Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 23 859
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
....Незнам какво ми каза,но се вкарах и аз във един филм.Уж гледам да съм над подобни емоции през тази си бременност и да не се притеснявам излишно,но .....
Миленка, аз ли съм ти казала нещо  newsm78 Незнам за какво си мислиш, но не се притеснявай излишно  Hug Юначето ти е добре  Heart Eyes Ти се пази, а не прекрасната Бела, пожелавам много бързо да се оправя напълно  Kissing Heart
Не,миличка  Hug Граматическа грешка  Embarassed Исках да напиша,че незнам какво да ви кажа,защото се вкарах в филм с тази пневмония.

Искам да честитя рожденните дни на рожденничките ни от тези дни.Извинявайте,че е на патерици,момичета,но е с най-добри чувства.Бъдете живи здрави,обичани,усмихнати и много щастливи!Леко раждане на живи и здрави деца на термин!

# 481
 Ех че хубави новини тази вечер-браво,много се радвам за вас момичета и за бебечетата! newsm44 newsm44 newsm44Много щъркели долитат напоследък! smile3521
naiema Hug,пиши когато имаш муза за да знаем че сте ок!Ще видиш че всичко ще е наред,мила! Peace

Момичета,моля да ми кажете как виждате лентичките ми-само аз ли ги виждам с такива странни седмици? newsm78Трябва да съм 21+2,а показва 16 седм без да съм правила никакви промени в профила си?(с другата лентичка е същото)Някакви идеи Thinking

# 482
Момичета,моля да ми кажете как виждате лентичките ми-само аз ли ги виждам с такива странни седмици?

Ели, аз ти виждам една лентичка, показва 16г.с. Много странно защо така се е получило от само себе си...  newsm78 Единственото решение, за което се сещам, е да си направиш наново...

Пете,  Hug

Честито за новопристигналите щъркелча!   bouquet

Ах, моят тумбалак е "само" 88см.  #Crazy

# 483
naiema Hug,пиши когато имаш муза за да знаем че сте ок!Ще видиш че всичко ще е наред,мила! Peace

Момичета,моля да ми кажете как виждате лентичките ми-само аз ли ги виждам с такива странни седмици? newsm78Трябва да съм 21+2,а показва 16 седм без да съм правила никакви промени в профила си?(с другата лентичка е същото)Някакви идеи Thinking

Надявам се,Ели  Hug
А лентичката и аз ти я виждам 16 г.с.  Shocked

# 484
мацкиии  Hug не съм ви чела от 2 дена ,много сте активни не насмагам Peace само да се похваля,че и мойта бебка е мома и искам розАв щъркел(започвам да плета роклички,търлъчки,одеалца,шапчици леле малее утре бегам към магазина за прежда да си взема розова такава мммм....). днес ходих на ФМ при доц.Балев,та той отхвърли вероятността за момче,както ЖК-то по рано беше казал. иначе всичко друго си е наред, малко ,като че ли пулса на бебка ми се стори бавен(136 уд. в мин. , а на предната ФМ в 13 гс беше 176 уд.) и вървим с 3 дни назад newsm12,но доцента каза ,че няма място за притеснения. тежим цели 253 грама  Mr. Green малко съм притеснена ,за сестра ми ,че и тя е бременна ,но е в 12г.с. та двете бяхме на ФМ днес и Балев и е казал да ходи на БХС,защото нейната беба била с нухална гънка 1,7мм,а границите за тази седмица били от 0,9 до 1,7 . та това е . сега ще има да я мисля и нея ooooh! то снощи от притеснения едни сънища гнусни ,едно чудо..... #Crazyне е за разправяне ,цяла нощ почти не съм мигнала....пък и киселините ме започнаха вече Crossing Arms ..... айде стига съм ревала,бегам да си сипя един чай и сядам да ви чета ,че много изостанах Hug

# 485
Здравейте момичета кокичета....
Не съм чела назад,сега ще се върна да прочета днес какво сте правили.
Влизам след ФМ,док.Даскалов потвърди че чакаме момче,всичко си има и всичко му е наред,плацентата се е качила,измери ми шииката и с нормалния и вагиналната сонда и е добре-4,84см..Много хубаво бебе каза,и е цели 385гр.Ходихме с каката и тя беше много доволна че е видяла бебето,само дето каза че неискала братче Crossing Armsискала сестричка и това е.Сега я настройвам за момче и да свиква с мисълта за братче. Rolling EyesАми това е,а таткото е на седмото небе от радост и се обажда на всички да се хвали,че миналия път не било много сигурно,а сега щом доктора му бил казал че може и да се хваща на бас на вързаната,значи било сигурно,а и го видяхме де инструмента, и на снимки го има,клипчета също ни направи.
Толкова засега отивам да къпя малката и се връщам да чета.
Хубава и спокойна вечер ви желая. Hug Hug

# 486
Еличка може да е от промените по компа които ти правиха, направи си нови лентички  Hug

Иринка честито ви мъжленце, сега ако тати е майстор художник ще си имате и една госпожица  Heart Eyes

Фейтче ти почивай повече Hug

Пете ти къде се вреш по гардеробите с тоя тумбак, дано не си се сецнала серозно, че това е много неприятно

Ниема дано всичко е наред при вас и да са ти неоснователни притесненията  Praynig

Бесито туй вашето момче много гъвкаво  Mr. Green, браво за добрите мерки. Кръвното си го следи от време на време, кръвното си го следи, че 120/80 не е перфектно  за бременна  Peace

