Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?
Ох, пак се извинявам. Жена на сто години станах,ма нали ми е за първи път....Чета тук, изчетох нета,ма нещо хич не ми се изясни.

и на мен така 
) и имам да ходя само един ден в седмицата, така че ще ходя, защото така или иначе трудов стаж в България нямам и ще взимам социално майчинство (надявам се да взема поне помощите за майка-студентка
)

-хапвам повече кисели неща
не мога да преценя дали е глупаво или интересно...

Изпаднах в още по-голяма чуденка.Благодаря ти все пак.Явно ще трябва да поговоря по въпроса с док. Ох, аз пък не мога да гледам кисели краставички, а преди ги унищожавах светкавично. И с месото положението е
. Свекито ме изненада приятно сутринта с едни хубави мекички, но чак сега ги хапнах
Тя се притесни, че две мекички няма да ме наядат
А стаж абсолютно никакъв нямам в БГ...така че ще се надявам на социални само
Ям много тестени неща и боклучета ( пуканки, вафли и всякакви подобни) Решила съм да ги огранича, но до момента без успех