Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 23 801
  • 710
  •   1
Отговори
# 690
за повивалник съм твърдо ЗА,слага се върху кошарата и е много удобно,а и се ползва доста време.Не са скъпи около 30 лв са,така че  не се замисляй въобще!

# 691
Привет мамчета Simple Smile

Днес още със събуждането малката палавница ме започна с ритничетата!! Днес за първи път позволи на татко си да я усети Simple Smile Друг път като си сложи ръкат аи спира, но този път се беше яко развихрила и я издебихме бързо  hahaha

За повивалника, гледах че етърва ми си повиваха малкия все на спалнята, което не е зле, макар че се колебая дали дане си взеем едно скринче за да може огромните багажи на малката да си има нейно шкафче ( пък и на новия ни етаж ще са ни кът шкафовете) върху който шкаф си има място за повиване Simple Smile

За мазилата аз сега се мажа с един богат крем за овлажняване от орифлейм и съм много доволна. Позвам о ткрай време и крем душа от тази серия. Може би в последните месеци ако нещата се усложнят ще премина на по-специализирана козметика Simple Smile

Писна ми често и на мен от това смотано време... само ми разваля настроението ...

А и да ви питам , пак ако няой се сещаше за линк на тези сайтовете за определянето на поля, защото явно са познали за мен и сега етърва ми иска дапровери кога трябва да работят за втори, че много иска и тя момиченце Simple Smile

А забравих да се похваля, че успешно си взех ужасния изпит!!! Simple Smile

Цунки от мен за сега и май ще се засечем в новата темичка Wink

# 692
Здравейте, дами!
sisata за мазилата - аз ползвам на Mustela, водят го най-доброто, за момента съм доволна. Моя приятелка ползва олио на Икаров и също е доволна. Дерматоложката ми каза, че зависи от кожата - ако ти е по-суха пробвай нещо под формата на олио, ако не е - кремче. Иначе се мия само със сапун на Dove, всичко друго ми мирише  yu5
franseto мъжът ми се сдоби от личния лекар с една китайска таблица (от списание е) и в нея според възрастта и месеца на зачеване се изчислява пола, не му се вярваше като провери десетина души и беше на 100%  EFP ако искаш прати данните и ще погледна   bouquet
усмивки в този снежен ден, малко остана  Mr. Green

# 693
Sisata, честит пети месец и от мен   bouquet
Да не би в аптеката да са ти казали за марката Weledа? Защото за Wenada не съм чувала, а ползвам именно маслото против стрии на Weleda и съм много доволна. Много бързо ми отпуска кожата. Понякога, като ме стегне коремът, и веднага се намазвам и има бърз ефект - кожата веднага ми става еластична. В начало докато не си го бях купила ми се появиха едни стриички, но сега ми се струва, че поизчезнаха. Та съм доволна.. Аз основно се насочих към това масло, понеже е биологично и няма разни химикали, а търсенето на биологична козметика ми стана мания преди около година  Blush

# 694
  • Стара Загора
Обработих 2-те снимки,но не разбрах като излезнат накрая къде се намира това падащо меню за расата?Някой да помогне,че хич ме няма с английския. Embarassed
Фони грешката е вярна Rolling Eyes аз като писах тъкмо бях станала и явно мозъкът ми още е спял.
Аз съм с мазна кожа и през последните 10 години имах проблеми с килограмите и ми излезнаха стрии с какво ли не ги мазах и ефекта беше нулев.Затова искам да пробвам Weleda и се надявам да не излезнат нови.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 12:37 от sisata