Никче браво за момата и добрите мерки Hug, дано на сестра ти да и се разминат лошите неща, а за киселини не ми говори, аз съмнещо страшно ooooh!. От сутрин до вечер, след всяко ядене, просто е нещо ужасно  #Cussing out
Красиалекс браво за добрите новини от ФМ, а каката ще свикне, можеш да и вземеш книжките за Франклин си има сестричка и следващите от поредицата. Показвай и разни сладки момченца и и разказвай как ще го учи на разни важни неща и колко щети помага понеже тя е кака и е момиче  Hug

За болничния- не мога да ви опиша колко зле се чуствам, че трябва да прекарам цялата си бременност в болнични, на легло и с три шепи лекарства на ден и с отказа от дохода които мога да имам при други обсотятелства, но това не е с право на избор.  Освен това много зависи каква е професията и до колко позволява работа на бременна жена. Peace
За корема - ми мене ме е срам да напиша колко е моя, то аз се оказвам с най голямо щкембе  ooooh! 98 см., но все още гръдната ми е по-голяма  hahaha, гъзната не я казвам  Crazy

# 487
  • София
Момичета,моля да ми кажете как виждате лентичките ми-само аз ли ги виждам с такива странни седмици? newsm78Трябва да съм 21+2,а показва 16 седм без да съм правила никакви промени в профила си?...

Ели, и аз ти виждам лентичката в 16гс   newsm78  Направи ми впечатление, че на Иринка, също показва 16гс  newsm78 Момичетата може да си погледнат лентичките и да кажат при тях как е  Thinking Явно има нещо в сайта за тези лентички....пробвай да си я направиш отново, да видим дали ще се коригира  Hug

Ник4е честита ви мома, вече официално  Hug
KRASIALEX2008, поздравления за страхотните резултати от прегледа, браво   bouquet

# 488
Миленка  Hug Последните дни често се сещах за вас с Бела. Миличката много се изтормози  Praynig Дано и ти да се почувстваш по-добре скоро. Да се похвалиш като се видите с бебчо  newsm32 Heart Eyes

Ели ти вече разбра де, но и аз виждам 16г.с  Hug

# 489
  • София
Пете ти къде се вреш по гардеробите с тоя тумбак, дано не си се сецнала серозно, че това е много неприятно ....
Ами, а де  Mr. Green Мислех си, че все още съм пластична, ама йок  newsm62  261uu

За корема - ми мене ме е срам да напиша колко е моя, то аз се оказвам с най голямо щкембе  ooooh!......hahaha, гъзната не я казвам  Crazy

Джен, можем двете да се съревноваваме по шкембета тогава  Joy  preggo За гъзната и аз ще си замълча  fiuuuuuu  Mr. Green

# 490
Започвам да се притеснявам, че в дните, в които съм на работа няма да мога да ви насмогвам вечер с писанията. И аз изчитам всичко, обаче все по трудно ми става.

За мен също болничните не са желателни - не ми тежи да ходя на работа, дори се чувствам полезна и ангажирана. А и училището на Ния е точно срещу работата ми - ходим заедно и се връщаме заедно. Добре ми е, че сме си близо двете.

Бе много шава това нашето бебе - от три дни не спира. И двамата с мъжа ми нямаме спомени Ния да е била такава шавлива.

KRASIALEX2008, моята щерка пък иска братче - така щели да се карат по - малко. Изобщо не се и опита да скрие раздочарованието си като разбра, че ще има сестричка /или поне за сега така твърдят/

# 491
Благодаря Ви Hug,чакам да ми отговори модератор дали има някакъв проблем!
А Ирина е в действителност в 16 седм!Странносто е че в събота си беше ок!
Ще направя нова!Лека от мен! Hug Hug Hug

# 492
Здравейте,Момичета,
Първо искам да се извиня за огромния чаршаф, който публикувах преди няколко часа. Wink
SEMRUNA-аз също не знам какво е да си майка. Когато споделих страховете си от бъдещето си начинание и тя ми написа това страхотно писмо.
ELISALOU-прочетох това, което си написала. Искрено се моля сега всичко да е наред с бебето, защото ти го заслужаваш. Бог никога не ти дава повече , отколкото можеш да понесеш, но понякога е трудно да продължиш, защото удара на съдбата е бил твърде жесток.
Аз съм осиновена. Майка ми ме е осиновила ,след като умира 15 год и син. Винаги ми се е искало обстоятелствата, които са довели до осиновяването ми да не са били такива. Но съдбата е безмилостно жестока.
Лека вечер и дано Бог да е с нас!

# 493

Бесито туй вашето момче много гъвкаво  Mr. Green, браво за добрите мерки. Кръвното си го следи от време на време, кръвното си го следи, че 120/80 не е перфектно  за бременна  Peace

Ти ме шашна направо  Joy Но ще го следя  Peace Честно да си призная никога не съм си следяла кръвното  newsm78 И не знам кое е нормално за мен, но засега нямам оплаквания и се чувствам добре. Благодаря за съвета   bouquet Може и кафенцето сутринта да е повлияло малко  Rolling Eyes

# 494
Привет мамчета Simple Smile

изпита мина тежко, бавно абе много тегава. Падна ми се от ганите варианти и добре, че една колежка слетобед по скайпа ме светна горе долу как се решавали тези задачи, че.... нищо нямаше да направя. То не , че сега съм направила, де голямо смукане от пръстите беше, ама ще видим какво ще излезе! Дано да съм го взела, че е много смотано и хич не ми се ще да го мъкна за лятото...
Прибрахме се късно от сф и се чувствам като извадена от разтрел! Пиша ви 2 реда и лягам ,че запспивах в колата! Благодаря за стиснатите пръстчета Simple Smile

Едва ви прочетох но от умора, забравих какво щях да пиша, освен , че се смях мног она поста на jen  за сантиметрите!!  Joy

поздрави на виделите пола ( ние сме след 2 дена  Peace )
лека вечер пък утре ще съм по -изчерпателна Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт