Юли 2007

• 21 056
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз също искам малък лаптоп Laughing
Вико как сте след боевете снощи?

# 496
  • sf
Не съм ги усетила боевете. КОлите ги паркираме при охраната на бизнесцградата до нас да ги пази. Щом те са добре и ние сме добре  Joy

# 497
Снощи към 8 се прибраха .Сега в къщи пак е лудница .  #Crazy

# 498
  • София,
Шуши това с перфорацията много страшно ми звучи Embarassed, няма ли начин само с АБ да се оправи. Tired Дано всичко мине наред, а той странно не се ли е оплаквал че го боли главичка, ушета, щом са толкоз възпалени все пак трябва да го болят. А това само като усложнение от грипа ли се е получило, странно Thinking, този секрет зад тъпанчетата се събира в продължение на доста време и е задържане на секрети, от нелекувани хреми или по точно от задни хреми, щото ти няма как да разбереш така че детето е с хрема като нетече, а се събира секрета отзад Sick. Каквото е да минава и да се прибирате в къщи, представям си какво ти е, много сили и на двама Ви  Hug.
У дома редовната игра е на болници и лекари. Днес Вероника сто пъти разнасяше едно бебе-кукла и само я слушам как му говори- "Не се страхувай, няма страшно, няма да те боли, хайде изпий си лекарството и утре ще ни изпишат"  Sick. А види ли някой да си е полегнал някъде и да си почива и търчи веднага с едно куфарче пълно с лекарски принадлежности и се почва едно бодене, слушане, лекуване Tired - и забележете знае къде се бият инжекциите - на ръката отгоре над дланта,  където би трябвало да е абоката Peace.
Иве на теб за какво ти е малък лаптоп, ако не ти трябва да го разнасяш постоянно насам там е сто пъти по добре да е с по голям екран Peace. Моят е малък и два дни като стоя и работя на него от сутрин до вечер и веднага ме заболяват очите, ей сега го изключих, че Вероника заспа да не и шумя с принтера и си седнах на големия комп - ми друго си е, голям екран, големи букви, а и саламите ги няма  Joy
Кирова а какво му е било на Пешко, защо му е станало лошо и това по път в автобуса ли или преди да тръгнат още.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 14:52 от Семирамида

# 499
  • Бургас
Саламите - натискаш Ctrl и + и си увеличаваш екрана така че саламите да не се виждат  Peace аз например съм на view 120% идеално ми е разположен на екрана форума, а и буквите не са ми малки - нали съм леко недоскив  Joy

Да от грипа е, ударило го е в ушенцата, още в неделя лекуващата го видя и капахме капки, обаче в болницата изобщо не отразиха факта, че са го боляли ушите, само питаха - а сега болят ли го. МИ не го болят, от къде да знам, добре че не слушаше и му дръпнах леко ухото и видях реакцията му. Абе какво да ти кажа... нямам думи. Няма да стане само с АБ щото лекаря каза че след като метаксона не му е повлиял няма много какво друго да се направи.

Уффф, хвана ме секлета в тая болница и вие нищо не пишете, почивате си активно  Whistling

# 500
  • София,
Саламите - натискаш Ctrl и + и си увеличаваш екрана така че саламите да не се виждат  Peace аз например съм на view 120% идеално ми е разположен на екрана форума, а и буквите не са ми малки - нали съм леко недоскив  Joy
Много благодаря,  сетих се че беше нещо с Ctrl, но другото не се сетих, после ще пробвам да го оправя, че сега го зареждам.

А то явно за момент капките са успокоили болката, и затова не са го болели - но те пък не лекуват. Стискаме палци всичко да мине успешно, утре ли ще е манипулацията. Ако искаш да се прехвърлим на скайпа да не отварим темата, всички явно днес си почиват, но аз се наработих и сега няма какво да правя, а Вероника спи Mr. Green.
А за секлета в болницата незнам какво да ти кажа - аз примерно изчитам там по три четири книги докато сме вътре. Tired

# 501
Дани сутринта преди да тръгнат му се виело свят .От умната му глава е вечерта пили кола и кафе три в едно а той не може да пие много кола защото започва да му тече кръв от носа ,а пък и от напрежение и от недоспиване сигорно е било.Тази сутрин вече е добре .

# 502
 Hug
Срещата беше наистина чудесна Simple Smile
А почивка е мръсна дума тези 2 дни и
Бях се настроила да мързелувам - ама не стана  Crossing Arms
Вчера чистих и други подобни "приятни" задължения  Rolling Eyes
А днес 3 часа правим курабийки с Ина "че много и се искала да си хапне"  Mr. Green Laughing
И сега кухнята пак е за чистене  ooooh! Tired
оплаках се Wink
  bouquet

# 503
  • София
http://vbox7.com/groups/080f7e38f760/pool/ Бубе ако още не си гледала 80 епизод и

# 504
  • София
Хриси, как ще пие кафе? Shocked

Шуши. много неприятно, дано не го боли от самата процедура!

# 505
Добро утро
Използвам тишината докато съм сама на комапа .сашо още спи а другите тръгнаха .
Аyka ами като как всички пили и той що да остане назад ,а контрол няма  Twisted EvilАбе нали аз тук трябва да стоя на нокти .Както и да е мина.
От два дни ме сърбят ръцете да ви се похваля ,но все не смея .Ама вече не мога да утрая .От утре почвам работа .Не е по моята специалност и не е нещо кой знае какво но като начало все е нещо.Докато не излезе нещо по добро.

# 506
Добро утро!
Хриси радвам се,че излезе нещо!Стискам палци да е добре работата а и да намериш още по-добра!  Hug
Шуши стискам палци и за вас с Ивчо,да минат лесно всички манипулации и да сте скоро в къщи.
При нас Надина вчера цял ден имаше разтройство детето и я боля корема,а вечерта повръща.Немога да преценя какъв вирус е,дано днес е добре вече и дано Никола да не прихване,че той пък миналата седмица беше разтроен.Мисля днес да давам витам.,хитрасек и натриев цитрат,ако не се подобрява ще звъня на Галя.

# 507
Яна , благодаря  дано му се размине на Никола.Чай от шипка и нар много помага. Hug
Шуши  Hug

# 508
  • София
ДУ
Кирова много се радвам,по вода и висока заплата.
Яна  Praynig
Моя снощи се сети че имало 4 почивни дни,къде да сме ходили,ама и да не е скъпо Twisted Evil пощурях а се бях настроила за седене в къщи,места няма,криза било Mr. Green
Ако има такива като нас,да съберем някъде децата и пак да се видим Laughing

# 509
Иве не е висока заплатат ,но на сушата и градушката помагала казали хората.

Общи условия

Активация на акаунт