Юли 2007

• 21 053
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • sf
Банско  Sick аз съм пас
Имам ново хоби, мъж ми ще ме изгони  Joy https://picasaweb.google.com/donsyy/Quilling#
За кръшкането- аз моя го усещам, ако има някоя да съм я пропуснала, шапка свалям.

със свеки снощи имахме скандал, леле, как ме дразни тая  ooooh! не поглежда децата въобще. Това че е с  Вико в градината не го броя. Вчера отишли те в нейната стая за нещо , а тя им рекла" вдигайте гълъбите,че си имам работа"  ooooh! и си лежи на леглото да си чопли семки. Не я интересува имаме ли работа, децата яли ли са, ей такива неща много ме дразнят. Не ща да ми ги гледа, ама 2 часа да ги разходи ще съм доволна. За наказание вече няма да ставам в 6:30 да я возя, като се наспи Вико тогава ще го карам.  Crossing Arms
Мъж ми вика, омекнала си, трябва пак като едно време да я стегнеш, тогава всяка дума беше караница  Joy и пак ме обвини,че си е махнакла котките заради глезотията ми  Shocked

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 12:58 от donsita

# 526
Иве,добре изглежда хотела,но не разбрах само един басейн ли има този на снимките,дали има детски кът и какво ще ги правим тия деца в тва Банско,аз нали ги водих есента,хубаво то ама без деца.
Моля кажете нещо за разтройство да е на капки или хомеопатично знаете ли?
Вики само да не забравиш,хихи.

# 527
  • sf
чай от кора на нар много помага, така съм чувала.
Мъжо пък с оцет се оправя,ама децата да го пият не виждам как ще стане  Confused

# 528
За нара със сигурност знам,4е помага,изпробвала съм го,сушена кора се вари и се пие като изстине.Компот от дренки или шипки също върши чудеса.Марти понякога с ентерол сашети го оправям.

# 529
  • София
Нищо няма да правим нищо незнам и за хотела ама като сме повече децата все ще се заиграят и ще ни оставят,а са и апартаменти.Цената е добра.Банско и аз го недобююбвам въобще,обаче да ви кажа на 4 хотела се обадих нямат и обикновенна стая Аугуста Сана Велинград Олимп и Велина
Яна канела ако можеш или йод ама незнам по колко се дава,оцет също

# 530
Деси е качила снимките от срещата.
http://juli2007.snimka.bg/other/sreshta-02-2011.574211.22563240
Питам за Никола,разхлабен му е стомаха а не иска нито чай,нито прах,мъчение.
Деси мерси за снимките!  HugАма другия път и ти да се снимаш.

# 531
  • Sofia
Яна много си бърза, реших да пиша и тук, че съм качила снимките, нямаше време събота и неделя, затова чак сега. Попрочетох последните страници, ние ще сме в Сърбия на някакво езеро по празниците, да видим как ще е. Аз с децата не обичам така на сляпо, ще се чуе. Ако се окаже добро попадение ще разказвам другата седмица.

# 532
  • София
http://www.riupravets.bg/pdf/0c471d05b5c87f3675d2040a7db18ca0.pdf близо и изпитано
Радослав като видя Бубето и Каза "Боряна я обичам"
А иначе някои са националисти на празника в Сърбия Joy Joy

# 533
Хихи ами Деси жена без работа тва е и съм бърза,тук само да стана от компа и веднага ми заемат мястото трайно.Иве тва къде е,харесва ми?

# 534
  • София
Правец,на 50 км по магистралата,до ботевград и аз се навивам има голям басеин незнам колко е топло на е голямо за тичане на децата в хотела,а има близко за ядене
http://www.riupravets.bg/index.htm имало и детски басейн сега прочетох

# 535
  • Бургас
честита нова работа на Хриси, да си намери по-добра и по на сърце скоро  Hug
Бързо оправяне на Никола.
Днес мина, пробиха ги, тече, плака, навакса си  с яденето, че го държаха гладен, сега спи обедния си сън. Утре пак на преглед и ако не става ще слагат макарички.  Sad

# 536
  • София
Ай това с макаричките с Заека го обсъждахме страшна работа Praynig доне се разминете Hug
Банско вече няма места Mr. Green

# 537
Шуши,дано не се налагат макарички Praynig
Леле, този Ради Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДа не би да е усетил, че сме сродни души Wink
На мен много  ми се ходи на Банско. Ако имах пари със сигурност щях да дойда, Иве. Обаче в момента имам списък с неща, които са наред за купуване.
Аз днес си се грижа само за себе си. Поспортувах, правя се специални неща за ядене, диетични. Главата обаче така ме цепи, уж се наспах.
Чакам с нетърпение филма.
Сдобих се с люлка за Юлиян.

# 538
  • София
То в Риу правец също няма места Mr. Green така че.....Бубе и ние пестим но аз искам да ходя някъде че откачих вече,мислех там да идем и да викна дядо им да ги вземе поне за през деня,но и това няма да стане. Twisted Evil Такаче ще сме в къщи а това значи че ще заформя някой скандал защото ще съм крива,снощи мъж ми искаше да се сдобряваме и ми говореш,обаче аз съм неразговорлива и така ще бъде

# 539
  • На края на вселената!
Още не съм прочела последните 4стр, но ще наваксам.

Да кажа, че в Пирогов ми се накараха, че ги занимавам с това. Трябвало да ида при медицинския център с който джипито е сключила договор за почивните дни. А дали те имат дежурен хирург не ги касаело. Но ми го цепнаха и превързаха. Малко се поосвободи напрежението. Сега си лежа в къщи и нищо не пипам, щото не трябва и не мога (другия месец пак ще си играя с ножа  hahaha). Онези в Пирогов не посмяха да ми сложат тетанус и да ми изпишат АБ, заради астмата. Затова да ходя при личната днес. А тя каза, че е късно за тетанус. А  щом е спаднал малко отока, може да мина без АБ. Компреси и да ми минава  Laughing Аз пък се радвам, че без АБ ще мога да остана режимна.

Ааа, за колата да си кажа, че ако не беше Ива да говори с мен по тел в 24ч след срещата, щеше да ми се пръсне заешкото сърчице. Сама в колата, на аварийни, в тясна улица, сред горичка и бараки на цигани. А някакъв като взе да спира зад мен почти нацапах гащите. Днес едва я закарах от овча купел до орландовци на собствен ход, щото няма кой да ме дърпа. Натягах гайки на жилото с инвалидната ръчичка и едва включвах втора скорост. Та на колата й е заминал съединителя и лагера при него. Сигурно ще идат там около 400лв, щото ми трябва. Пък за операцията не знам от къде. Не успях да запиша час при Пачова за Катерина. Ако някой пациент си отмени часа ще ми се обадят. Моля се да е тази седмица. Не знам какво да правя. 

Общи условия

Активация на акаунт