Юли 2007

• 21 160
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Иве, къде чете, че са 160 серии. Във Ви бокс има качен 79 епизод и пише, че е последен Rolling Eyes
Вчера се размина....Ядосах се, не бих си тръгнала, ако стигна до там. По-добре да го направят малко да се успокоят Laughing
Вчера си направих страхотен тур по магазините. Хванах последни намаления и се прибрах с две големи пълни торби. Купих подаръци за погачата вместо приятелките ми, те после ще ми дадат парите. В Теранова на Пиротска има детско. Супер неща на готини цени. Напазарувах и за Дели.
Малкият издържа без мен три часа и половина, изпил е 80 мл.кърма.
Ето нещо и от мен с новата икона  Mr. Green

# 256
  • София
Бубе къде е тази теранова?
Ами това е първи сезон-качения,това го научих от темата

# 257
Бубе като те чета и подивявам направо с тези пазарувания и намаления.  Joy
Двуетажното съм за за едно дете или две с по-голяма разлика.Но породени или с малка разлика и кажи речи на един акъл не.Нали виждам с нашето какво става,какви каскади,какви игри,гоненици и въобще втория етаж се използва за всичко само не и за спане.А както съм казвала и преди парадокса е че в градината и двамата спат на втория етаж.А йде този вариант с палатка е добре но с пързалката не ми се и мисли какво може да стане.Две легла на ъгъл май наистина са по практични и безопасни.
Айде и аз да пробвам новата икона.

# 258
 Grinning

Аз много си харесвам двуетажното, но ще видим дали ще го харесвам, когато Валери стане по-активен Laughing Били, кръгли са да, изрових я снимката, на която си ги видяла Grinning

Елче, ползвма посредник (аз лично givetransport) има и други посредници, можеш да си избереш. Отиваш на сайта на посредника, регистрираш се и пълниш кошницата. Те поръчват вместо теб

Вчера гледах забранения плод. Аз ли не съм разбрала или тия двамата не са правили секс още?!?!?!?!?!?!?!!?

# 259
Марти не са. Peace

# 260
Не са, Марти, не са Joy
Нашата детска е в ярко зелено и наситено синьо. След четири години продължавам да си я харесвам. Само, че в нея има само гардероб, етажерки, масичка със столче и къщичка. Също има и едно като кресло голямо, в което съм влюбена. Зелено -жълто искрящо, люшка се и е доста обемно.
Но сега, ако трябва да правя стая ще я направя по-изчистени цветове, само акцентите ще са цветни. Между другото моята приятелка при Чучулайн си направи страхотна детска. Леглото е двуетажно със стълби шкафчета.
Аз съм се заела да отслабвам. Внимавам какво ям, не вечерям, ходя много пеша и карам колелото. Само шоколада не мога да откажа Embarassed

# 261
Аз мернах една серия и чух че някой е бременен не е ли тази въпросната.

# 262
Не сестра и е бременна с второто си дете,а първото и още няма годинка.

# 263
  • София
Довечера ще
БУБЕТО да не гледа

# 264
Хихи,значи довечера е голямата нощ!Тоя актьор явно е много зарибяващ.Аз не ги разбирам тия самоубийства накрая а и как пък се жени за братовчетка си изведнъж,тя по-депресирана ми изглежда от героинята главната,все реве и се подтиска,а мацката се държи уж на положение пък накрая да си дръпне чертата. newsm78

# 265
  • София
Не му е братовчедка за мен.Баща му на героя бил далечен братовчед на Аднан ама го взел след катастрофата и смърта на одители те му.За мен не са роднини

# 266
Роднини ли не как да е.Аз само съм хвърляла по едно око и е ясно че въпросната братчетка е влюбена в него,ама той как така изведнъж решава за нея да се жени или още не е ясно.

# 267
  • София
Следва това Яна

# 268
еее най накрая да се "нацелуват" , както казва Ева  LaughingИ според нея когато искаш бебе, трябва много да се целуваш ,бебето влиза в корема на майката и после излиза от пъпчето  Laughing
Бяхме навън , Ева стана вир вода, малкият спа непробудно.Започна да си дъвче залъгалката и не се налага да сме се на ход с количката за да спи.С Ева напарвихме снежен човек, после дойдоха едни момчета и го равалиха  Sickтака плака милата.............
Виктор е доста неспокоен последните вечери  Rolling EyesДори снощи му напарвих адаптирано мляко, защото не исакше да суче, но и шишето не пожела  ooooh!
Ние още нямаме хубава детска стая.С старите мебели сме , леко пригодени за детски, но иначе са си от спалня.Ще чакам да порасне още малко Вики и тогава ще мислим за обзавеждане.
Бубе, ти си псоменавала и друг път че пазаруваш от Теранова- а не ти ли се разтягат много блузите, памучните.Деколтетата им все ми се накъдрят и незнам аз ли ги пера не както трябва или са си боклучави  Thinking

# 269
  • София
Кой имамързел град??? да ми го пусне на скайпа Praynig
Липсва ми Заека бял,какво ли прави?Някой да го поздрави от мен
Ками  Embarassed и моите развалят така снежни човеци,ей това са мъжете Twisted Evil от сутринта ми скъсаха нервите

Общи условия

Активация на акаунт