Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 23 803
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
Сали стискаме палци за резултатите от амниото, ти защо реши да го правиш, нали нямаше нищо притеснително  newsm78

Цвета эбраво на вас за добрите резултати и потвърждението за девойка, значи какво се оказа, че на ФМ се потвръди момата, а мъжките атрибути от предния преглед изченаха  Wink

Момичета вашите бебета поне са красиви,а нашите ще кажеш че от циганската махала сме ги събирали, то верно че сме си мургавички с таткото, ама чак пък толкоз  hahaha Joy и въобще не приличат на синчето

# 661
  • София
100 процентова жена!!! Пете, сложи ми моля розово щъркелче.

Аз съм ти сложила отдавна  Mr. Green  Heart Eyes

# 662
Фони, ами буквално по диагонал е застанало--така че краката са в областта на хълбоците ми. и като реши да разпъне крака ме рита там или към пикочния мехур. Но общо взето повечето време си ме рита все в една област-долу вдясно. И така. Споко, няма как да го смачкаш като е вътре. Но ако му е много неудобно как си застанала, ще те бута и ще се бунтва докато се настаниш така, че да му е удобно.

# 663
Сали,стискам палци за добри резултати от аминото! fingerscrossed fingerscrossed
Момичета,мого се забавлявах с този сайт rotfImbo rotfImbo rotfImboПола 7777, благодаря че сподели линка  bouquet
Петя,надявам се да си добре и да нямаш болежки! Hug Hug Hug
 galentse,радвам се много за теб!Само такива новини до края! Peace
Ето и нашият младеж!Много са сладки всички бъдещи отрочета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 664
Galentse, много ти благодаря за отговора  Hug
И аз така, най-често усещам ритничета в дясно долу, точно както го описваш. Иначе си напълно права, че май понякога се бунтува, когато не му е удобно и аз гледам да полягам и да сменям позицията, в която съм застанала..

# 665
pola7771Joy Много готин този сайт  Mr. Green
Ние пък много си харесахме нашето бебе  Heart Eyes
Само че аз за етническата принадлежност избрах последното, не знам какво беше точно...Гледам, че си писала да се избере първото.
А Jen, ти да не си маркирала, че сте от Африка  hahaha та ти излизат негроидни.
Нашето ще да прилича на мен  Peace , че тати е със светла коса и сини очи
Айде ще го сложа и аз

Стискам палци болежките да отминават  Praynig
Честито на рабралите пола  Peace
И добре дошли на новодошлите мамчета   bouquet

# 666
Пола, аз препоръчвам електрически, имам този и ми свърши чудесна работа. За пътуващи хора не препоръчвам за микровълнова, защото не може да си я мъкнеш с теб, да не говорим, че на моята приятелка и се прецака от парите на микровълновата.
elisalou, първата бременност бях чела, че ако хапнеш едно парче торта или нещо сладко, бебетата ги активизира и не спят на преглед. Затова на първата фетална се наблъсках със сладка, че да не се окаже, че спи и да не видим пола. За бебето незнам, но аз се тресях от сладкото пред кабинета Laughing.
Маргаритка, аз ходих на такова изследване малко преди да родя, за него не беше фактор само високия диоптър, но не помня какво още Blush.
Оф, викат ме да правя вечеря, така че мога само да кажа добре дошли на новите мами.

# 667
А, направихме си ново  hahaha hahaha hahaha
Този път е русичко  Joy

Оф, още две направихме  hahaha Много е забавно, комбинирах по различен начин снимките. Голяма краста е този сайт  Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 20:10 от addy_1

# 668
  • София
.. Много е странно усещането. На вас случвало ли ви се е нещо подобно? Знам, че е глупаво, но понякога направо се чудя дали има достатъчно място за бебчо в корема ми  Blush Особено пък като хапна  Laughing

Мила, повярвай сега има доста място в корема и едва ли му е тясно на бебчето  newsm32 Но виж към края на бременността, вече става друго.....със сигурност, тогава вече, нямат такова пространство за ширене  Wink Аз помня в 8-9 месец, малкия като се беше обърнал вече с главата надолу, така ме риташе в ребрата, че  ooooh! толкова много ме болеше, че нито седнала, нито легнала, имах чувството че ще му излязат краката през корема ми   Crazy С нетърпение чаках да се роди и да се освободя  Crazy Ама и той бая големичък си беше...тук нашите познати ни бъзикаха, че се е родил първокласник   Mr. Green
Иначе и аз, вече се наяждам от доста малко, но пък бързо огладнявам след това  newsm22

# 669
Петя, миличка, много ти благодаря за постчето  Hug
Дам, и аз се надявам да има достатъчно място за бебчо в коремчето ми. Аз основно се притеснявам заради миомата, която в началото на бременността ми доста нарасна. Да видим какво ще кажат другата седмица на прегледа, дано да е спряла да расте  Praynig
Направо не ми се мисли какво ще е положението в 8-9 месец  Grinning Нямам търпение  preggo
Днес на вечеря май пак съгреших и си хапнах доволно, беше ми толкова вкусна манджичката  Blush А сега коремът ми е пак като балон  Laughing Ама пък като хапна малко и аз огладнявам супер бързо. Особено към 11-12 през нощта като огладнея и се чудя какво да правя  #Crazy

# 670
... Ама пък като хапна малко и аз огладнявам супер бързо. Особено към 11-12 през нощта като огладнея и се чудя какво да правя  #Crazy

И аз съм така, но хапвам някакъв плод и ми е добре така!
Между другото четох, че 1/2 грейпфрут гори до 800 калории, което май наистина е така, защото в последно време хапвам доста и кантара при доки вчер апоказа само +1кг. Но ще видим по-нататък колко килца ще кача ooooh!
Дано не са повече отколкото качих с Коско - 13кг. - че каквото и да ми говорят, колкото са по-малко, толкова по-лесно се свалят Hug А и все пак ще е лято - няма само с дълги поли, рокли и панталони да се ходи, я!!!

Лека и спокойна вечер от мен Hug

# 671
E и аз да се отчета! Днес прегледа мина супер, бебо е наред, всички мерки са супер. Момче е със сигурност и последната ми надежда отлетя, просто му видях нещата  Laughing Laughing Laughing LaughingДаже си ги пипаше , мъжка му работа!

# 672
  • София
Фони, аз тъкмо снощи като се наядох викам на мъжа ми - представи си да си сложиш една торба с картофи на корема и така да стоиш, ей така се чувствам като се натъпча   Crazy  preggo Надявам се, да нямаш проблеми до края, и всичко да е наред, миличка  Hug

Иначе за грейпфурта незнам колко помага за отслабване, но аз всяка сутрин стискам на Митака 2 грейпфурта, а аз пия по един...На нас ни е като обичай всяка сутрин  Peace Малкия друг сок, не признава, освен този  Peace

sirmanacheva, браво за хубавите резултати от прегледа, все така да е и за напред  Hug

# 673
  • на село
просто му видях нещата  Laughing Laughing Laughing LaughingДаже си ги пипаше , мъжка му работа!
rotfImao rotfImboохх много смях днес
Дано всички имаме добри резултати след преглед,а през юли здрави пухкави бебчета newsm30

# 674
Мдаааааааааа, наваксах.

Изкушавам се да се пробвам в сайта за снимки, но ще е когато имам повече време.

Петя, благодаря за щъркелчето! Аз хич не го бях видяла.

И на мен ми направи впечатление, че отбора на момичетата е станал по - голям. Да са ни живи и здрави, и кавалерите също.

Измислихме име - след дълго чудене между Стоила и Стойна, стана Сияна - харесва ни и на тримата /имам предвид мама, тати и сестричка/. Звучи ми гальовно. Сега Сиянчето ме поритва - вечер опредебено е по - активна.

За играчките и възпитанието - аз също съм доста строга на моменти, а и да съм истерична не ми е чуждо. Не пошляпвам - утряла съм я два пъти в живота й - последния когато беше на 2 години. Тогава си забраних категорично да го правя - просто така проявявам слабост и безсилие. Обаче гласът ми, когато ме ядоса става леден - и това истински я плаши.
Играчките си ги прибира сама и без напомняне съвсем от скоро, но е много туткава в приготвянето вечер на чантата за училище и на сутрешния и вечерен тоалет.

Относно прекалената любов на родителите - има дори цяла книга с такова заглавие - на американски психолози е. Смятам, че прекалената любов може да бъде много по - инвалидизираща от много други неща. Но къде е златната среда!!!! Трудно се намира - в някои ситуации успяваш, в други - не.

Общи условия

Активация на акаунт