Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 23 808
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте мами!
Да се запиша и аз преди да е свършила темата!
Термина ми е в края на юли, но все още не съм разбрала дали ще е момче или момиче.  Благородно завиждам на всички, които са вече наясно с пола на бъдещите рожби.
Леко бременеене на всички

# 646
  • София
Цитат
Докато си ровех в нета,попаднах на сайт който може да видим как ще изглеждат децата ни
ето сайтаhttp://www.morphthing.com/

Ех, че сладурана ми се получи. Ама като се очаква да е момък  newsm78 Rolling Eyes

За помпите почти бях се отказала да купувам. Реших, че ако се наложи тогава, аз само предварително да си я набележа. Само, че тук четох май, че при секцио се налагало помпане за да се стимулирало по-бързо слизане на коластрата. Някой ако има наблюдения от собствен опит нека да каже.

Което ме сеща, че щях да пиша за изследването на очните дъна. И аз съм с -6 и нагоре диоптъра и се предполага, че по медицински причини трябва да съм секцио. Питах лекарката си и тя каза, че се прави това изследване, но чак към 30 и някоя си седмица (не запомних точно). Ако нямало напрежение в дъната можело и обикновено, но каза, че все пак риска е ослепяване с едното или двете очи ако има напрежение. Не знам дали ясно обясних  newsm78

# 647
  • на село

А за какъв е този стабилизатор ?
rotfImbo rotfImboох голям смях му дръпнах
 Стерилизатор исках да напиша  hahaha hahahaВеднага се редактирам,мале колко съм отвеяна

# 648
Пола 7777 благодаря ти за линка, много е забавен, така съм се смяла до сега, макар че ми е лошо. Благодаря ти по оправи ми настроенито  Heart Eyes Hug
Нашето произведение - доста  негроидно и бузесто излезе, пък ние с мъжо нямаме такива видими черти  hahaha а и при нас като момиче изглежда Ето го тук :

http://www.morphthing.com/showimage/5/82ae34c0ace49cabd0c1b4f22a … d-IMG0544JPG.jpeg
Момичета направете си го, просто  ще се повеселите от сърце  hahaha

После сложих друга моя снимка и се получи това  hahaha

http://www.morphthing.com/showimage/5/e34183bf0b9ce3eb5020489a08 … d-IMG0544JPG.jpeg

Мокакуин аз от днес на обед съм със силни менструални болки, сега пих някакви лекарства и с доки се разбрахме ако не ми минат до довечера да ходя  да ме приемат в болница. Тъй като аз съм със серклаж и със плацента праевия. Чуй се поне с твоя лекар, това два дни с болки на мен не ми звучи добре, ако ти се стяга корема и имаш болка и не ти минава от магнезиевите препарати и нош-па трябвада отидеш да те прегледат.  Peace

По темата за метода с възпитанието на големите ни деца, ами той не е нищо ново, просто е спартанска  дисциплина- повтарящи седействия всеки ден и всяка  вечер.През седмицата след вечеря, реве не реве го катеря на неговият етаж и докато не си оправи играчките  и чантата за училище не прави нищо друго и не си ляга, така първите пъти стигахме до 4-5 часови ревове, ама да ти кажа на мен вече толкова ми е прикипяло от обяснения и мили подходи, че просто се заинатих, като се възползвах малко и от бременността си Wink. Напомням му ,че вече е ученик и трябва да се научи на  ред и дисциплина във всяка удобна ситуацияпрез останалото време. При нас проработи според мен, защото той ужасно много ме обича и е много привързан към мен и не може да преживее,когато съм строга и по-сурова с него.  Peace

Дано не си помислите, че съм някои дзвер  Joy, просто понякога родителите трябва да са по твърди и да не показват обичта си до безкрайност  Peace

Между другото метода на Поли съм го пробвала преди около2 години, при нас не подейства,  то телето си е теле  hahaha

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 17:15 от jen

# 649
маргаритка добре се е получило, jen на мен не ми се отваря и немога да видя творението ви, а така се смях с това телето си е теле и наистина си е така, просто си има по вируглави деца. Но да ви кажа и аз, че понякога съм строга и се карам, а как наказвам хи хи хи , но има нужда и от малко твърда ръка, че иначе ще ни се качат на главите, ако дейстнваме само с добро. Аз немога да се справя със сайта, защото не разбирам грам английски, ако иска някой да ми помогне  Hug изрязах от една снимка лицето на мъжа ми и мото, качих ги и до там пълна Индия  Blush Joy hahaha Айде мили мои лека вечер.

