Юли 2007

• 21 054
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Да ти я увеличат,това пожелавам Hug

# 511
Благодаря Hug

# 512
  • София
Сега ми се обадиха,още едно дете с варицела,еееее това ми писна,ама така е като приемат преди да е изтекла карантината Twisted Evil до кога ли ще се проточи

# 513
ДУ!
Кирова,честита ти работа,мноого скоро да ти увеличат пари4ките Wink.
Шуши ,стискам палци  Praynig .
Аз ве4е съм на работа след опустошителния грип.
Ще ви следя по-изкъсо ве4е  Mr. Green .

# 514
добро утро
Кирова, честита работа!!!   bouquet
Бързо оздравяване на Надина!
Днес ми е тъп ден, пак съм нервачка  Crazy

# 515
 wavey
Кирова, много се радвам  Hug
Аз съм нещо почивно настроена от сега  Mr. Green
Честно казано нямам търпение да дойде четвъртък и да се поненсем към К-л  Laughing
Хубав ден на всички   bouquet

# 516
Ох и на мен ми се ходи някъде,ама на хубаво...някъде дето ще е топло,на готово.Няма да стане тук ще сме.То дано времето е хубаво та ще се пробвам да поизлезем.В неделя е Заговезни.

# 517
Кирова, много, много се радвам за теб. Аз като че ли засякох промяна в настроението ти  Grinning
Иве, това серията, която изпуснахме ли е? Не ми изглежда да е тя newsm78
Вчера погачата мина супер. Разтоварих се, макар че физически се уморих. Вечерта си легнахме в 8. Снимки ще пусна по- натам.
Ками, дано ти размине и денят ти от тъп да стане хубав Hug

# 518
дано Бубе  PraynigЧакаме с нетърпение снимки  Grinning
Иначе ,да , това е серията която пропуснахме.Иве мерси  Hug
Вчера слушах една сексоложка, която обясняваше как да познаем че мъжът ни изневерява:
1.ако започне да се интересува от тялото си ,как изглежда, дали пълнее ит.н.( а досега не го е правил)
2.ако започне да прави подаръци с повод и без повод
3.ако започне често да отсъства от дома, по командировки, много работа и т.н
И като се прибра Антон му го разказвам и му викам - скъпи ти покриваш всички критерии  Laughing- мериш се всяка сутрин колко тежиш, ходиш на тенис, футбол, тренираш вкъщи,наскори си прави лазерна епилация,  правиш ми често подаръци и имаш много работа извън Сф  Laughing Mr. GreenДали трябва да се притеснявам нещо  LaughingТой взе че се обиди  Joy
И аз мисля да отидем на Кюстендил , но в събота, защото в петък едно приятелче на Ева има РД.

# 519
О,Ками ти не чу как разказвах обратното,хванах Д. да чете на два пъти ''признаци че жена ви изневерява'' явно сега са на мода тези теми и навсякъде бълва от тях.Ама то абсурди от рода ''по какво ще познаете жена си..'' и признак ''по миризмата на другия мъж''???  Shocked А инъче от всички признаци има нещо вярно в тези че жената почва да си купува бельо,не съм била в ситуация но съм гледала филми как като има друг мъж жената си купува бельо ново,става отнесена,не разказва за деня си както обикновенно и другото изведнъж започва да разбира от някоя типично мъжка област.Защото ако новият мъж примерно е фен на някой спорт или кола изведнъж тя волю неволю почва да научава за тов аи се изпуска пред мъжът си примерно.
А инъче и Димитър взе да ходи на фитнес и други промени но а зго отдавам на възрастта,поне так ами изнася да си мисля.Инъче и аз гледах предаването и съм съгласна с признака за промените в сексуално отношение,че става по-активен ит.н. много случеи знам за мъже които точно докато си имат любовница правят дете на жена си първо,второ или т.н.

# 520
 Joy и аз ги четох скоро някаде тези неща и ги про4етох на мъжо,той вика аз пари нямам излишни ,не се притеснявай  Mr. Green. Поне за сега не видях някой от признаците,даже ми вика добре,че се ожених да се видя в излишък от дрехи.То се усеща според мен,но само,ако искаш да усетиш Wink .

# 521
Иве, на линия съм почивните дни, може да се съберем на кафе с клубче или на пица с клубче  Peace ако е хубаво времето може и в парк

Хриси, ама много ме зарадва с тази новина. Както се е намерила тази работа, ще се намери и по-хубава  Grinning  bouquet

Аз да ви кажа като човек на който доста са изневерявали, усеща си се. Не ги знам признаците какви са, но женската интуиция върши много добра работа...въпреки че има и жени, които си затварят очите доста умело и се самозаблуждават, даже наскоро гледах интервю с Алисия, която обясняваше, че е била в това положение, тоест последна е научила, че оня муньо и изневерява, но според мен вътре в себе си жената го усеща, просто не иска да го признае.... И все пак човекът, който на мен ми изневеряваше хич не си правеше труда да се прикрива, много често приятели ми докладваха, че е еди къде си с еди коя си, ако е някой по-организиран и умен, може и да се прикрие, че и навреме от работа да се връща и пак да кръшка и тогава е възможно жената да не разбере, но не за дълго все пак

Янче Hug

# 522
  • София
Ками и моя се обижда като му каже нещо такова,ама аз имам теория,атаката е най-добрия начин за прикриване,не че искам да ти вкарвам мисли,аз така съм казала на моя.
Винаги е ходил на фитнес и спорт,подържал се е,но сега от деца няма време ще тръгне все някога но аз мисля да го изпреваря,отслабване стягане и подръжка,ако има нещо да не седя на сухо и да губя ценно време Mr. Green Mr. Green
Спортовете и темите на мъжете си ги знам и преди да се омъжа там немогат да ме хванат,бельо почвайте от сега да си купувате по два чифта,едно за единия друго за другия,няма да хванат така Joy
Марти ще звънна или ти ще кажеш,от теб е мястото на срещата защото аз с деца незнам къде да ходя Wink
Алисия като заета жена няма как да се усети ако няма агенти

# 523
Епилирах се, направих си маникюр и педикюр Mr. Green
Сега ще изляза да платя някои сметки и може да отида до църквата да уговоря чистата молитва.
Аз в Дон домат разказах на момичетата, когато мъжа ми беше залитнал по друга какво правеше.
Сутрин се преобличаше по 10 пъти, купуваше си бельо и парфюми. Мен непрестанно ме целуваше и ми повтаряше, че ме обича.

# 524
  • София
а на някой да му се ходи с мен на банско за почивните дни,гледам имат ОИ и цените са приемливи.
http://greenwood-hotel.com/_bg/index.php?option=com_content& … mid=1&lang=bg
Марти Бубе Ками обичата да ходите Wink Вико Яна да не забравя някой

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 12:30 от Ива&СиЕ

Общи условия

Активация на акаунт