Лидл - 4 тема!

• 117 469
  • 781
  •   1
Отговори
# 735
Днес имаше хлебопекарни и в Тракийския ЛИДЛ  Peace
Беше почти празно вътре,нищо интересно  Tired

Определено ходя там единствено и само за прясно мляко,кисело мляко,кашкавали,сирена и желирани бонбони .Нищо друго  Peace

# 736
  • Пловдив
razel_dazel,elfi4ka благодаря за бързите отговори. Утре тръгвам рано-рано да купувам. Имам миксер, който купих на първата промоция при откриването и съм доволна, добре ми служи. Сега ако успея и с хлебопекарната - е ще съм най-щастливата домакиня Grinning

# 737
  • Русе
razel_dazel,   bouquet това е специално за теб. Благодаря ти за бързото инфо, след което разбрах и че вчера сутринта са заредили в русенския ЛИДЛ 8 хлебопекарни. Аз успях да отида чак към 18 ч. и имаше още четири, едната от които вече е моя, и тая сутрин закусих с домашен хляб   chef  Приятен ден на всички  Grinning

# 738
  • Пловдив
dilyana_M  Hug

# 739
  • Балчи-Варна
Снощи около 17.30-18ч. бях във Варна Лидъла отгоре Кауфланд и имаше 5-6 хлебопекарни и миксери.Взех си и миксер и хлебопекарна.

# 740
  • Пловдив
От таблетките и аз съм доволна и то много. Явно наистина е до самата съдомиялна, тъй като и моята приятелка си взе, но съдовете и излезнаха доста зле след измиване...Просто трябва да се пробва. Но досега не съм случвала на таблети, които не измиват добре, само едни от Кауфланд - Clear /бяха евтини и се подлъгах/ , но наистина ужасни!

# 741
От таблетките и аз съм доволна и то много. Явно наистина е до самата съдомиялна, тъй като и моята приятелка си взе, но съдовете и излезнаха доста зле след измиване...Просто трябва да се пробва. Но досега не съм случвала на таблети, които не измиват добре, само едни от Кауфланд - Clear /бяха евтини и се подлъгах/ , но наистина ужасни!

Хайде сега да кажеш и каква ти е съдомиялната,че настръхвам като си представя моментът,в който започна да избирам  Crazy

# 742
  • In transit
Във варненските магазини намират ли се от пилешките гърди? Чудя се дали тази вечер да отида или утре сутринта?

# 743
Мнение за шоколадови блокчета с пълнеж Mister Choc-  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_8850.htm ?Сега са на промоция-2,99  Rolling Eyes

# 744
  • София
Хлебопекарни вчера имаше и в Хаджи Димитър.
Форми обаче не Sad Отидох заради един от пъзелите и точно той беше свършил.Е, взех друг да не съм капо, но....

# 745
  • Стара Загора
Мнение за шоколадови блокчета с пълнеж Mister Choc-  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_8850.htm ?Сега са на промоция-2,99  Rolling Eyes
ХУбави са, има и с кокос и с карамел.
От пъзелите с мечета нямаше при нас, аз исках да взема за подарък. Дъщеря ми има само че друга марка и много го харесва.

# 746
  • София
Момичета, някой взе ли си кафемашина? И к'во? Доволни ли сте?
Ние си купихме за офиса, но нещо не можем да го докараме кафето. Първо не намерихме никъде постоянен филтър, който да пасва. Купихме някакви хартиени, но кафето става като турско. Имате ли идея къде може да се намери подходящ постоянен филтър?
Все още се надявам някой да ми отговори.

# 747
Снощи около 17.30-18ч. бях във Варна Лидъла отгоре Кауфланд и имаше 5-6 хлебопекарни и миксери.Взех си и миксер и хлебопекарна.
А към 13 часа нямаше нито едното, нито другото, само тостери и кани за шварц.

Хайде сега да кажеш и каква ти е съдомиялната,че настръхвам като си представя моментът,в който започна да избирам  Crazy
Добре, кажете каква е логиката да е от съдомиялната? Нали всички правят едно и също?  newsm78 Да е от качеството на водата, че в едни градове е по-твърда, а в други по-мека е по-логично. Или пък да е от това, че всеки е свикнал с различен препарат? Аз например харесвам Медикс 7 функции, не харесвам останалите Медикси. А също едни Кларо, които ми харесват повече от Сомат. В момента сме с една голяма кутия Сомат 7 функции и сода ефект, от миналата година я мъчим, ама като свърши ще пробвам от таблетките на ЛИДЛ. Досега от препаратите им  май само този за тоалетна не ми хареса, мирише страхотно, но не съм убедена, че върши някаква работа.. Иначе ползвам препаратите им за под, обезмаслителя, верото, кошничките за тоалетна с гел и препарата за баня с пулвелизатора- перфектна работа ми вършат на доста по-ниска от обичайното цена.  Peace
От пъзелите с мечета нямаше при нас, аз исках да взема за подарък. Дъщеря ми има само че друга марка и много го харесва.

Таня, на мен пъзелите с мечетата не ми харесаха, имаме подобен на Екхорн, разкошен е просто, а на тези рисунките са някак странни, все едно е залепена ваденка и са лакирани отгоре.  Rolling Eyes Във Варна вчера ги имаше май всички видове пъзели, останалите ми харесаха много, само този не. Така че не съжалявай, виж го първо на живо.  Peace

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 12:01 от Жълтият Ламтурник

# 748
Аз да похваля сладоледа от 19 ст. ,не е сладък и много ми харесва.

# 749
  • Пловдив

В интерес на истината не някаква прехвалена марка...За която да платя 100-200лв/само за марката/
Миялната ми е Midea, с много програми, вече трета година я ползвам и съм изключително доволна! Както споменах по-горе, само към едни таблетки за това време съм имала забележка. Иначе съм пробвала всякакви и Медикс, и на ДМ, и Калгонит, и Сомат и сега Лидълските...
Докато на мои приятелки "марковите" им миялни все проявяват "капризи". /Да си призная и аз робувам на марки, но тогава така се случи и купих Мидеа/ ...и останах доволна! Може би си е чист късмет! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт