Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?

, ама аз и не държа, пускат ми съответните изследвания за кръв, урина и микробиология (заради серклажа). Аз там ходя по-скоро за да ми дават болнични. През останалото време се следя в Токуда и основно там си правя прегледи, изследвания и т.н. - имам допълнително частно здравно осигуряване и тези неща ми ги покриват, така че плащам, но ми ги възстановяват след това до 2 седмици. За съжаление раждането ще си го плащам 

да са ни живи и здрави, пък третият път може да са девойки 

Сменям цветовете и нагласата

Но мисля да я преборя днес тази настинка
Днес като се събух и като видях каква снежна приказка е навън и ми стана мъчно, че няма да мога да и се нарадвам

След малко ще излезем малко на разходка с Коско и така!!!