Юли 2007

• 21 160
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Бубе 160 серии са,незнам как ще се случва,но довече ще има.......

# 241
  • Асеновград
Мда , явно се изказах неподготвена , няма такава ваксина в България  Tired.
Купих клеева тинктура и сега гоня Тедо да го тероризирам.

# 242
  • USA
Ето ме и мен Simple Smile.
Айка, мен ти ме успокояваш, че не съм единствена Simple Smile. Преди малко си говорих с Криси по телефона и ми каза, че щели да ходят до магазина да му купуват вагони. Аз му казах, че сигурно много е слушал, а той ми каза "Да, като спах слушах"  Mr. Green. Днес се гледат с баща му, че не работи градината.

Покажете детските стаи. Аз много искам да направим на Криси стаята и все не мога да се организирам. Какви са тези стълби-шкафчета?

Янче, браво, че вече стъпваш. Дано бързо да се възстановиш, че се измъчихте с тази травма.

# 243
  • Асеновград
http://interiorblog.com/wp-content/uploads/2009/11/bunkbedsandju … rniture_thumb.jpg - ето това си харесах днес , мисля около него да гравитирам.

# 244
  • USA
Много е хубаво, Били.

# 245
  • София
ДУ
Били ти рови ли в нета за ваксината?Аз на децата няма да я сложа ама за мен съм навита.
При нас нищо интересно,ядосват ме и това е.Станах рано,а снощи Ради заяви "няма да спя поцял ден" май много мо идва Joy

# 246
  • Асеновград
Добро утро ,
Рових Иве и намерих противоречива информация.От забранена е в България до слага се на някои рискови групи.Четох някакви статии по медицински сайтове и стигнах до извода , че може би скоро ще я има и в България.На лекарите не им харесва , че пламват епидемии в гимназиите например.И аз мисля за теб , не за децата.
Днес и тук има сняг , Тедо беше много недоволен , че не му разреших да си вземе снежна топка в колата и да си я носи в градината.
През деня няма хрема и не кашля , а нощем или му е запушен носа , или се дави от секрети , две нощи не сме спали , сутрин едвам ставаме и нямам време за кафе  Tired.

# 247
Добро утро!
Аз съм с Никола защото освен покашлянето влажно снощи имаше и разтройство.Надина миналата седмица така беше за един ден мислих че е щото яде много боб,но явно е било някакво вирусче.Сега се чудя дали да звъня на Галя,аз му дадох прахче щото вчера като почна беше вече късничко.Неиска нищо да пие освен вит Ц. прахчето ми го изплю в лицето,сироп неиска още не е пил и ще трябва насила да давам и ще е плюене,пищене само хомеопатичните приема.
За момчешка стая аз харесвам комбинациите синьо-и леки моменти в червено,синьо и зелено,а и бежаво в стените.

# 248
  • София,
Добро утро,
Били леглото е страхотно, но ако го оцветиш в някакви цветове може би ще е по добре, ЛМ разбира се аз по принцип тъмни мебели нехаресвам и сигурно затова Mr. Green
Яна да му минава бързо на Никола Peace, като не ще да пие лекарства, давай му днес запичащи храни, ориз, картофи, солети  Peace
А тази ваксина за Варицелата ако я има и аз бих я сложила на Вероника - задължително, хич не ми се ще да кара шарката и то не заради самата шарка, ами заради отслабването на имунитета и другите болести след това, то не че нтя много има имунитет де Mr. Green.
При нас има доста сняг, и духа смразяващ вятър, а ми се искаше да поизляза да понапазарувам newsm78. Дано се постопли към обяд и да се поразходим малко с Вероника Peace

# 249
Добро утро и от мен!

Вън при нас е приказка - вали снежец и затрупва грозотиите! Grinning

Въпреки, че сутринта не му се ставаше и имаше опция да си остане вкъщи, Коцето изяви желание да ходи на градина и бързо се стегна. Нахлузих му зимен гащеризон и мисля да помоля довечера баща ми да го вземе от градина и да си поиграят малко в снега.
А ние с малката днес ще си гледаме къщата - имам нужда и от дни, в които да си поостана вкъщи и да не бързам за някъде и да не следя часовника.

Били, много ми хареса идеята за детската стая - бяга от тези шарении, които са заляли пазара напоследък и в същото време е много оригинална. Цветното може да се постигне с аксесоарите, спалното бельо, играчките и т.н. Peace
За Тедо, овлажнявай стаята нощем и ако може спете на студено. Аз и на двамата спирам парното през нощта. Завивам ги добре и това е. По себе си забелязвам също, че като е работило парното и после се събуждам със затлачен нос и болки в гърлото от сухия въздух.
Били, още нещо - да те попипам как правиш поръчки от Некст? През лятото купувах някои неща чрез една мама тук, обаче тя се отказа да пазарува от тях, че нещо не й изпълняваха поръчките на 100%, а пък сега съм си харесала някои неща.