# 650
Ей ма на пак! Hug

Родителеите ми ни погостуваха и си тръгнаха, за малко да дам подарка на майка ми за 8-ми март, но се усържах, ще си чакам праника и тогава - купих й една много хубава червена риза, която тя си беше харесала, та съм в трепетно очакване да й видя реакцията!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Коско днес няма да спи, довече ще го сложа по-рано и така! И аз пнякога много се карам и бия, че и наказвам, после ми е супер гадно, но няма как наистина, както се казва: "Бий дупенце, д ане биеш дупище!" Наистина само с добро не става!!! Hug
Живот и здраве, аз също искам да си науча децата да си оправят стаята сами, да подреждат и чистят, че даже и да готвят Embarassed, даже и да са двама мъже - поне снахите ще ме споменават с добро Joy
За пола на бебето, майка ми днес ми каза, че и аз съм била "момче" на видеозона hahaha hahaha hahaha Но да сме живи и здрави само - другото не е важно!!! Какво пък ще потретим за една девойка!!! Flutter

Честито на всички разбрали пола на бебета и на всички с добри новини от прегледите, както и на тези с покупки и придобивки!!! Hug

# 651
  • Варна
Стерилизатора ако кърмиш не е осбенно нужна инвестиция. Също може да се купи в последствие ако се наложи. Аз честно казано съм се изкушавала понякога, ама нали пусто кърмих, та не ми се е налагало да стерилизирам всеки ден, и затова стерилизирах по стария метод, с изваряване, който  има тоя недостатък, че мноооого варовик остава, тук във варна специално. Но съм чувала, че и тия за микровълнова също, затова някои стерилизират с мин вода.
По въпроса за секциото и кърменето. Кърмата няма нужда се стимулира с помпа за да тръгне, тя сама слиза, но проблемът идва от това, че често това става внезапно и бързо, а ако се добавят и запушени канали става ситуацията много тежка. Така стана и при мен. Бебето ми донесоха на четвъртия ден (нали съм секцио) а кърмата слезе предния и аз вече бях с Т, а бебето в тия ти дни беше хранено с шише и познайте как се ядосваше , че от запушените ми канали едвам тече. В такива случаи би могла да помогне помпа, а мен даже в родиния дом ме слагаха на един агрегат  (като на кравите  Joy) и на нагревки ходих за гърдите. Нищо не стана. Десет дена дохранвах и се мъчех да цедя, продължавах да ходя на нагревки. А в гърдите ми имаше твърди места и все подръжат т около 37,5  Нещата се оправиха обаче когато един ден зарязах всики цеденета, всики силиконови зърна и адаптирани млека и накарах сина ми  да засуче. Изяде колкото можа да изкара и заспа гладен , ядосан и уморен от рев, след час се събуди, и пак същата процедура. За 1 ден, вече само сучеше и не пожела повече да пие мляко от шише. Даже на година и 3 месеца като го отбих, не искаше да пие мляко от шише.   По-добра помпа от бебето няма. Казвам го от личен опит. Малко дълго стана ама искам да дам кураж на всички бъдещи кърмачки, нали съм върла привърженичка на кърменето  Laughing

# 652
Jen ,съвсем не мисля,че си дзвер,напротив!И аз се опитвам да подхождам по подобен начин,но ми е малко по-трудно,понеже детето ми е доведен син,отгледан е основно от баба си(която все още живее с нас) и не мога напълно да избегна нейната намеса. smile3515 Все пак,досега не съм чула"не ми казвай какво да правя,ти не си ми майка",напротив,детето много ме обича  remybussi 
Благодаря за съветите,момичета,вече се свързах с доки,утре сутрин ще ходя да ме види,каза ми междувременно какво и по колко да пия и ме успокои,че щом нямам болки вероятно всичко е наред.Ох,дано! Praynig
Гледам,че доста от вас са си набелязали помпи за кърма.Аз все още се чудя дали ще ми трябва подобен уред newsm78 .Моя приятелка,която роди миналата година ме убеждава,че ръчното изцеждане е много по-безболезнено.Но предполагам,че ако се налага да се прави редовно е много уморително.Все пак може би няма да е проблем само да си избера модел и ако се наложи таткото да го купи,докато аз съм все още в болница?

