Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 23 895
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
Някъде четох,че определянето на пола зависи от правилното разположение на бебето

# 586
fat.wombat,дано нямаш никакъв повод за притеснение и при останалите прегледи  Hug

˙·٠Butterfly™٠·˙,semruna,радвам се на добрите новини при вас,момичета.

# 587
sirmanacheva, стискам ти палци за момиче  Hug ако не - снахите ще ви гледат, няма да ви навират в мазе  Grinning

Butterfly, според мен джаджата е интересна, но ако си решила още от самото начало да го отделяте бебето   bouquet

# 588
Привет!
Трудно ми е да пиша,толкова ме боли ръката.От три дни ме побърква,а не мога и да спя от болката.Не смея да се намажа с нищо,че като чета все пише-неподходащо при бременност. Моля,ако някой може да ме посъветва за мазилце, много ще съм благодарна. Инак, нашето бебе го видахме на 21-ви. Добре е.Спеше и си смучеше пръстчето.Всички все питат за цвета на гащите,обаче хлапето е с характер - на инат не се показва. Или прави лупинти и се не спира, или спи и му виждаме само профилчето. Ама не ми е зор. Като го знам,че е добре,другото са подробности.

# 589
от какво те боли ръката?

# 590
Мисля,че е настинка. Защото ме боли и врата и мускулатурата към гърдите - но много по-длабо.

# 591
 Привет и от мен след следобедната дрямка! Simple Smile
Колко хубави новини има днес тук!Много се радвам! Heart Eyes
fat.wombat,дано си по-спокйна сега и честит младеж! Peace
emsi4ka ,добре дошла! Леко бременеене и здрави бебета в обятията ти!  bouquet
За моята ЖК днес-минахме мерки и теглилки,кръвно,чухме тоновете и се записах за курсовете за бременноаст започващи първите дни на май месец!Като гледам вашите килограми в плюс се замислям дали да споделя моите...това е за сега от мен,връщам се да ви чета!
Таня Hug,не мога да помогна с отзиви за бейбифона,но ще следя развитието и мненията за него! Peace
До после !  bouquet  bouquet  bouquet

# 592
  • София
Здравейте, маминки  Hug Ние сме добре  Heart Eyes И тук времето е мрачно, а настроението ми нещо липсва  Tired Малкия тази сутрин ме събуди толкова рано, че едвам отлепих  Tired
Аз пък чакам с нетърпение малко да се затопли, и да отварям чувалите с бебешките дрехи на Митака, да видя какво може да се ползва  Heart Eyes Имам толкова нови неща, които въобще не съм обличала, нищо че не са в розово, просто ме е грях ако не ги ползвам....Иначе аз съм си пристрастена към розовото, и казах на мъжа ми, че бебката ще бъде обличана основно в розово, мерак ми е и това е  Mr. Green

А да ви питам, до сега колко пъти са ви правили изследвания- кръв и урина? На мен само веднъж и се чудех не трябва ли пак да ми правят такива?
Тук, урина взимат всеки път, на всеки преглед  Peace А, кръв- до сега са ми взимали 2 пъти  Peace

emsi4ka, добре дошла в юлския отбор и лека бременност ти желая   bouquet Още една мама с близнаци си имаме, супер  Heart Eyes В класацията- вече си наредена  Wink
fat.wombat, много много се радвам, мила, че при теб всичко е наред  Hug И честити ви сини гащи  Heart Eyes
Танче, ако питаш за бейбифон, аз съм ЗА с две ръце  Peace Моят го ползвам все още, и съм много доволна  Peace А, ако питаш точно за този, който си показала- не мога да дам съвет  Rolling Eyes

Мен също на прегледите, коита са в месеца един път (за сега)- ме теглят, мерят, кръвно, урина и доплер...това е задължително всеки път  Peace
Иначе тук на 4D не гледат, освен ако не си платиш на частно...Аз съм казала на мъжо, че искам като стана в 29-30гс, да си платим и да отидем на 4D, да видим физиономийката на бебката, ей така, за кеф  Heart Eyes

Болничките да оздравяват бързо  Hug
Честито на новодошлите щъркели  Heart Eyes Еййй, много мъже, много нещо бе  Grinning

Ще ви следя изкъсо, тук съм  Sunglasses

# 593
Здравейте отново, момичета!
 semruna аз също имах проблем със запека и споделих с док. Той ми каза да си взема шоколад със слабително действие от аптеката вместо лекарства. Хапнах по-малко от половин въпреки че в аптеката ми каза по едно цяло вечер и наистина имаше резултат. Казва се Комфорт в зелена опаковчица е, но има и други. Понеже ме е страх все пак да го използвам по-честичко повече не съм го използвала, но и не съм имала такава нужда. Дано ти помогне ако решиш да го пробваш.

fat.wombat честито ви момченце, важното е да е живо и здраво, а знае ли се на финала може наистина да има изненади  hahaha За сега и ние чакаме момченце, но ще видим доки дали ще потвърди на следващата ФМ  Praynig

Лека вечер на всички   bouquet  Hug

# 594
Момичета, НЕ питам за бейбифон! Знам, че е полезен!!! Hug
А за един уред за затопляне на шишета и бурканчета, ето, дано така се види!

