Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 25 197
  • 710
  •   1
Отговори
# 150
Привет  Hug
Никче, Адди1, мерси за кафенцата   bouquet
Дарато, точно ката стана и с мен на ФМ при д-р Марков - легнах и корема ми на топка  Shocked  По колко магнерот пиеш? При мен е 3х2 макс. доза. Марков ми изписа и флебодия 1х1 - звучи ми като нещо от фентази книга  Joy Абе по толкова лекарства пием дай Боже да ни помогнат  Praynig Въпреки че и тази нощ ме боля в ляво  ooooh!
Епона, ако много те заболи можеш да вземеш но-шпа  Peace
Иначе да и аз съм в болничен до 12.03, и смятам да съм в болничен до края. И при мен разликата е малка  Crossing Arms

# 151
За имената: още от много рано харесах женско име, което получи одобрението на мъжо. За мъжко име съм тотално в чуденка, не мога да измисля такова, което да ми хареса. Ще му мисля по-сериозно, ако след ФМ излезе, че се налага. Всеки случай сме решили, че ще кръстим бебо така, както на нас ни харесва.  Flutter

Забелязах, че коментирате имена...Ние сме ги харесали отдааавна Simple Smile Подготвени сме и за двата варината  Mr. Green

Споделете де, споделете  Mr. Green

Не мисля, че ще е тъпо, ако децата ни имат еднакви имена, нали не живеем врата до врата  hahaha

# 152
добро утрооооооооооо Heart Eyes

абе само на кафр ли ще я карате вие,я да закусвате бързо Grinning

айде почвайте,само да разбера,че някой не е ял,мислете му Mr. Green

# 153
Ами бяхме се разбрали по-рано да не постваме храна, че на много мами им се прияжда, а не всеки има възможност да си хапне това от картинката  затова слагаме само кафе и чай  Peace

# 154
Фейт, мерси, купила съм си и май ще почвам да го пия. Пък май и магнерота, който ми е предписан и той би трябвало да помага за това.  Thinking

Калоянис, мммммм, хем съм се събудила отпреди два часа, но още ме мързи да се надигна от леглото. Ама май е време за закуска!!!  Party

Ади, от суеверни причини още не сме споделяли...  Peace

# 155
здравейте,лелее тия дни в офиса ми е лудница вечер в къщи не ми остава време да седна да почета и да пиша и докато се включа сте вече на 11стр  #Crazy браво!
Петенце за пореден път темата е страхотна   bouquet Hug усетила си бебка супер надявам се и аз да ви се похваля скоро с това засега нищо неусещам или поне не мисля,че е бебо  newsm78
Ели малкия ти мъж има идеални мерки моя лекар също каза,че и ние вървим едрички за седмицата в които е, което било хубаво искал големи бебета, но който ще ги ражда ..... Joy важно е,че са ок  Hug
Файтче, съни и вие сте си видели момите браво!  Hug ако съм пропуснала някой от виделитге бебчовците да ме извини толкова много стр.четох  Hug
дорато и джен пазете се и активна почивка  Hug ,а Пепи на Джен ме кефи каква е фога  Peace и е голям сладур
imoinada беше питала в началото за витамините pregnacare plus omega аз пия такива и неусещам нищо различно ,само дето трудно ги открих да си ги купя

# 156
kaloqnis честита ви количка и благодаря за закуската  Hug
addy за имената ние сме единодушни за женско име-Кристина,искам да е с К мъжа ми се казва Кирил,но за мъжко.....има много спорове,мен ми харесват-Калоян,Константин,Кристиян,а той си държи направо на него да е.....според мъжа ми ако е Константин нямало да може да си казва името до първи клас hahaha и сега както ни казаха,че чакаме момче споровете продължават скоро не сме се сещали да подхванем темата има време ще го обработя  Joy
за свекървите моята е извън града веждаме се веднъж в месеца,че зимата и по рядко иначе е ок нямам оплаквания,но ако живеехме заедно със сигурност щеше да има сблъсъци,тя е от хората които обичат да дават акъл  Wink Mr. Green
наталчето за работата аз си ходя все още,но незнам докога ,сега като промениха закона и връщат дохода 18назад последните месеци в болничен не оказват толкава голямо влияние на майчинството, ще ходя на работа докато се чуствам ок,а и в тоя студ затворена в къщи не ми се седи може би пролетта ще ме изкуши имам приятелки ,които са си в къщи гледат си децата и има с кой да се разхождам има време ще реша
извинявайте,че в два поста , стана много дълго хубав ден на всички  Hug

# 157
Момичета,вчера си взех резултатите от БХС и съм определено вече по-спокойна-
1:21000 ми е резултатът.Казаха ми,че е отличен.
Днес съм на преглед и ще покажа резултатите на гинеколога.

