Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 23 818
  • 710
  •   1
Отговори
# 615

Добро утро и от мен  Hug

Гласувах  Peace

Приятен и усмихнат ден ви желая  Hug

Ние сме в 20 седм.  newsm44

# 616
Поизечетох ви момичета  Heart Eyes

Добре дошли на новте мамчета и лека и безпроблемна бременност до края  newsm51

За ЖК - при мен протича с мерене на кръвно, килограми, до сега не са ми мерили обиколко на корема и матка  newsm78, ама аз и не държа, пускат ми съответните изследвания за кръв, урина и микробиология (заради серклажа). Аз там ходя по-скоро за да ми дават болнични. През останалото време се следя в Токуда и основно там си правя прегледи, изследвания и т.н. - имам допълнително частно здравно осигуряване и тези неща ми ги покриват, така че плащам, но ми ги възстановяват след това до 2 седмици. За съжаление раждането ще си го плащам  Crossing Arms

Болничките да оздравявате бързо и без усложнения   bouquet

fat.wombat
- много се радвам за теб специално, дано всичките останали 9 прегледа да ти носят само такива положителни новини, а за мъжката рожба, и  аз ще съм мама на двама сина Wink да са ни живи и здрави, пък третият път може да са девойки  Heart Eyes

Юлско бебе   аз незнам ти как си успяла да запазиш хладнокръвие и да не му отговориш подобаващо на този експерт по отглеждане на децаа  #Cussing out

Еличка мястото на което сте били е невероятно,напомнями за едно местенце в Гърция. Сигурна съм, че си прекараладобре и малко си се разсеяла, а на снимките във Фейсбук си много сладка бременна  txtloves

Пете
и аз чакам да се постопли за да се захвана с прегледа на дрешките от Пепи, скрадирала съм ги на тавана на майка ми, а и през следващият месец трябва да почваме да пренареждаме детските стаи, защото засега баткото се шири и в двете и ще трябва да го свием в една стая и да осигурим пространство и на брат му  Mr. Green. Иска ми се до Великден да приключа с подготовката за бебо, че след това и баткото има РД,и май вече ще ми е много тежко да правя такива нещица.

Отвчера се сдобихме с още дена количка и с един шкаф-вана-повивалка  Heart Eyes, нещо ето такова

http://malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5905&lang=1 - с баткото имах такова страшно е удобно до 6-8 м. на бебето   Peace

# 617
  • Sofia
Момичета, аз за болящо гърло ползвам разтвор с капки Цитросепт. На мен ми действа много добре. http://www.citroseptbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=384&p=1185

А то между другото е в Университетската Лозенец. Има ли някой друг там?

Аз там раждах двете деца. Последно съм ги посещавала преди 5г. и инфото ми е старо вероятно. Сега в Токуда ходя.

# 618
а има ли мамчета от Пловдив или които мислят да раждат там,да ми кажат за "Св.Георги" мнение?Преди 4год.раждах там сина си и останах доволна,но незнам дали нещата не са се променили.Ако някой има свежа информация,моля да сподели!

Благодаря и хубав ден! Peace

# 619
Добро утро на целия Юлски отбор. АЗ нама с какво да ви се похваля, защото моя преглед е чак на 18.03 има мнооооооооооого време до тогава. Ще кажа само добре дошли на новите мами, и че страшно много се радвам за всичките хубави новини, който прочетох от прегледите ви. Дай Боже и занапред само такива хубави новини. И аз забелязвам нещо, че момчетата са много повече от девойките, но не е късно да се навакса. Аз да ви призная хем искам пак да имам момиченце, хем пък понякога ми се ще момченце, каквото и да е да е живо и здраво. Ритничета вече много ми раздава, но като си сложа ръката и веднага спира, ей усещат значи. Болните бързо да оздравяват.
Танче аз такова нещо за затопляне не съм ползвала и сега определено няма да си купувам Peace. Джен ти честита ти придобевка и на теб. Юлско бебе, незнам как си го изтърпяла тоя философ , аз ако съм да съм му реагирала по някакъв начин и повече няма да стъпя в този магазин. Весел ден коремчета ще намина после.

