Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?
но аз не взимам нищо за тях, пия нещо топло и ме отпуска корема и така. Мисля си, че някъде бях чела, че може еспумизан да се пие от бременни, но въобще не съм сигурна. Нали знаеш - питай доки за всеки случай 
Дне с времето е ужасно в унисон с адското главоболие което ме измъчи из тези дни. Дайте някакъв съвет какво да правя,че ще ми експлоадира главата

, после ще ви изчета и ще пиша повече

, но ще го обработя-имам време достатъчно. Аз от седмица усещам бебо и имам въпрос към по- опитните. Това усешане за мен освен че е ново, е и леко неприятно като чувтств, та се чудех само при мен ли е така. усещам го като странен натиск от вътрешността на коремната стена и ниско долу и определено не го смятам за "уоу", а по-скоро странно неприятно.Дано не звуча ужасно(ако е така надявам се да ме извините). Та ми беше интересно при вас как е. Това е засега от мен, желая ви прекрасен ден и все по-хубави новини. 

Гледам рецептата за шоколадовия кекс е добра....та се вдъхнових да ви споделя едно мое творение