Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 23 811
  • 710
  •   1
Отговори
# 675
Ето го и нашият клонинг  Joy

Много се забавлявахме   Grinning Утре ще си правим снимки и ще направим ново бебче  Joy  rotfImao rotfImbo

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 23:32 от besyto

# 676
Няма такова време като при нас, за един ден валя сняг и натрупа, пече слънце и разтопи и късния следобед пак заваля и пак натрупа. И за капак тука като видят 2 снежинки и бедствено положение-отмениха ни часа по музика ама ние нали сме пъргави отидохме преди да ни се обадят, поне намазахме една торбичка с инструменти заради неудобството. Ние пак ще тръгваме на обиколки по детските градини. Една днес така ме ядоса- моето дете не било за тяхната програма, защото имала проблеми с отделянето от мен. Тя пак ме записа за тур ама като си мислех днес, аз още по телефона не я харесах, а камо ли да си дам детето при нея. С тея техните префърцунени програми, сложили му едно име, чарджат безумни цифри и накрая деца учат деца. Иначе утре сме на преглед, но предполагам няма да гледаме бебето, защото в понеделника съм на ФМ. Тоя моя мъж като му изпусна юздите и забравя да се прибере от работа. Имат маса за тенис и кото му звънна следобяд те все играят  newsm78.
Ами за сега това при нас, много сладки бебчета си правите, дано на живо излязат по-хубави от тези Grinning
От мен лека нощ, а на вас приятен ден   bouquet

# 677
Айдеее на кафнцето  Hug

Много се радвам за всички прегледи  newsm44 и на всички видели пола на бебчовците  baby_neutral

Целувчици от нас  Hug

# 678
  • София
Добро утро и от мен!

# 679
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро! Hug Heart Eyes
Кафета ,закуска ... Hug Heart Eyes
Честито на узналите пола   bouquet
Добре дошли на новите майчета!  Hug
А Jen, ти да не си маркирала, че сте от Африка  hahaha та ти излизат негроидни.
Joy Joy Joy Порция смях за добро утро с кафето  Hug

Утре ще си правим снимки и ще направим ново бебче  Joy  rotfImao rotfImbo
Joy JoyПравете... поне бързо стават и може и рекламации да се правят  Mr. Green Joy

Ще пробвам и аз като се върна от работа  Mr. Green

Весел и спокоен ден пълен с много положителни емоции! Hug

# 680
  • Sofia
Saly, браво на теб за раждането  bouquet Направо ми даваш надежда и на мен,че нещата биха могли да се развият естествено. При мен първото е естествено второто спешно секцио. То аз и втория път си бях стигнала пълно разкритие, но бебето беше лошо разположено, пък и тоновете му се влошаваха. Още не съм говорила с докторката за раждане,че далеч ми се вижда, но 5 г. са минали и при мен и дано да нямам някакви други неблагоприятни показатели.

Подреждането на играчките и при нас е проблем. Каката е много по-сговорчива, помагаща. Е, сутрин и тя се помотва за училище, чувството за време и час е размито понятие Grinning, което пък е и една от хубавите страни на детството.
Синът ми обаче ... все гледа да се измъкне, да не участва в подреждане. Мъжка му работа. Всякакви методи опитвам, някои по-успешни други никак. Инатлив характер, каквото си науми трябва да си го наложи. Това с намирането на Златната среда си е трудна работа - хем да не го пречупваш детето, да му даваш любов, а от друга страна да не го направиш разглезен тиранин.

# 681
Добро утро не съм ви чела, но ще се завърна, искам да благодаря на Пола771, че ме светна как става и бързам да ви покажа нашия юнак, който се получи

Малко криво лице се получи, но после ако имам време ще се посторая повече. Иначе ми е сладичък, но как определя на кой мома на кой момък хи хи хи . Наистина е много забавно.

# 682
Ани, това с тенис масата ми е толкова позната болка. В старата работа имаха и ми призляваше, като се премести в другия клон така се зарадвах, за да угасна пак, защото се оказа, че и там имат Laughing. Каква толкова им е програмата, че не сте подходящи?
Мираж, много ми се ще да намеря и аз златната среда. Малката си има инат, от сега си личи, но ми се ще да го впрегна в полезни неща и да го ползва максимално в нейна полза, но идея си нямам как Laughing.