# 620
Здравейте мили момичета Simple Smile
Отдавна не съм писала ( тази тема не можах да се запиша), но си ви следя редовно!  Hug
Моля за  stork-girl Simple Smile Току що се връщам от преглед и доктора ни зарадва с новината! Първоначално беше лек шок, тъй като бях сигурна че ще бъде момче ( имах интуиция), явно погрешна. Но в момента няма по- щастлив човек на света от мен! Simple Smile newsm44
Изместиха ми и термина с 1 ден на пред д-р Балев каза 28, но не зная това дали е толкова от значение за началната страница. Иначе резултатите на детето са отлични, плацентата е предна- нормална и сме много подвижни!   Party  Сменям цветовете и нагласата Simple Smile Колкото до името - дъщеря ми ще се казва ЛЕЯ ! Таткото още мисли но бабите са безкрайно щастливи защото и двете имена са с буквата Л Simple Smile Въобще исках да Ви споделя пълното си щастие! Хубав ден на всички мами, въпреки студа на вън! Аз поне грея като слънце!  Hug

# 621
 wavey

Благодаря за кафенцата jen и addy   bouquet

Аз все още не се чувствам добре   Cry Но мисля да я преборя днес тази настинка  smile3508 Днес като се събух и като видях каква снежна приказка е навън и ми стана мъчно, че няма да мога да и се нарадвам  Cry  Много обичам да ходя по сняг и сега ще се любувам на картинката през прозореца.

mirage Благодаря за съвета Simple Smile След малко смятам да си направя едно разтворче    bouquet
jen Честити придобивки  Hug
Houking и на вас честита мома   bouquet

# 622
Добро утро и от мен  Hug

Houkinq, честито момиченце! От поста ти лъха направо еуфория! Много се радвам за вас  newsm51

Момичета, иска ми се да разгледам албумчето, видях го къде е, но как мога да имам паролата за него? Знам, че и други бяха питали същото, съжалявам, че се повтарям ... Благодаря ви за помощта!

# 623
Добро утро и от мен...Най накрая се добрях до компютъра,сега си пия кафето,досега с майстори съм се разправяла.Започнахме ремонт и то доста голям и направо съм яхнала метлата afwitch Laughingза капак малката малко се разболя и не е на градина и купона е пълен,ако не полудея докрая на ремонта,значи всичко ще изтърпя.
Гледам много от нас са били на прегледи таси седмица,честито за хубавите новини,все такива да има.Честито и на всички разбрали пола.  bouquet
megatony аз съм раждала в УМБАЛ "СВ.Георги",но и аз преди повече от три години.Сега пак на там съм се насочила,защото и моята докторка работи там.Тогава останах доволна,бях във ВИП стая и общо взето останах доволна.Надявам се сега да е по-добре даже,защото разбрах,че са правили ремонт на отделението.Това е което мога да ти кажа. Hug
Сега и аз да се похваля,в понеделник бях на ФМ при Даскалов.Останах много доволна,док потвърди пола даже го запечатахме на клип и снимки,таткото и той видя,много е доволен и горд че си е направил момче,бил голям майстор Mr. Green LaughingБебо е добре,гледа му всичко,само за легенчетата на бъбреците каза че са малко уголемени,но ми каза да не се притеснявам че при почти всички момченца го имало това.След месец пак иска да ме прегледа ,и после ще видим кога пак,след раждането пак се проследяват.Иначе бебко е станал 390грама.С вагиналната сонда ми премери шииката,която е 4,74см.,но ми видя и че имам малък полип,който след раждането чак да се лекува.Плацентата се е вдигнала,иначе предишния път беше много ниско.Ами това е от мен.Исках да помоля някоя мама ако знае нещо за тия легенч1ета да сподели,че на мен не ми се иска да чета в нета че само ще се вкарам в някои филми.
И аз се присъединявам към болните,гърлото ме понаболява,суполива съм и покашлям,абе лудницата е пълна. Tired
Хубав ден ви желая.

# 624
Благодаря ви за паролата! Разгледах снимките и ... какви красавици сме се събрали!!! Това лято ще се родят най-хубавите бебчета!  smile3521

# 625
Привет на всички!  bouquet

Честито на узналите пола Hug

Днес наще ще ни идват малко на гости, аз от сутринта съм с прилив на енергия, та метнах нещо сладко във фурната Flutter След малко ще излезем малко на разходка с Коско и така!!!

Хубав ден на всички!! Hug

# 626
Привет мамчета Simple Smile)

пишете ме и мен къмотбора на тъщите, защото за изненада на ВСИКИ ще си имамем МОМИЧЕНЦЕ !!!!

Голяма изненада беше вчера на прегледа! Лекарката което мя гледа, каза че наистина бебка е много ритлива и шавлива за момиче, но явно си е игриво детето Simple Smile Тежим 252 гр. и всичките ни мерски са перкефтни - направо ще е модел  Heart Eyes И сега като се сетя и усмивката ми е се е опънала от ухо - до ухо ! не знам кой сега най-се радва, но със сигурност се сбъдна мечтата на свекърва ми и сега ние сме с първото момче в техния род!!!! Още от сега ще се мисля и кроят роклички и тоалетчета (защото свекърва ми е дизайнер), която за нея и както казах сбъдната мечта!!! Даже, казва, че до другия преглед след 3 седмици, ще си има едно на ум, че напрво е невероятна тая новина!!! Simple Smile Всички мнохо са щастливи, даже вчера след прегледа се видях с едни приятелки, с които не себяхме виждали отдавна и те ме изнендаха с една плюшена играчка - първия подарък за малката принцеса !!!
От една страна малко ми беше странно, защото много исках първото да е момченце, че д е батко, но тайничко се надявах да натрия носа на пустия мъжки ген на родата на мъжа ми  hahaha

Не помня какво още шях да пиша, защото от това което написах пак изпаднах в еуфория ! още не знам резултата от изпита... но вече нищо не може да помрачи хубавото ми настроение Simple Smile
Целувки на всички мами и да му мислят бъдещите зетьове !!!  Joy  Hug

# 627
  • Варна
Здравейте,
аз рядко пиша, но чета редовно.
Малко по назад, бе обсъдено раждането, аз като раждала и по двата начина, искам да се произнеса. Първото ми раждане беше секцио, втория път  почти пет години след секциото успях да родя вагинално, макар и с индукция. Държя да отбележа, че бях почти на 35 и това беше за мен като първо раждане. Сега пак смятам, да раждам вагинално и тоя път с възможно по-малко намеси. Не казвам, че е лесно , но за мен това е естествения начин да се появи едно бебе на бял свят. За мен към секцио трябва да се прибягва при сериозни медицински индикации, това си е коремна операция! И след като родих, доста лекари ми казаха, браво  така е по-добре за теб. Освен това след едно секцио, второ или трето , хич не е добре, никой не може да ме убеди , че е добре и безобидно  да ти режат корема няколко пъти на едно и с ъщо място. Но всеки сам си решава и избира. Важното е да се подходи инфирмирано.
По въпроса за уредчето за затопляне, изглежда много симпатично и не е скъпо. Би могло да се ползва за затопляне не само на детска храна. Интересно ми е на какъв принцип става затоплянето. Но ако бебето е кърмено, на практика няма нужда от такова. Моят съвет към всички майчето, които ще раждат за първи път е да не бързат с покупки на неща, които не са от първа необходимост. Защото просто може да не им потрябват.
Да не говорим, че аз съм от тия суеверните и предварително не купувам, освен което е нужно за родилния дом. Виж дрехи орт приятелки съм вземала. Ние даже за имената и двата пъти решавахме след като бебето се роди, не мога да дам име на някой, който не съм видяла. Предварителни варианти сме имали, но решавахме после.  Голям майтап сина ми три дена седя без име, понеже се роди в петък и цяла събота и неделя не ме питаха как се казва.   Laughing Чак в понеделник отидохме да го запишем. 
Оф, и вчера все пак си направих амниоцентеза....

# 628
franseto честита ви дама! честито и на всички останали разбрали пола   bouquet
и моята свекърва е полудяла от щастие, че ще си имаме момиче, ходи и пазарува като луда и ще ми праща колети, за да не ги мъкне по самолетите. Не съм вярвала, че бъдещите баби ще ще ги обземе такава еуфория от внуче, да са живи и здрави и да им се радват  Hug

# 629
 Снощи четох, зитирах, отговарях и после ми даде грешка, обновяване на страницата и всичкото ми "копи" отиде на кино. На всичкото отгоре бях толкова изморена и отчаяна...вече не знам какво да правя - обяснявам на сина ми, моля го с нормален тон да прибере играчките, предупреждавам го, че му изтича времето, плаша го с наказание ,а той пак се тутка... Едни играчки ги прибира половин час... Просто не издържам да намилам като латерна, накрая му се развиках...Опитвам се да го разбера, че няма усещане за време, че не му се ляга, опитвам какво ли не...и накрая изтерясвам. Като му се карам така не се чувствам добре, а обясненията ми , имам чувството, минават покрай ушите му... Вече не знам какво да правя... Sad
 Иначе сега пия кафенце в Планет, тук вече са отделили една зала за непушаче и е много приятно никой да не ти пафка на главата.Бях на фризьор и главата ми е горе-долу добре(моята фризьорка е в отпуск , а другата не се справя толкова добре)
Момичета ,мерси много за кафенцата и толкова добре изглеждащ кроасан!
Иначе резултатите на детето са отлични, плацентата е предна- нормална и сме много подвижни!   Party  Сменям цветовете и нагласата Simple Smile Колкото до името - дъщеря ми ще се казва ЛЕЯ ! Аз поне грея като слънце!  Hug
Ти наистина грееш, целият ти пост е толкова слънчев! ЧЕстита ти мома, тъй като момиченцата са кът ни се радваме много на всяка розова новина! Беше ми приятно да прочета такъв постинг, наистина!
А сега отивам да ви чета...

Общи условия

Активация на акаунт