Юли 2007

• 21 160
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Ками, да ти кажа досега нямам дреха, която да ми се е развалила. Аз пазарувам от там, защото това е стилът, който най- много ми допада. И за официално и за ежедневно са ми те. Цените са смешни и дори да не мога да го нося следващия сезон не е страшно. Вчера имаше хубави якета за нас по 15лв., блузи по 7лв., дънките са 30.

# 271
ми незнам Бубе, на мен всички блузки от там ми се скапаха на второто пране  Rolling Eyes
Иве  Laughing, мъжка му работа  Hug
Мъжа ми иска да ме води на круиз за 30-годишнината ми  Mr. GreenСамо че как ще стане с малкият Вики не ми е ясно  newsm78
Ева прави баница с баба си  FlutterВсичко е в брашно  Laughing
Иве я кажи нещо за либидо  Embarassed

# 272
  • sf
Ние бачкаме усилено, сдобрихме се ,но пък се оказа,че може да не подновят договора на фирмата ни за разпространение на аметките и без тях сме загинали тотално. Викам на мъж ми,ще съберем багажа и ще ходим в Испания  Joy дето само нас чакат  hahaha

Казвайте за среща, ще има ли в петък? Аз очаквам една приятелка с детето си за петък и събота,ама колко му е, ще ги оставя с Д да гледат децата  Joy

КАми, чуден подарък. Аз на круиз няма да отида. страх ме е от открити водни пространства.  Rolling Eyes

Ех, тоя забранен плод така и не го загледах . Гледаме Н.Кънчев.
Вико е много лош, не че някога е бил добър,де. Не ме слуша, лигави се, в градината са пропищели от него  Rolling Eyes не ми се мисли като стане тиийн. МИсля да го пратя във военно училище  Mr. Green ако може още от предучилищна

# 273
Мъжа ми иска да ме води на круиз за 30-годишнината ми  Mr. GreenСамо че как ще стане с малкият Вики не ми е ясно  newsm78

Супер ми звучи Flutter Моя мъж и той ги оглежда круизите и вика догодина да ме води, докато са малки децата, ама не се знае, време много до тогава  Grinning
Мислех, че само моя Мариян разваля снежни човеци, много ме дразни, нещо което не е правил той да го разваля  Twisted Evil писна ми от този период, нищо не чува като му говоря, само се карам  Confused

# 274
И мен ме е страх Вики  Mr. Green
Малкият се събуди - егати и съня 20 мин  Crazy

# 275
  • Sofia
ДД!

Ками, и Дидка спа 20 мин сега .... Преди обяд 1 час и сега ще е кисела до довечера. А толкова работа имам ...

Вико, дано да подновят договора  Praynig Много кофти така ...

И за срещата в края на краищата какво се реши? Да знам как да си правя плановете, че и без това вкъщи е малко тегаво положението ....  Tired

# 276
  • София
Ками незнам ще се разровя в книжките,нали за х ме питаш?
Чуден подарък,ама мъж ти приготвили си още толкова за на кораба,аз съм чела темата за круизите,ауууу плащаш 2000евро и вътре още толкова и дрес код има и еккурзиите платени,за мен това е много пари на вятъра,ама точно да те брули вятър на палубата Laughing
Ами аз съм за среща,втора седмица съм сама с децата ще се гръмна,смилете се и да се съберем

# 277
Да и аз ще съм там ама Зайченцето да вземе да се потвърди и то хихи!И пак казвам нямам претенции за мястото,ако и друг не предложи друго място ще запазя за петък.

# 278
ами Иве уж вдиях в сайта че в цената влизат доста неща.Имам и приятлека в тур.агенция, ще разпитам и нея.Другото предложение беше Малдивите  Flutter .Викам му ти луд ли си , толкова пари да дадем,а той  я стига не го мисли, ще работя тези месеци като вол и готово,веднъж се става на 30  Mr. Green
И аз ще се постарая да дойда, само Виктор да не ме прави на калинка като последните вечери  Crazy
Ми може Х., може и нещо друго , рейки ли ,каквото и да е ..............(ще има развод иначе Mr. Green)

# 279
  • София
ЕЕЕЕ Малдивите е по добре,лм Heart EyesКами прочети темата за круизите.
аз съм за среща в бялото и съм там.Да се преброим
Ива

# 280
2.ками

ммм Вки що  е на 1 месец и нещо в лентичката ми Thinking

# 281
3.Яна
 Ками какъв подарък само ти мисли мъжът ти,страхотно!И аз съм за Малдивите.

# 282
Супер подарък, Ками Peace
4. Бубето

# 283
  • София
Аз и да мога да отида трябва да влача и близнаците,представяте ли си гледката,романтика и диванетата Joy Joy

# 284
Ми само ако има аниматори инъче с деца и то малки не е никаква почивка.Аз от такива ''почивки '' с децата се връщам по уморена от преди.Но и пък невиждам каква романтика да съм само с мъжът ми ще издивеем,варианта за мен е някъде без деца с компания.Едва ли ще го има този варинат скоро.За съм да взимаш и водиш децата по различни места,за да събират впечатления но може би наистина като поотраснат и з атях и за нас по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт