Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?

. Напомням му ,че вече е ученик и трябва да се научи на ред и дисциплина във всяка удобна ситуацияпрез останалото време. При нас проработи според мен, защото той ужасно много ме обича и е много привързан към мен и не може да преживее,когато съм строга и по-сурова с него.
, просто понякога родителите трябва да са по твърди и да не показват обичта си до безкрайност

Все пак,досега не съм чула"не ми казвай какво да правя,ти не си ми майка",напротив,детето много ме обича

,ама как съм го обяснила само дано ме разбираш
Много ме радва как набира скорост, отбора на девойките 
А, този повивалник-шкаф, изглежда много удобен 
Първо, моля, обяснявам, подканям, говоря, говоря.....накрая не ми издържат нервите и започвам да викам като луда
Незнам в мен ли е проблема, период на детето ли е, ама хич не са ми приятни тия ситуации
Само не знам защо е русо и синеоко