Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 23 807
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
а има ли мамчета от Пловдив или които мислят да раждат там,да ми кажат за "Св.Георги" мнение?Преди 4год.раждах там сина си и останах доволна,но незнам дали нещата не са се променили.Ако някой има свежа информация,моля да сподели!

Благодаря и хубав ден! Peace
Аз раждах във Втора градска болница при д-р Карагьозян , през 2005. Останах много доволна.

# 631
здравейте, вчера само ви четох нещо не ми се пишеше
честито на всички разбрали пола и имали среща с бебчовците  Hug
честито и на джен за придобивките  Hug
за ЖК бяхте писали мойта протича така: мерене на кръвно,теглене и видеозон ,като клиниката която ходя е частна,но работи със ЗК и изследванията са ми безплатни, плащам всеки път 20лв видеозон,защото касата поема само два, досега са ми правили веднъж в 12 седмица изследвания-кръв и урина, сега като идем март казаха ,че ще ми пуснат пак, много съм доволна от персонала и от лекаря си внимателен обяснява всичко, доволна съм от избора си Peace
за кг засега съм +4 в къщи имам кантарче,но рядко се качвам иначе само се стряскам ,а не спирам да си хапвам,каквото ми се яде  Mr. Green,не се ограничавам,мъжа ми все вика няма ми държиш детето гладно  Joy ще видим докъде ще я докараме ,все се каня да се снимам и да кача снимка с коремче в албумчето и не го правя ,айде тия дни  Wink
Танче дето искаше мнение за покупката според мен е излишно това ,но ти си знаеш ако си се навила направи си кефа  Mr. Green Hug
това лошо време нещо не ми действа добре, с нищо не ми се занимава
спокоен ден коремчета  Heart Eyes

# 632
Здравейтеееее!Аз докатосве наканя да седна на компа да пиша и темичката свършила  Laughing!Много ми е криво напоследък и не ми се пише, но ви чета редовно. Малката цяла седмица си е вкъщи и главно на нея обръщам внимание.Другата седммица съм на втора  ФМ и нямам търпение вече да видя малкия бебешок. През деня не е много активен, но вечер като легна много шава.Ставм ,че очаквам една приятелка на гости.

# 633
Привет мами   bouquet
Много хубави новини Grinning, поздравления на разбралите пола и с добри резултати от прегледи  Hug
Честито на Джен за покупките, наистина изглежда доста удобна тази ваничка и с повивало... и аз се замислих за такава.
Тъй като аз съм утре на ФМ, да ви попитам тези които са ходили вече или пък са ги информирали... Трябва ли за прегледа да бъдем с пълен пикочен мехур? Попаднах на една статия в която се препоръчва, но когато си записвах час нищо не ми казаха. Благодаря ви предварително за отговорите   bouquet

# 634
Юле и аз имам опит с детската глухота, когато става въпрос за прибиране на играчки. Не мисля, че не може да си прецени времето щото ако е за някоя игра много бързо си го преценят  Mr. Green. Аз не се церемоня много на тази тема от известно време, защото и аз като тебе преди обяснявам, чакам, поощрявам, ама то диването си хитрее и накаря аз ги събирам. Сега  имам друга тактика и е по-успешна. Вярно не е много нежна и майчинска, по скоро казармен приом, но това е положението Naughty От три месеца и сема си чисти стаята- давам му працал и препарат за прах и после пуска прахосмукачка. Аз слуга на тирма мъже не мисля да ставам  Crossing Arms

Приятно пиене на кафенце  Hug

# 635
След малко ще отивам на ЖК и дано всичко е наред. Леко ми е притеснено заради този пуст полип дето е малък и хич не е мръднал като размер от самото начало, а и проблеми не ми създава, ама като се е запънал гинеколога ми да го махал...  Rolling Eyes И ми описва апокалиптични картини ако не го направя.  Close Но аз ходих за второ мнение и то беше че не се пипа по време на бременност. След раждането тогава. Не пречел.  Naughty Четох доста и в нета и масовото мнение изглежда точно такова и днес дано ми мине номера пред доктора да приеме отказа ми да го маха. Не искам излишен риск (а такъв има ако се махне по време на бременност). Стискайте ми палци! Довечера ще се отчитам.
А за раждане--преди около 4 години раждах в УМБАЛ Св Георги и сега пак там смятам. И аз чух за ремонта на цялото отделение, но как е реално не знам. Имам им доверие на лекарите там.

