Бубе знам за трагичноста на финала,значи има още 10-15 епизода
мъж ми се запали и гледа с интерес,а децата като се развикат и профилактично ги изпраща в другата стая,те седят там 10 мин и пак се върнат и после пак

.
, това ми е най-големия кошмар. 
На други наши приятели дъщеричката им цял ден чакала той да се сети да и се обади по случай празника и искала да му купува пръстен със слонче.Много са сладки. Започнаха им терзанията вече по детски
).
Много работа за родителите
. Криси получи един куп близалки, аз обаче не можах да се организирам и аз да пусна на другите деца. Много ме е яд така като стане. Хем имам доброто желание, хем редовно не сколасвам за такива изяви. 
Явно с вторите деца доста по-рано се случват първите разболявания. Раян кара този вирус в движение, покашля още, но звучи на оправяне.
Между другото, много искам да видя кухнята ти, когато е готова /беше описвала преди време и много ме заинтригува/. Какви са плановете, кога ще е готова?
Той вече много говори и според мен му е доста богат речника на български, но и много думи му липсват. Та се оказа, че не знае думата "поп". Как разбрахме: Една вечер баща му го слага да спи и му поръчва като отида да го целуна за лека нощ, да ми каже "Много поздрави от арменския поп." Отивам аз, чета приказка, целувам го и Раян ми казва: "Благодаря ти за боба."