Айка, опитай се да се успокоиш и да не си даваш много зор - прави тези неща, които са приятни и за двете ви с Кая, забрави часовника, отложи, което можеш от домашните задължения и се наслаждавай на прекараните часове заедно. Мисля, че това ще помогне. Peace Поне при нас с Коцето, това даде резултат, нали ви казах, че имахме проблем - сега вижда, че при всяка възможност не отказвам контакт с него и се е поуспокоил. В същото време като му обяснявам разумно, защо не мога да му обърна в момента внимание, ме разбира.  Heart Eyes

Хайде, бягам да обърна внимание и на Саня, че от половин час се занимава самичка по земята с играчки, ама явно й доскуча и дойде да пише с мен на компютъра. Laughing

# 250
Бързо оздравяване на болните мъници  Hug И на мен ми писна от болести, и аз искам ваксина срещу варицела...за себе си, но честно казано бих се замислила и за децата. Всички тези усложнения, които Ува писа за скарлатината могат да настъпят и при варицелата. А и който е карал варицела не се разболява от варицела, вярно, разболява се от херпес зостер

Били, разби ме как си открила снимка на дупките  Laughing Аз не съм срещала легла на етажи с подматрачна, поне на втория. Ако те интересува варианта с дупченето, кажи, ще питам свекър ми как точно става. Не можах да видя детската стая, пак ще пробвам...видях я, харесва ми, ситга да е в цвят обаче, поне аз ако бях дете не бих се зарадвала на цвета на дървото  Laughing При нас само първата стълба се отваря като ракла, при другите отварянето е отстрани, като гардероб. На пръв поглед малък гардероб, но му събирам дрехите на Никола там, а в най-малкото крило, слагам и играчки. Мен ако питаш това е по-добрия вариант от това всички стълби да се отварят - от гледна точка на удобство и безопасност. Мисля, че биха ти харесали много мебелите на флекса, за съжаление ги няма в Бг ето ги

Да ви поздравя с новата икона

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 09:36 от марисса

# 251
  • Асеновград
Ще го оцветя леглото , даже лично аз ще го оцветя , само като модел ми хареса , защото не бях виждала такова от масив.Трябва да намерим първо кой да го направи , пък оцветяването - лесна работа , лятото е пред мен  Laughing.
Елче , Мариса пазарува от Англия , може тя да ти помогне.Аз пазарувам по много сложна схема - даже кредитна карта нямам  Mr. Green , моята приятелка живее там и тя ми купува каквото искам и ми го праща.
Марти , като каза вчера , че вашето е с такива стълби и проведох разследване да го намеря , защото помня , че си го показвала.На една снимка се виждат дупките , те са кръгчета , нали , не ми се е привидяло Laughing?Искам подматрачна рамка заради самата рамка , че поема повече деформации , гъвкава е и матрака става по-мекичък така и по-приспособим към тялото , дори не знам дали искам латексови матраци.Проблема трябва е , че рамката изисква по-голяма дълбочина на горното легло , ама ако си го направим ние , нищо не пречи да поискаме да е по-дълбоко , ще видим какво ще измислим двете умни глави вкъщи  Mr. Green.
Личи си колко съм работила вчера , днес трябва по-серизно Mr. Green.
Малко се обърках към кой да се обръщам с ник и към кой с лично име.Малко студено ми идва с ник , но разбирам съображенията ви , ако наричам някой не както иска , да ми се обади да се поправя  Hug.

# 252
Марти мерси за поздрава!
Ако сега правя детски стаи определено ще са стаи за по-голямо дете.Държа да има голямо легло тип персон и половина, в никакъв случеи вече двуетажно.Може да е балдахин, розово или момчешкото да има някакви мотиви,но да е легло на което да спат дълго време с хубави матраци.Бюро,лавица за книжки,шкафчета,бих си взела от тези фотьойли барбарони.Ще наблегна на килима,пердетата бих сложила и от тези детски картини много ми харесват.

# 253
  • Асеновград
И аз харесвам барбароните , имам приятел , който шие.А в Мосю Бриколаж Тедо си хареса картина и искаше да му я купуваме  Laughing.
Супер е голямо легло и всеки да си има отделна стая , но ние две детски стаи няма да имаме , а да сме живи и здрави повече от едно дете искаме да имаме.
Та се опитвам да измисля нещо за малко пари , което да може лесно да се префасонира според възрастта , не знам дали ще успея.
Айде отиде и днешния работен ден , цял ден ще разглеждам мебели  Mr. Green.

# 254
  • София
Привет.

Красиво е навън.  Някой ден, когато се поразширим ще си позволя  и аз да помечтая за детска стая... Simple Smile Засега мечтите ми са само за едно тихо кътче, където да се скривам отвреме навреме... Simple Smile

Бързо оздравяване на болните. Hug

Общи условия

Активация на акаунт