Хубав ден на всички  Hug

# 158
Добро утро и от мен, момичета! И аз си пия кафето сега. Обаче преди малко пак минах през кантарчето и това е, при мен килограмите са си същите от сто години.И ме налегна паника и веднага реших,че корема ми не е параснал.И се вкарвам в едни филми....мъжа ми,милия,не знам как ме изтрайва.Свекървата като звънне и първо пита колко килограмча съм+ и се почва.........А детенцето,вчера например,си беше много активно-побутваше ме,подритваше.Ама като е толкова чакано и с толкова мъки стигнахме до него,сега тотално изперквам от всевъзможни притеснения.В понеделник сме на преглед и ще говоря с док за всичко това,но до тогава  ooooh!

# 159
Здравейте и от мен. Днес направо заспивам на компютъра,  така безумно ми се спи. Добре, че нямам работа. Момичета, много са ми интересни темите, кооито сте подхванали напослъдък..за имената, свекървите, работата  и разбира се чета с интерес мненията на всяка една от Вас. За имената се бях произнесла вчера мисля, но за свекървите да си кажа и аз да ми олекне хихи. По принцип съм видяла много хубави отношения между майка ми и баба ми тоест свекърва и. В моя случай сега тепърва свиквам с характера на свекито, но за мое съжаление живеем под един покрив и макар да сме на отделни етажи и самостоятелни домакинства знам, че ще ми се налага да се съобразявам много повече, отколкото ако бяхме напълно отделно от тях. Иначе не е лоша жена, но е доста въздържана като цяло и малко по-консервативна така че със сигурност няма да съм толкова близка със свекърва ми , колкото бих искала Simple Smile
Някой беше питал до последно ли ще работят все още работещите...аз, ако съм добре разбира се ще съм на работа малко преди излизане в майчински, защото ще си изчистя отпуската и така. Но то тия работи не подлежат на планиране така че, както дойде, важното е да сме добре!
Да се пазите, мацки и много усмивки в днешния ден желая на всички! Hug

# 160
Здравейте сладки юлски коремчета, от сутринта ви чета и ви изчетох. Добре дошли но новите мами. Благодаря на всички, който сте ми дали съвети за имената с Е, много съм ви благодарна   bouquet. По отношение на свекървите ние се разбираме чудесно с мойта, но няма да забравя как си изкарах "чудесно" у тях 3 месеца след сватбата живеехме там докъто си направим ремонт и се нанесем. Изпратиха ме със сълзи на очите, но аз не съм злопаметен човек и не ги помня тия неща. Все пак и взех единствения син, и отидахме да живеем в мой апартамен при положение, че в техния двор има две къщи, но аз бях категорична, че няма да живея с никой дори и в един двор. Добре поне, че имам разбран мъж и ме подкрепя.
Благодаря ви момичета за кафенцетата и закуската.Ник4е, направо ме  втрещи, какво правиш до 5 сутринта, аз тогава съм се наспала направо, а ти лягаш. Дорато, почивай си колкото трябва аз все ви давам пример с мойта кръсница тя се скъса милата да лежи през целия период. не е ставало от леглото, но каквото се наложи, това ще се прави. Нали всичко е за доброто на бебоците. Аз да ви кажа мисля да си работя до край, не ми е трудна работата, счетоводителка съм и си стоя седнала по цял ден. Надявам се всичко да е ок и ако е така ще си работя до 31,05,2011. Джен гледах ти снимките във фейса, мале къщата ти е страхотна, направо е мечта, много ми харесва, но да не я чистя аз. Ти намери ли си вече, жена която да ти помага с чистенето и Пепи как е, надявам се по-добре вече? Ели аз за такив аизследвания не съм чувала , при нас правят профил за диабет на всички майки над 25, така че и на мен ще ми правят, но засега не са ми казвали нищо. весел ден от мен и пак ще намина.
Забравих само да ви се оплача, сутринта към 5,3 6,00 часа се събудих от страшно пробождане ниско долу два пъти, все едно с шиш някой ме прободе и дотам. на някой случвало ли се е, аз като съм карала много спокойна първа бременност и съм нямала проблеми и незнам дали да се притеснявам сега или е нищо нормално?

