Лидл - 4 тема!

• 117 485
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
Пише си на всички..еди си кой еди си къде произвел за Лидл.

# 706
Не на всички пише. И аз съм го забелязвала и даже го бях споменала в някоя от старите теми. На някои пише само "Произведено за ЛИДЛ" и нито страна производител, нито име на фирмата, която го е произвела.  Rolling Eyes Ще се огледам пак за конкретни артикули, че съм забравила за кои точно ставаше дума.  Peace

# 707
  • София
Не на всички пише. И аз съм го забелязвала и даже го бях споменала в някоя от старите теми. На някои пише само "Произведено за ЛИДЛ" и нито страна производител, нито име на фирмата, която го е произвела.  Rolling Eyes Ще се огледам пак за конкретни артикули, че съм забравила за кои точно ставаше дума.  Peace

Погледнах няколко артикула -  Naughty Това не е ли в разрез с изискванията?!
Дори и баркода е някакъв завоалиран Crossing Arms

# 708
Има ли разлика във вкуса между течен шоколад Нутела и тези Нукрема и Финети?

# 709
  • София-в сърцата на моите деца
Погледнах промоциите на бананите и краставиците в Лидл, ами в момента в магазини Европа са на по-ниска цена и с добро качество..без да са на промоция newsm78 Лидл ще ме загубят тотално като клиент.Първо дигат цените, после ужги свалят на Промоция...Е, ние трева не пасем.. Laughing

# 710
  • Пловдив
Има ли разлика във вкуса между течен шоколад Нутела и тези Нукрема и Финети?
Има, да! Simple Smile

Някой да знае колко е цената на охладеното пиле, когато не е на промоция?

Мисля, че е 4,59 или 4,69.

# 711
Сега се връщам от магазина и съм много разочарована, малките пакетчета с маслинки от 50 ст. станали 59 ст., това са 20% увеличение #Cussing out Видях и един салам ,тип луканков, който в Испания съм  купувала за 3 евро килото, тук е над 12 лв.#Crazy

# 712
Извинявайте, в голяма чуденка съм дали да взема катерушката за котки. По-точно онази със седалката и играчката на нея, има и играчка на дъската за острене на нокти. Гледам че се и сглобява, някой взел ли си е и струва ли си?

# 713
  • София
Момичета, някой взе ли си кафемашина? И к'во? Доволни ли сте?
Ние си купихме за офиса, но нещо не можем да го докараме кафето. Първо не намерихме никъде постоянен филтър, който да пасва. Купихме някакви хартиени, но кафето става като турско. Имате ли идея къде може да се намери подходящ постоянен филтър?

# 714
Извинявайте, в голяма чуденка съм дали да взема катерушката за котки. По-точно онази със седалката и играчката на нея, има и играчка на дъската за острене на нокти. Гледам че се и сглобява, някой взел ли си е и струва ли си?
И аз се интересувам от същото.

# 715
  • София
Имам един въпрос към създателката на темата Hug

Дали е възможно при следващата да сложиш вярно лого на първата страница? newsm78

Като го видя - това грешното - и  Joy Joy Joy

# 716
  • Пловдив
Днес в Лидл на "Пещерско шосе" в Пловдив имаше хлебопекарни за 89.90 лева  Rolling Eyes Аз си купих миксер, едва ли често ще го ползвам, но да си имам ако ми потрябва. Нямам отзиви, дори не съм го разопаковала.  Laughing

# 717
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте
и аз да се включа
ония ден ходих до Лидл
мн съм разочарована ем беше понеделник нямаше почти нищо от промоциите.
Портокалите са мн кисели взех 2 кг.
А производител пише с. Равно поле ,общ. Елин Пелин
Аз си чета винаги и ми е направило мн странно впечатление.
Как може целия асортимент да се произвежда на едно място и то в село.
Мисля ,че там се преопакова ама незнам .
Някой по запознат да каже Simple Smile)
а дали продуктите в Бг са същите като и навън или наистина тук си се произвеждат

# 718
  • сусурлево
Здравейте
и аз да се включа
ония ден ходих до Лидл
мн съм разочарована ем беше понеделник нямаше почти нищо от промоциите.
Портокалите са мн кисели взех 2 кг.
А производител пише с. Равно поле ,общ. Елин Пелин
Аз си чета винаги и ми е направило мн странно впечатление.
Как може целия асортимент да се произвежда на едно място и то в село.
Мисля ,че там се преопакова ама незнам .
Някой по запознат да каже Simple Smile)
а дали продуктите в Бг са същите като и навън или наистина тук си се произвеждат
нищо не се произвежда в Равно поле - там е само логистичен център

# 719
  • София
Да, и на мен ми направи впечатление, че на много стоки не пише производителя, а пише "Произведено за Лидл България, с. Равно поле /там им е централата всъщност/"  Rolling Eyes
Да похваля едросмляната лютеница - тяхната си марка Блю-нещо-си, жестока!
Кашкавала Мизия също е добър.  Peace Бозата им е хубава също.
Таблетките за съдомиялна не стават.

Общи условия

Активация на акаунт