 219
Mikkeybouquet точно за тази питах

# 220
  • Пловдив
Тъй като един от магазините ми е почти до вкъщи, вече успях да опитам доста от продуктите.
Сирене "Ливади" - много вкусно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Земели и хлебчета с гауда - също мноооого добри!!! Mr. Green
Попаднах и на няколко много добри екземпляра айсберг! Simple Smile
Портокалите са си все така вкусни... Simple Smile Heart Eyes
Шоколадови десертчета от 49 стотинки ("Мистър Чок", ако не се лъжа Mr. Green ) - също толкова добри, колкото и Туикс и компания. Heart Eyes

Дотук с отчета!:)

# 221
Един глупав въпрос да ви задам - купих си хомогенизирана сметана Pilos - от тази намалената по 0,99, но не знам как да я използвам... Embarassed newsm78

А като цяло съм доволна от продуктите, които съм купувала от магазина. Днес приготвях спагетите  - не са нещо особено - даже имат вкус на дебелото фиде. Доволна съм от консервите - гъби, кисели краставички и печени чушки. Топение сирена - от тези кутии Tenery по 24 бр. съм особено доволна - прекрасни са за направата на сосове  Simple Smile

# 222
за рол он-а ли става дума?- спрей

# 223
  • София
Нехранителни стоки зареждат ли св след 1вия ден от промоцията?
Интересувам се от маратонките.

# 224
Хакама, едва ли. Зареждат първия ден и после каквото остане се допродава и после следващия четвъртък нови неща... Това са моите наблюдения. Не успя ли да се класираш за маратонки? Гледах днес в магазина, но изобщо не обърнах внимание какво е останало като видове.

Общи условия

Активация на акаунт