# 683
Добро утро, сладурани   Heart Eyes
Ето част от закуската ми днес :Р

Тази сутрин реших да хапна умерено и да не се натъпквам, ето и резултата - вече съм зверски гладна  Laughing Но след час ще хапна още едно портокалче дано то ме засити до обяд към 12.
Петя, миличка, благодаря ти страшно много за подкрепата  Hug Hug Hug
Прекрасен ден на всички, да получите много ритничета от бебенцата днес и много хубави емоции   bouquet

# 684
Здравейте, момичета!

Мерси за кафето и закуската. Аз ще се възползвам само от закуската, че кафе още не мога да пия. По една-две глъдки само си пийвам, но от цяло ми става кофти  #Milti

Да ви почерпя с една хубава гледка, че вече имам нужда от по-толо и пролетно време, но като гледах прогнозата май няма да е скоро  Close

аз днес трябваше да съм на ЖК, но докторката ми се обади, че е в клиниката и ще има раждане, та май се отложи за другата седмица. Макар че така ми се искаше да я поразпитам за скасената шийка, за раждането и т.н... доста въпрсои си бях приготвила  newsm47

Много са Ви готини виртуалните бебета  smile3521 Ще взема и аз да си направя едно  hahaha

Аз четох разни книги за възпитанието на децата, на американски психолози, бяха много интересни и промениха някои мой възгледи
и

Като за автора на втората има и много интересен филм: http://www.facebook.com/pages/The-Ron-Clark-Story/108732242484129

# 685
Направих си го пак и ми стана пак голям сладур вижте го
ако наистина излезе такова сладко ще се радвам много.Хи хи хи много е забавно наистина, но мойте снимки излизат малко отрязани от ляво , но нищо пак придобивам представа. Много се радвам за всички с добри новини. Весел ден.
Ох, какво да ви кажа по въпроса за възпитанието на децата, това е много сложно и трудно според мен. Златната среда много трудно се намира, така си е . Аз понякога много я глезя, друг път съм много строга, но като и се скарам и ми става толкова съвестно, че като заспи отивам и си я нагушкам и си я нацелувам, толкова си я обичам, както всички от нас. Но понякога се налага да си и по-строг, че да не ти се качи на главата, незнам и аз немога да преценя дали се справям добре или някъде греша. Но то рецепта за това няма според мен, всеки решава според ситуацията.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 10:12 от polq31

# 686
  • Варна
mirage,
щом и двата пъти си имала пълно разкритие имаш големи шансове.  Peace а освен това имаш и едно вагинално раждане, така че бори се , просто трябва да намериш лекар , за който едно секцио, не значи автоматично  следващото пак секцио.
Мойто секцио беше при много малко разкритие, 2-3 см максимум, все едно не бях раждала и пак стана, е имах и този шанс че бебето , не беше много голямо, и бяха минали 4,8г , та затова докторът  се съгласи да опитаме.

# 687
  • Стара Загора
Здравейте милички.Вече съм в 5-тия месец newsm44.
Искам да ви питам някой ползвал ли е крема против стрии на Wenada,в аптеката много ми го похвалиха,но първо искам да събера мнения.
Аз ставам да правя обяд  chef и после ще ви дочета,че много бързо пишите и не мога да ви смогна.

# 688
Привет, сладурки Hug  bouquet

Много сте изписали Hug

За мазилата, аз ползвам едно мляко за тяло на "Нивеа" и до момнета съм много доволна, въпреки, че понякога забравям да се мажа, а за къпане ползвам душ-гел на "Нивеа" и от него съм доволна! Сега ще си взема едно мазило против стрии от Кауфланд, но му забрави името newsm78, като го купя ще покажа снимка Wink

За възпитанието, и аз съм като вас, все се чудя дали възпитаам правилно Коско, то наистина няма рецепта... Но все се опитвам и аз да намеря златната среда, дано успея да въпитам децата си да бъдат истинаки хора, да имат ценности и да ценят, това, което имат - да не мислят, че е даденост или че някой е длъжен да им дава нещо....
Опс, отплеснах се малко, извинете ме Embarassed

Тук днес е мрачно и май ще попуснем разходката Sad Хайде вече да се стопля това време, че ми омръзна вече от студа ooooh!

# 689
Ровя си аз из нета и се присетих за нещо и да ви попитам. Вие повивалник ползвате ли, който се слага отгоре на леглото. Аз съм нямала с Ивка и си я преобличах на спалнята, но много ме болеше кръста така и затова сега съм решила да си взема повивалник, но ви моля за съвети за +  и -, който е ползвал има ли смисъл или не. Благодаря ви. Сисата, честит ти 5-ти месец, бавно, но славно отиваме към финала, толкова е вълнуващо и аз си броя дните докъто не вляза в др месец хи хи хи .

Общи условия

Активация на акаунт