Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?

Почивай много, много, щом е нужно ние сме тук и ще сме с теб
Вярвам, че всичко ще бъде наред
и си хапвам разни трвички тук

и 10 кг-то отслабване, всеки ден ми се обажда да мепита какво да ми сготви за вечеря и да ходим да ядем у тях! А много често и за обяд, като събота и неделя е задължително да сме там! С майка ми вече се конкурират, кой ще се обади по-рано да си резервира ходене у тях 

... и няма отпускане,докторката каза ,че може да е и защото съм се притеснила
, много се надявам съвсем да се успокои корема
... ако не в болницата на системи
,контракциите не са болезнени и при нормална шийка нямаше да са проблем. Но ще трябва м н о г о лежане
,девойката е добре

Но по принцип аз съм човек, който не търпи някой да му казва, кое и как, още повече ако се отнася до децата ми
Това са моите деца и решенията са си мои
Нашите родители са нямали проблем до сега...Идваха веднъж, но тогава им дадоха визи за 1 година, и сега пак наново се разправяме с документация и посолства...Дано този път им дадат 10 годишни, и да не се занимаваме вече
Браво, все така да продължаваме
особено откак съм в къщи.