# 653
Здравейте пак! За цеденето--хубаво е да има човек за  родилния дом, но може би като за начало назаем от някого, защото не се знае дали ще сте доволни от този модел, а в магазина няма как да се пробва. Аз със съвсем проста и евтина се справях, но явно ми пасваше, не знам, но за други може да не е добра идея. За Медела само хубави неща съм чувала ама е скъпичка... Моята беше Камера. Нищо и никаква ама голяма работа ми свърши.
И да се похваля-всичко мина наред с прегледа (доктора забрави да ме пита за полипа, а аз и не му напомних де). И бебето е момиче! Ура! Спинкаше сладко сладко по време на прегледа, но сега като се прибрах се поразбуди. Застанала е по-диагонал в мен.... Та така. Отдъхнах си и вече ми е по-спокойно.
За играчките на баткото-в настоящия момент са конфискувани (скрити) като наказание, че не ги подрежда. Дано има ефект като се появят отново.

# 654
  • на село
[ Аз немога да се справя със сайта, защото не разбирам грам английски, ако иска някой да ми помогне  Hug изрязах от една снимка лицето на мъжа ми и мото, качих ги и до там пълна Индия  Blush Joy hahaha

Не че съм голяма англичанка,но ще се опитам да дам малко инфо.
1.сайта http://www.morphthing.com/
2.натискаш Babies make your own
3.После натискаш в/уClick here to make your own baby now
4.Добавяш снимките и на двама ви и натискаш Upload за да се качат,чакаш малко и после е необходимо една по една да ги обработиш,като натиснеш от дясно на тях Prepare
5.Маркираш лицето си като започнеш от челото,брадата,ляво,дясно(4-ри точки)и натискаш Finish и после  Countinue
6.После по стъпките както е показано на картинката отляво
7.След като си готова с точковането Mr. Green Finish
8.По същия начин и с другата снимка
9.Слад като вече и двете са обработени маркираш едната(без значение коя)и натискаш Morph
10.Отдолу ти се отварят няколко прозореца ти избираш от Prepared Images другата снимка
11.Нареждате се двамата хубавци,избираш от падащото меню Caucasian(раса за двамата)
12.И накрая натискаш Morph Child

И започва един смях newsm62,ама как съм го обяснила само дано ме разбираш

# 655
  • София
Здравейте, сладурки  bye Много ме радва как набира скорост, отбора на девойките  newsm53
Ние сме добре, нищо ново при нас  Heart Eyes

jen, честити ви нови придобивки със здраве да си ги ползвате   bouquet А, този повивалник-шкаф, изглежда много удобен   thumbsup Аз нямам все още нищо за повиване, и съм в чуденка за сега...А, ти се пази и си почивай, дано не се наложи пак да влизаш в болница  Praynig  Hug
Houking, честита ви розова новина, мила  Hug И поздравления за страхотните резултати от прегледа  Hug Името, което сте избрали за бебката, е прекрасно  Heart Eyes
Aneliq423, количката, която си избрала е много хубава  Hug Линка за леглото, води до началната страница на сайта, но съм сигурна, че избора ви е прекрасен  Hug
franseto, честита ви девойка, супер   bouquet Отбора на момичетата, набира скорост  Grinning
Saly, стискам палци за добри резултати от амниото, мила  fingerscrossed  fingerscrossed  Hug
Ttanny, tonynette добре дошли при нас и лека бременност ви желая, момичета   bouquet
MocaQueen  fingerscrossed всичко ще бъде наред, мила  Hug
galentse, Честита ви мома и на вас, мила  Hug