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 18:15 от ˙·٠Butterfly™٠·˙

# 595
elisalou , браво за прегледа   bouquet
Не се тревожи за кг. Ние с теб сме със сходна история, така че според мен е разбираемо да сме повече кг, или поне така се успокоявам  Mr. Green защото и моите са доста +

На Танчето връзката води до Отоплител за шишета, а не бейбифон. Гледам, че е редактирала, явно е било бейбифон.
Аз бих казала, че е хубаво съоръжение, но нали сме с идея да кърмим дълго  Heart Eyes Иначе е супер и за пътуване, че дори и за вкъщи  Peace
fat.wombat  Hug важното е, че сте добре, пък баткото да свиква, че ще има братче  Mr. Green

# 596
Днес ходихме с моята приятелка на отворените врати в Шейново, хич не е зле болницата, това му се казва обновяване, не като ремонтите в Майчин дом, дето хич и не личат.
После случайно в един магазин намерих на живо нашата количка, в която се бяхме влюбили, но изгубих за нея надежда на много изгодна цена, но май няма да я вземем, това, за което се притеснявах се оправда. Малко се издразних на продавача, защото си пробутваше заучени фрази и се опитваше да ни пришпори да купуваме, но то това си му е работата. Пита ни с какво храним Андреа, че е толкова голяма, да сме я водили да си играе и да тича с деца, че щяла да си остане така за цял живот, била с размерите на 3 годишно, то никъде нямало да си намерим количка. После пък защо не сме я отучили, смучела си пръста, щели да й се изкривят зъбите и вече съвсем се издразних и му казах, че за това има шини.
Бътерфлай, на мен така и не ми потрябва и много се радвам, че не си купих, вижда ми се много ненужна вещ, но това си е според мен.

# 597
  • София
А за едим уред за затпопляне на шишета и бурканчета, ето, дано така се види!

Ами, изглежда добре, но аз лично не бих си взела, незнам  newsm78 Аз съм малко от пестеливите, и всякакви такива джаджи, без които мога, ми се струват излишни  newsm78
Аз лично, предния път, затоплях шишетата с млякото под течаща гореща вода, и се стопляха за няколко секунди, бързо и лесно  Peace

# 598
А за едим уред за затпопляне на шишета и бурканчета, ето, дано така се види!

Ами, изглежда добре, но аз лично не бих си взела, незнам  newsm78 Аз съм малко от пестеливите, и всякакви такива джаджи, без които мога, ми се струват излишни  newsm78
Аз лично, предния път, затоплях шишетата с млякото под течаща гореща вода, и се стопляха за няколко секунди, бързо и лесно  Peace

И аз не съм от тези дето харчат безпричинно Hug Пък и така или иначе ще се купят 4-5 неща само Wink
Но си мисля за времето като сега, храната и водата навън изстива бързо и не е подходяща за хранене, но сте прави, ще помисля още, има време!

# 599
здравейте,коремчета! Hug
Днес прекарах почти целия ден в сън.Направо не знам какво става с мен.Ужасно ми се спи,добре че имам възможност да почивам!
Сутринта,като станах си погледнах корема и...пъпчето ми го няма Simple SmileВече се е изравнило почти.Свекъвата го погледна и каза"ууууу,гадост",ама тя си е малко простичка,не и се връзвам.
Някой се оплака от запекАз рядко имам подобен проблем,но в случай на нужда ползвам Хуск-това са вид фибри,продава се в аптеките и може да се ползва от бременни.Шоколадче Комфорт ползвах веднъж,преди много години и щях да пукна от болки !Който има колит или изобщо някакъв проблем със стомаха-по-добре да не опитва!Това е моето мнение.
Бебчо днес е много активен,скача ми по мехура ,направо откачам на моменти.Дано да се завърти по някое време,че  Sick
julsko bebeаз бях през януари в Шейново,но на третия етаж-там е голяма мизерия.Радвам се,че поне родилното е наред!Но не искам да видя повече тази болница и на снимка дори!
Fat,wombatдано все хубави новини да имаш през следващите седмици!
Щях още нещо да пиша,но скъпия се прибра и ме разсея
хайде,до после!

Общи условия

Активация на акаунт