# 636
Привет и от мен! Simple Smile  Присъединявам се към мамите, които очакват юлски бебенца. Simple Smile

# 637
galentse стискам ти палци и на двете ръце, всичко ще е наред, с теб сме и се включи довечера да кажеш как е минало.
Юлка аз да ти кажа моя метод, но го приложих когато беше някъде на 4 4 1/2г. Ивчето въбоще не искаше да се пребира играчките и вес аз се гъзурчих и един ден и казах, че ако не си ги пребере ще ги дам на една леля и тя пак не си ги пребра. Излязохме ние и аз се бях разбрала с мъжа ми да ги скрие. Отиваме си у нас и той грабнал целия кош и го скрил, но нали си е мъжка блейка тия дето бяха по земята не ги пребрал, че кой ще си прави труд да събира играчки. Та така Ивка се оказа само с 1 2 бебета и някакви плюшарки. И тя веднага пита къде са играчките и баща и каза, о ми мама ми каза като мине лелята да ги дам и аз ги дадох. Аз и викам ами аз ти казах, че щом не ти трябват и не си ги събира ще ги дадем. Почти 3 сидмици стояха скрити, тя си дойде от градина няма с какво да играе /на компютър още и беше забранено да сяда/, нямаше какво да носи и в градината , ходеше всеки ден без играчка. Ама диване не каза един път, че и липсват разбираш ли, като отивахме на гости при бабите и аз все я карах да каже къда са и играчките и тя само мълчи и вика кажи ти. И така докъто едни ден вече ми вика, мамо ама тая лреля мисли ли да ни връща някога играчките, знаеш ли колко ми е мъчно за тях. И аз и казах о, мога да и се обадя веднага, но ако ми обещаеш, че ще си ги събираш и така тя обеща аз през ноща ги извадих. На др ден беше мн щастлива като стана и от тогава само да видя играчка извън кашона и казвам, че ще звънна на лелята и тя пребира. Сега вече като е голяма и казвам, че отиват в печката щом не си ги пребира, значи не и трябват и ще изгорят и таак. Ама "парен каша духа". Сори, че беше толкова дълго.
Гледам много хора са се покачили на балкона, ами слезте де, ние не хапем, че даже 5 гости имаме хи хи хи .

# 638
  • на село
Привет момичета,не пиша често но пък ви чета редовно,много хубави темички сте подхванали Simple Smile
Аз се чувствам добре,на бебчо всичко си му е ок и изследванията са ми супер(засега).
Честито на всички узнали пола на бебето и с добри резултати newsm30
Момичета,честити покупки за здрави бебчета  да ги ползвате. newsm53
Болничките бързо да оздравяват Praynig
Всички на  които им предстоят изследвания и среща с бебоците-Успех!
Исках да ви питам какъв стабилизатор и помпа за гърди ще си вземете,аз съм се насочила към Авент,но имат доста модели и от двете и незнам кой да взема newsm78,ако може да ме посъветвате от практична гледна точка.
Докато си ровех в нета,попаднах на сайт който може да видим как ще изглеждат децата ни
ето сайтаhttp://www.morphthing.com/

# 639
Здравейте и от мен Hug
Цял ден лежа и ме мързи да драсна 2 реда...

Сега  имам друга тактика и е по-успешна. Вярно не е много нежна и майчинска, по скоро казармен приом, но това е положението Naughty От три месеца и сема си чисти стаята- давам му працал и препарат за прах и после пуска прахосмукачка. Аз слуга на тирма мъже не мисля да ставам  Crossing Arms