...На всичкото отгоре бях толкова изморена и отчаяна...вече не знам какво да правя - обяснявам на сина ми, моля го с нормален тон да прибере играчките, предупреждавам го, че му изтича времето, плаша го с наказание ,а той пак се тутка... Едни играчки ги прибира половин час... Просто не издържам да намилам като латерна, накрая му се развиках...
И аз съм така  Tired Първо, моля, обяснявам, подканям, говоря, говоря.....накрая не ми издържат нервите и започвам да викам като луда  Tired понякога и шамари по дупето раздвам  Tired а вечерта като го видя, как сладко и невинно спи в леглото, започвам да се самообвинявам, и да се ядосвам на себе си, и да се питам- не бих ли могла да постъпя по друг начин  Tired и така до следващия път  ooooh! Незнам в мен ли е проблема, период на детето ли е, ама хич не са ми приятни тия ситуации  Tired Признавам си, че съм доста по нервна, от както съм бременна, но не се оправдавам.....

# 656
Здравейте, момичета  Hug
Най-сетне пак да имам малко време да ви драсна и да се включа в анкетата за новото заглавие на темичката ни newsm53
Обещавам, че тази вечер ще прочета всички странички назад, които съм изпуснала  Blush
Много се радвам за всички от вас, на които прегледите са минали успешно и сте разбрали дали ще си имате момченце или момиченце!!!
Малко остана и до моя преглед във вторник другата седмица, нямам търпение да видим дребчо отново  Heart Eyes
Galentse, какво точно усещаш като казваш, че бебчето ти е застанало по диагонал. Защото и на мен често ми се случва нещо подобно сякаш. Имам чувството, че бебо започва да се върти и сгушва в единия или другия край на коремчето ми и много ме е страх да не го смачкам нещо  Grinning Друг път пък ми се струва, че разперва на всички посоки крайничета и кожата ми се обтяга.. Много е странно усещането. На вас случвало ли ви се е нещо подобно? Знам, че е глупаво, но понякога направо се чудя дали има достатъчно място за бебчо в корема ми  Blush Особено пък като хапна  Laughing
Много весела и усмихната вечер на всички, ще гледам по-късничко пак да се включа  Hug

# 657
Ето какво се получи при мен Simple SmileСамо не знам защо е русо и синеоко  #Crazy newsm78

# 658
...На всичкото отгоре бях толкова изморена и отчаяна...вече не знам какво да правя - обяснявам на сина ми, моля го с нормален тон да прибере играчките, предупреждавам го, че му изтича времето, плаша го с наказание ,а той пак се тутка... Едни играчки ги прибира половин час... Просто не издържам да намилам като латерна, накрая му се развиках...
И аз съм така  Tired Първо, моля, обяснявам, подканям, говоря, говоря.....накрая не ми издържат нервите и започвам да викам като луда  Tired понякога и шамари по дупето раздвам  Tired а вечерта като го видя, как сладко и невинно спи в леглото, започвам да се самообвинявам, и да се ядосвам на себе си, и да се питам- не бих ли могла да постъпя по друг начин  Tired и така до следващия път  ooooh! Незнам в мен ли е проблема, период на детето ли е, ама хич не са ми приятни тия ситуации  Tired Признавам си, че съм доста по нервна, от както съм бременна, но не се оправдавам.....

Пете, и аз съм по същия начин, мила!!! Hug

Ето го и моето "Морфирано дете" Joy Joy Joy Сладурче е, пък и честно казано има прилика с Коско Wink

MocaQueen и "моето" е русичко и светлооко, но пък и Коско беше със сламено руса косица, въпреки, че се роди с черна роава коса, после много изсветля и сега пак потъмнява, абе луда работа!!! newsm78
Ама и в моя род и в рода на мъж ми малките момчнца са с руси косички Wink

# 659
Здравейте!!!
Пиша само, за да се отчета от ФМ-то от преди час, а довечера ще ви изчета.

100 процентова жена!!! Пете, сложи ми моля розово щъркелче.
Върви с около седмица по - едра, тежи 300 грама, всичко останало си е в норма. Спеше по време на целия преглед - беше си засмукала и палеца. За сега само по носа ми заприлича на сестра си.

До довечера!!! Надявам се назад в страниците да прочета само хубави неща. Пу-пу!

Общи условия

Активация на акаунт