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 11:16 от polq30

# 161
Здравейте, на всички,
Аз все още не мога да спра да се усмихвам от вчера. Даже прочетох на мъжа ми някои от най-веселите изказвания и той се просълзи от смях. Най му хареса това за манекенката на Виктория сикрет и за името Роденка. Много ви се радвам, особенно след като съм в болничен. Вие сте ми развлечение и утеха.
Аз за болничния не се притеснявам. Пари се печелят. Само бебчетата и ние да сме добре.
Ще се опитам да ви разгледам албума. Може и аз да се изкипря там Grinning
За сега това е от мен. Ще взема днес да наготвя, че моя миличкия отдавна не е вкусвал готвено от мен.
Тук в Търговище вали сняг на огромни парцали. Много е красиво!!
Нека деня ви е ползотворен. А тези,които са вкъщи да пазят леглото и огъня в печката Party

# 162
Привет мацки  Hug

Благодаря за кафенцето и за закуските   chef

Изпих си кафенцето, фрешчето и си хапнах закусчицата и сега пак си полегнах. Успях и да сготвядве яденета, че моите мъже добре си хапват  bowuu

Фейтче флебодията съмя пила при предишната бременност, тя е за подобряване на структуратана кръвта и нейното разреждане. Аз нали съм с тромбофилия, този път съм на фраксапарин, аспирин протект и антиоксиданти, Допегит -това заради нарушеният кървопоток вдясната страна на корема. Магнерота за сега ми е 3х1 и нош-па 3х2.

Поли благодаря ти за оценката за къщата, тя сега е още по-хубава  Laughing, това са снимки още от началото, понаправихме някои подобрения,  озеленихме двора и си оправихме градинският кът за хранене. За чистенето не ми говори  ooooh!, за сега сама си я поддържам с помощта на таткото и детето, но ми е много трудно  Tired За болките през втората бременност е нормално да има повече усещания, болки и дори контракции, така че не се притеснявай  Peace

Гале наистина е голяма скица синчето ми  Wink, а ти щом се чустваш добре си ходи на работа, аз за нищо не бих си останала вкъщи ако нямах проблеми  bowuu

Цвета доста ме разсмя с въпроса за отношението на мъжете към мен сега когато съм бременна, ами предполагам че е подобно на отношението има като отидав зоопрака и видят бременна мечка  hahaha. Шегата на страна, но не съм забелязала някаква промяна, то не че съм от наблюдателните  Blush.  Не мисля, че една бременна жена е секси  Naughty

mrav4ica въобще не се притеснявай с първата си бременност до 7 месец бях качила само 2 кг и имах коремче колкото този път имах в третия месец  Peace

Пете вие сегана това топло време да не би да сте почнали слънчевите бани вече  hahaha

Отивам да четанещо за херпесите, че на моят дребният сутринта като се събуди забелязах, че му е излязал херпес на устичката, а аз такова чудо никога не съм имала и сега незнам на какво се дължи, нито как се лекува.

Хубав ден

# 163
адди 1  поствам само картинки с храна,които можеш да намериш в кварталният магазин,така че не мисля,че е такъв проблем. Peace

# 164
Здравейте,коремчета! Hug
Аз тия дни не съм писала,но ви чета с голям интерес.Мен много ме вълнува темата с имената,защото с мъжа ми не можем да решим кое най-много ни харесва...Засега обсъждаме Калоян,Радослав,Самуил и Данаил.Мъжът ми много харесва името Радослав,но аз пък не каресвам такива,които завършват на –слав и –мир...Но има много време,ще измислим най-хубавото за нашето съкровище!
Да споделя и аз за моята свекърва.Налага се да живеем заедно,понякога имаме конфликти-тя е човек,който обича да се меси навсякъде и да дава акъл,аз пък не мога да търпя да ме "съветват"толкова настойчиво.Така и двете страдаме-аз от това,че някой постоянно ме занимава с разъжденията си за живота,тя пък от това,че няма кой да оцени съветите и...Всъшност покрай мъжа ми и аз придобих навика да и казвам:"дааа,добре"и да си правя кавото аз си знам.Но си има и хубави страни жената.Сега,като ми се налага да лежа го оценявам.Тя пазарува,готви,чисти,пере...Винаги гледа да ме поглези с нещо за хапване,което знае,че обичам.Ако трябваше за всичко да разчитам само на любимия,който вечер се прибира утрепан от работа....не знам просто...
Толкова засега от мен.Ако се сетя още нещо по-късно-ще пиша пак,че утре влизам в болница за 3 дни(ще лежа,за да взема болничен,не за нещо друго) и няма да имам интернет там...
Сега се сетих да питам нещо мамите,които усещат ритничета вече-бебетата ви всеки ден горе-долу еднакво активни ли са?Моят мушмурок от вчера го е ударил на мързел-по-слабо ритка и по-рядко,като че ли....Това малко ме тревожи,добре че утре в болницата ще го видим на ехографа...
Пожелавам ви хубав ден и...до скоро! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт