Вико как сте след боевете снощи?
Дано всичко мине наред, а той странно не се ли е оплаквал че го боли главичка, ушета, щом са толкоз възпалени все пак трябва да го болят. А това само като усложнение от грипа ли се е получило, странно
, този секрет зад тъпанчетата се събира в продължение на доста време и е задържане на секрети, от нелекувани хреми или по точно от задни хреми, щото ти няма как да разбереш така че детето е с хрема като нетече, а се събира секрета отзад
. Каквото е да минава и да се прибирате в къщи, представям си какво ти е, много сили и на двама Ви
.
. А види ли някой да си е полегнал някъде и да си почива и търчи веднага с едно куфарче пълно с лекарски принадлежности и се почва едно бодене, слушане, лекуване
- и забележете знае къде се бият инжекциите - на ръката отгоре над дланта, където би трябвало да е абоката
.
. Моят е малък и два дни като стоя и работя на него от сутрин до вечер и веднага ме заболяват очите, ей сега го изключих, че Вероника заспа да не и шумя с принтера и си седнах на големия комп - ми друго си е, голям екран, големи букви, а и саламите ги няма 
аз например съм на view 120% идеално ми е разположен на екрана форума, а и буквите не са ми малки - нали съм леко недоскив 
аз например съм на view 120% идеално ми е разположен на екрана форума, а и буквите не са ми малки - нали съм леко недоскив 

Препоръчани теми