# 695
.... Аз основно се притеснявам заради миомата, която в началото на бременността ми доста нарасна. Да видим какво ще кажат другата седмица на прегледа, дано да е спряла да расте  Praynig
Дано! Стискаме палци да е спряла да расте!  Praynig
elisalou, първата бременност бях чела, че ако хапнеш едно парче торта или нещо сладко, бебетата ги активизира и не спят на преглед.
Знам, че ок 18-19гс бебетата започват да гълтат околоплодните води, та...да не би като хапнеш нещо сладко да стават и те леко сладникави? Не искам да говоря глупости, но това ми идва на ум...
Цвети, честита ви 100% мома!  bouquet Петя е много бърза, нали, реагира светкавично! Wink
Момичета вашите бебета поне са красиви,а нашите ще кажеш че от циганската махала сме ги събирали, то верно че сме си мургавички с таткото, ама чак пък толкоз  hahaha Joy и въобще не приличат на синчето
Joy  bouquet
Galentse, какво точно усещаш като казваш, че бебчето ти е застанало по диагонал. Защото и на мен често ми се случва нещо подобно сякаш. ... че разперва на всички посоки крайничета и кожата ми се обтяга.. Много е странно усещането. На вас случвало ли ви се е нещо подобно?
Споко, все още бебоците имат достатъчно място ! Wink  Често пъти ми се случва да усещам бебето едновременно около пикочния мехур и над пъпа...
И аз съм така  Tired Първо, моля, обяснявам, подканям, говоря, говоря.....накрая не ми издържат нервите и започвам да викам като луда  Tired понякога и шамари по дупето раздвам  Tired а вечерта като го видя, как сладко и невинно спи в леглото, започвам да се самообвинявам, и да се ядосвам на себе си, и да се питам- не бих ли могла да постъпя по друг начин  Tired и така до следващия път  ooooh! Незнам в мен ли е проблема, период на детето ли е, ама хич не са ми приятни тия ситуации  Tired Признавам си, че съм доста по нервна, от както съм бременна, но не се оправдавам.....
Боже, толкова ли сме еднакви ние, майките, в реакциите си?!?!? При мен е същата работа, като го гледам как спи и си казвам, че бих могла да постъпя по друг начин..
Докато си ровех в нета,попаднах на сайт който може да видим как ще изглеждат децата ни
ето сайтаhttp://www.morphthing.com/
Голям смях - и излезе хубаво бебе   bouquet
Аз пък не мога да се оправя със снимките- слагам точките във вид на квадрат покрай лицето, но снимката не се редактира, т.е излиза нещо съмсем различно, например от утата до гърдите му...
Джен , сподели каква е твоята тактика,защото аз рядко успявам да се справя с нашия мързеланко и сега,както съм по-нервна започват едни истерии  smile3511
Радвам се, че не съм само аз такава нервачка...
Юле и аз имам опит с детската глухота, когато става въпрос за прибиране на играчки.  Сега  имам друга тактика и е по-успешна. Вярно не е много нежна и майчинска, по скоро казармен приом, но това е положението Naughty От три месеца и сема си чисти стаята- давам му працал и препарат за прах и после пуска прахосмукачка. Аз слуга на тирма мъже не мисля да ставам
И аз не искам да ставам слуга на трима мъже. Вместо те да се грижат за мен, аз да търча след всеки а те да го приемат за нормално и да не се сетят един чай да ПРЕДЛОЖАТ (поне) да направят...Та това ли е казарменият прийом, да го карам сам да си чисти стаята? Или номерът е друг. Сподели триковете си, а казармата на никой мъж не се е отразявала зле. Mr. Green
Аааа,разбрах вее, от последващите ти постове. И аз ще се пробвам,  вече го наплаших с лелята, която мина за играчки, та ще видим...ще ги прилагам поетапно.

# 696
  • Варна
Поля,
Повивалник ползвах с малката, кошарата си имаше (от тия сгъваемите е тя). Удобно е до момента в който бебето почне много да шава и се обръща или му омалее повивалника  (моя е 60см дълъг) Laughing.
Но дори и сега повивалникът си стои върху кошарата , като рафтче и върху него слагам някои дрешки , играчки или хавлийката и. Макар, че тя пък сега се научи да се качва от кашарата върху него и вече е малко опасно.

# 697
Благодаря за хубавите и пожелания.   bouquet
На всички желая много лека и напълно безпроблемна бременност изпълнена с усмивки!!!  Simple Smile

# 698
  • на село
Добро утро и от мен newsm03
Радвам се че се забавлявате с този сайт newsm62
Обработих 2-те снимки,но не разбрах като излезнат накрая къде се намира това падащо меню за расата?Някой да помогне,че хич ме няма с английския. Embarassed
9.Слад като вече и двете са обработени маркираш едната(без значение коя)и натискаш Morph
10.Отдолу ти се отварят няколко прозореца ти избираш от Prepared Images другата снимка
11.Нареждате се двамата хубавци,избираш от падащото меню в дясно до снимките Caucasian(раса за двамата)
12.И накрая натискаш Morph Child

Аз пък не мога да се оправя със снимките- слагам точките във вид на квадрат покрай лицето, но снимката не се редактира, т.е излиза нещо съмсем различно, например от утата до гърдите му...

Трябва точките да се слагат в последователност чело(над горния край на косата),брада,ляво и дясно за да изреже правилно снимката.