Приятно пиене на кафенце  Hug
Джен , сподели каква е твоята тактика,защото аз рядко успявам да се справя с нашия мързеланко и сега,както съм по-нервна започват едни истерии  smile3511
Мацки,радвам се на хубавите новини от прегледите!Виждам,че момиченцата в отбора стават все повече  smile3501
Аз утре мисля да направя извънредно посещение на моята докторка.От 2 дни корема ме е свил и никакви хапове не помагат.Сега чакам скъпия да ми донесе едно хомеопатиччно лекарство,да видим с него как ще е...Моля ви,стискайте ми палци,ужасно съм уплашена!

# 640
galentse ,имаш от мен стиснати палци,мила!Отстоявай правото си на избор,ще чакам да пишеш! Peace
Ttanny,добре дошла и лека бременност!Дано ти е приятно в нашата компания!  bouquet
Мнооооооооооооого РОЗОВ ДЕН!Честото на всички донесли радостни новини от срещите с бебоците и узнали пола! newsm51 smile3525
Джен, Hugчестити придобивки-със здраве да го ползвате!Аз съм си харесала един повивалник,но ще изчакам с покупката!
  Някой беше питал за това дали трябва да е празен пикочният мехур за ехо преглед-желателно е да сте поели течност проблизително половин час преди прегледа!Осве всичко друго чаша студен портокалов фреш или вода преди ехото акивизира бебето и е по лесно за разглеждане! Peace
MocaQueen ,дано всичко е наред при вас!Ако ти се е втвърдил корема,опитай да вземеш топъл душ и пии много течности!Успех и пиши как си! Praynig
ЗА помпата-аз няма да купувам преди да родя,но съм направила своят избор и ако се наложи знам какво искам-спряла съм се на medela swing електическа
  Усмихнат ден на всички! Hug

# 641
Сега  имам друга тактика и е по-успешна. Вярно не е много нежна и майчинска, по скоро казармен приом, но това е положението Naughty От три месеца и сема си чисти стаята- давам му працал и препарат за прах и после пуска прахосмукачка. Аз слуга на тирма мъже не мисля да ставам  Crossing Arms
jen  Peace това на което учиш Пепи, от сега е много хубаво според мен!
и на polq лъжата с играчките ми хареса  Peace
ще видим някой ден живот и здраве аз кво ще правя hahaha

# 642
Докато си ровех в нета,попаднах на сайт който може да видим как ще изглеждат децата ни
ето сайтаhttp://www.morphthing.com/
Голям смях - и излезе хубаво бебе   bouquet

# 643
  • Варна
Пола7771,
аз съм пробвала различни помпи. За инцидентни цедения ръчната на Авент е добра. Тия по-евтините нейни имитации за мен не вършат работа. Но ако се налага продължително и интензивно цедене и трябва да се потдържа лактация е добре да се инвестира в електрическа. Аз съм ползвала Medela Swing. Месец и половина се цедих само с нея понеже бях отделена от бебето и успях да си съхраня кърмата . През този период , тя се развали и за няколко ден аползвах ръчната на Авент, благодарение на нея се спасих от възпаление, но за тия няколко дни кърмата взе да намялава. Просто Меделата изцежда до край по-добре, повече наподобява сукането на бебето. Тя е около 300лв и си  заслужава  в такива случаи. Мойто мнение е че предварително няма нужда да се купува помпа. Аз със сина ми не съм ползвала, в редките случаи съм се цедила ръчно. Виж с второто дете си купих след щателно проучване, но понеже ми се налагаше.
А за какъв е този стабилизатор ?

# 644
  • Варна
elisalou,
точно такава ползвах  Peace
Само трябва да се има предвид , че мекия накрайник при интензивна употреба и особенно  ако се изварява  се изхабява и деформира. И се налага да се подмени с нов. Но той е много евтин 4-5 лв беше мин година.

Общи условия

Активация на акаунт