Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?
Иначе от няколко от 2 дни усещам главата, даже леко ми издува корема. Мъжа ми има голяма глава и свекървата разказва, че се е родил с огромна глава. И Вики беше с голяма глава, ама все пак е мома, но ако сега съм с мъж с огромна глава- обещавам като раждам да пищя.
И се обръщам, на масичката наредени нейните играчки. И свеки и майка са такива чистофайници, че ще трябва да почна да лъскам къшурата от сега. А свеки може и удар да получи като ми види градината, ама кво да се прави, ако имате цвете за морене- пратете го насам. 
пожелавам бебето ти да има най-нормалната глава на света и да излезе за 2 секунди ,та да не пищиш

. Казва на баща си, че трябва много да му слешат и двата и да не ме ядосват. Мога да ти кажа, че вече няма търпение да се роди бебето. Засега няма и грам ревност, аз и обяснявам постоянно как ще гушкам бебето повече от нея, защото то е по-молко и има по-голяма нужда, а тя е голяма и се справя вече сама за повечето неща. Но и казвам, че това въобще не означава, че ще я обичам по-малко, просто сърцето на мама става по-голямо и има място да обича и двете деца и така си говорим много по темата и засега сме подготвени, но като дойде момента ще видим. Да ви кажа честно сигурна съм, че ще има ревност и това сперад мен е съвсем нормално, защото тя е свикнала да е всичко и всеки само за нея. Отплеснах се сори. Честито на всички с добри резултати от ФМ, на тези който ще ходят стискам по едни палец. Стискам палци и за изпитите ви Миленка и Белослава по-бързичка да се оправят, както и другите болни. То от толкова четене ми изхвнърчаха мислите. Почвам малко да работя, но ще ви държа под око. Целувки. 

Но и преди бременността си сънувах много, но понякога не ги понасям тези сънища.
Когато започна да обяснявам на моето мъжле какво съм сънувала и той се обърква дали това е сън или наистина му разказвам за дадена случка .
и кошмари не сънувам