Дано съм успяла да помогна за да се посмеете и вие Mr. Green
Хубав и усмихнат ден на всички напук на времето Simple Smile

# 699
Добро утро,момичета!
Днес рано-рано минах през докторката,ама вече си знаех,че съм по-добре.Аз само като чуя за болница и всичко ми минава.Бебо е добре,аз нямам разкритие ,корема е спокоен...Дай Боже все така да е занапред.За всеки случай ще попия малко повече лакарства за около седмица.Иначе снощи бебешон риташе яко докъм 2 часа newsm68 и сега ми се спи...
Искам да поздравя всички,които се притесняват за възпитанието и дисциплината на децата си с тази песен :
http://www.youtube.com/watch?v=Nem0bkErGVY
съжалявам,че е само с английски субтитри.
Благодаря за кафенцата и портокалчето!Хубав ден на всички lovekiss

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 13:29 от MocaQueen

# 700
nut_ella, исках да ти напиша ЛС, но ми изписа, че си си изчерпала лимита  и трябва да си "разчистиш" малко кутията Hug

MocaQueen, радвам се, че при теб всичко е наред и вече си спокойна!!! Hug

За повивалник, с Коско не съм ползвала, мисля и сега да НЕ позлвам, според мен, това е вещ, която не е от най-необходимите!!!

Приятен следобяд на всички, по-късно ще намина пак! Hug
Ето по едно следобедно чайче или кафенце, кой каквото иска  Wink

# 701
Здравейте и от мен, днес ми е един никакъв ден и съм се отдала на бачкане. За добро утро мъж ми се събуди с хрема, изолирах го в кабинета му и на 4 часа му нося фервекс. Аз съм се затворила в хола и гледам да наваксам с работата, че в понеделник и вторник ще ми е лудница.
Вчера влязох в 19 г.с. и вече се притеснявам за младежа, че още не усещам ритничета. От време на време имам някакво гъделичкане и сякаш се мести, но... нямам идея бебо ли е аз ли прекалено съм се вглъбила в корема си! Сега вярно, че ми е първо, че плацентата ми е нещо като предна на коремната стена или нещо такова, но вече направо му се моля да ме срита! Искам да си го усещам палавника! Така ще съм и по-спокойна, като знам, че си шава!

# 702
Юлка за снимката, ако имаш предвид още отначало където трябва да оградиш снимката с точки, т.е. самото лице от цялата снимка, е важно да слагаш точките в последователността в която ти ги иска сайта - отгоре, отдолу, отляво, отдясно. ако произволно ги нацъкаш може и да ти излезе образа на криво, а ако не съм те разбрала къде е проблема пи6и пак  Hug
п.с. pola7771 вече ти е отговорила   bouquet
Кратунка и аз съм с една предна и една задна плацента и не съм усетила още бебетата, т.е. усещам нещо от време на време, ама не категорично ритник, пък камо ли и таткото да го усети. Не ми помагат и постоянните натяквания от всички - ритат ли, усещаш ли ги, е, че в коя седмица си, че не ги усещаш вече  ooooh!

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 13:56 от imoinda

# 703
Здравейте,мацки!

˙·٠Butterfly™٠·˙,веднага си вземам следобедно кафенце,че и без това така ми се пие  Wink

Кратунка,въобще не се притеснявай,че не усещаш бебо.Има време и за това.До колкото съм чела ако след 21 г.с. не се усеща детето тогава чак има повод за притеснение.А и ти щом си с предна плацента съвсем нормално е да го усетиш малко по-късно.

Повивалник съм ползвала с Белослава.Лично на мен ми беше много удобен.

Момичета,знаете ли дали шам фъстъка е противопоказен при бременни  newsm78 Аз честно да си кажа само фъстъците ограничавам за сега,всичко друго хапвам.Но вчера си взех шам фъстък и си го изядох,но все ако някой има инфо ще се радвам да каже,за да знам занапред дали да си купувам.

# 704
  • София
Искам да поздравя всички,които се притесняват за възпитанието и дисциплината на децата си с тази песен :
http://www.youtube.com/watch?v=Nem0bkErGVY
съжалявам,че е само с английски субтитри.

Много ми харесва тази песничка, досега от гледна точка на дъщеря, ама скоро и като майка надявам се
Някой и преди я беше пуснал, но сега се вдъхнових да и направя превод, съжалявам ако на места не е много точен, стараех се да се хване смисъла

Анита Ренфо
Песен на майката

Ставай веднага
Ставай веднага
Ставай от леглото
Измий си лицето
Измий си зъбите
Среши си заспалата глава
Ето ти дрехите
и обувките
Чуй какво ще ти кажа
Ставай веднага
Ставай и си оправи леглото
Горещо ли ти е?
Студено ли ти е?
Това ли ще носиш?
Къде са ти учебниците и обяда и домашното?
Грабвай палтото и ръкавиците и шала и шапката
Не забравяй, че трябва да нахраниш котката
Изяж си закуската
Експертите ни казват, че е най-важното ядене за деня
Вземи си витамините, за да пораснеш един ден голям и висок
Моля те помни, че си на зъболекар в 3 днес
Не забравяй урока по пияно този следобед
Така, че трябва да свириш
Не рови
Дъвчи бавно
Но бързо
Автобуса е тук