Юли 2007

• 21 051
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Шуши,стискам палци да се разминете с макари4ката.Моя племенник се размина с нея благодарение на един доктор от ИСУЛ- Попов се казва,много е свестен,водила съм Марти преди при него,4е му те4е6е кръв от носа.
И ние сме си тук по празниците,тотален фалит след вси4ките неприятности,които ни се слу4ват от нова година насам  Rolling Eyes .

# 541
  • София,
Привет
Много  Hug на Ивчо, Шуши дано се разминете с макаричките Peace
Зайче и на теб  Hug а заешкото сърчице да се поуспокои Peace, дано не те одрусат толкоз за колата Rolling Eyes, а ти гледай да се оправиш пък всичко останало ще се нареди. тия от Пирогов пък много на интересни се правят, на мъжа ми обаче са му оказали пълно съдействие, че и тетанус са му сложили веднага, днес са му махнали конците и са му дали карт бланш от утре вече да мокри раната, че досега беше забранено, косата му е ужас и както е и дълга, а отгоре е обръснат представете си каква картинка е, дори в къщи стои с шапка, добрече е студено времето. Утре ще му запиша час да се подстриже  Sick.
Хриси честита ти нова работа, поне важното е че си я намерила, пък и заплатата ще я увеличат  Peace.
Яна ако имаш нар дай му дори само от зрънцата да хапне, помагали при пазхлабен стомах Peace. Да се оправят и двамата с Надина Peace

# 542
Кирова, много се радвам, че си си намерила работа. Успех и по вода да ти тръгне ти пожелавам!
Бубе, чакам с нетърпение снимки от погачата, много интересно звучи. Аз пък няма да правя, не съм правила на Мариян, пък и никога не съм ходила  Rolling Eyes
Шуши, дано не се налагат макарички за Ивчо. Стискам палци и бързо да излизате от тази болница  Praynig  Hug
Зайче  Hug
Момичета, много сте готини на срещата  Hug
Ние сме добре, от вчера майка ми е тук, а утре мисля да пускам Мариян на градината вече. Дано не донесе нещо.

# 543
  • На края на вселената!
Те за колата няма да ме одрусат, щото ми я прави брат ми. И аз видях цената за частите, цената е с отстъпката за него. Иначе за работа няма да му плащам  Mr. Green
Хриси, радвам се, че си намерила работа  Hug Дано повлечеш крак и за другите търсещи да намерят.

# 544
Янче, виж Вомитосхил дали става за разстройство. Хомеопатично е.
Мими, не съм снимала подаръчетата, забравих.
Защо не искаш да правиш погача, много е забавно.
Мимко досега вкъщи ли си стоя, зарад Пепи ли?

# 545
  • София,
Вомитусхила е само против повръщане Peace, има едни капки хомеопатични - ентерокинд, те са точно за разстройство и разхлабен стомах, за силен метаболизъм, и когато са простинали чревцата, на Вероника много и помагат, дори за колики стават Peace.
Бубе кажи ти на каква диетка си? Иве при тебе как върви диетката - сваляш ли? Аз вече месец и една седмица откакто съм я спряла и съм много доволна - задържам, грам не съм качила, даже ме питат дали още съм на диетката, щото много съм слабеела Blush.Онзи ден си купих два чифта дънки - едните №28,/бели и малко еластични, но още не съм ги обувала, в тая киша и кал навън/, и едни 29 номер, тях ги обувах и сега ме е яд че не си купих и от тях 28 номер, щото като седнах два пъти и се отпуснаха и сега и те ми висят Tired, но вече съм ги обувала и няма как да ги сменя,  Tired.
Ние от днес с моя мъж започнахме Великденските пости, току що сготвих един постен ориз с домати и маслинки, а като свършат постите мисля пак да пробвам 90 дневната диета, щото ми се струва че от постното ядене може и да напълнея ooooh!.

# 546
  • София
Като не идваш на срещи Дани незнаеш,от 4 дни съм на диета че наруших първото почване Laughing
Буболече какво ви каза доктора за кръвта от нослете на Ники му тече.
Утре отиват на празнество в дг за Баба Марта,немога повече.Карантината е до 20 март.Ако хванат и аз ще хвана но ще ида в болница за да си почина от сега заевих на мъж ми ранно записване Joy
Агентката ми писа никъде никакви свободни места за 3 март,Марти чакам оферти от теб да излезнем защото ще има или трупове или развод
Заек да давам ли телефон на нашата,аз забравих онзи ден.

# 547
Тогава беше малък,май на 1,5 г. и  каза,4е е от това,4е си бърка много в носа.То не те4е6е,ами намирах кървави сополи и наистина след известно време из4езнаха. Много обстойно го прегледа тогава,сега пак мисля да го водя,че понякога хърка през нощта и се притеснявам за трета сливица.
90-дневната диета съм я правила 2 пъти ,има ефект,ако си супер стриктен,сега съм на система минус 60,много ми допада и за месец съм свалила 4 кила,без много ограни4ения  Mr. Green .

# 548
Дани,мерси обадих се на Д. да ги купи тея капки.Ние с Никола спахме сега си пия кафето сама,а Надина ни е спала ни е спирала и само нещо иска.Иска супа да яде добре ли е за корема и каква да й правя?
Леле Мими..незнам още се притеснявам за тебе с онова закъсване,мъжът ти как е мина ли му?
Иве,дано идете някъде!Значи пълно викаш егати,а нямали пари хората.Вики вие как няма да заминете нанякъде?

# 549
  • sf
За кървенето от носа- може слаби капиляри. Брат ми беше така- леко да го тупна и кървеше като заклан, което беше в негов плЮс, сякаш го пребивах и ме наказваха  Joy
Иве, едната вечер елате в нас  Mr. Green за другиоте в друг и така , хаххаха
Ние ще сме тук, само за един ден и то без да спим ще мръднем да видим баба ми в Ботевград.
Затънах до уши в лепило и изрезки, бетер децата съм, мъж ми само пуфти и гледа изпод вежди,ама нищо не казва  Joy
В една серия на съпругите, едното дете на Габи хвана шарка и тя се изнесе при гейовете,че да не хване. Не искаше да се връща после вкъщи  hahaha

Вики вие как няма да заминете нанякъде?
е как, как? Финансова криза, нали ви казах  Joy сега ще ми повярвате

# 550
  • София
Вико утре те чакам да обсъдим,аз и у Боряна ще се завлека повярвайте ми ще изкукуригам,от яд поне да не ми беше споменавал.Върщам му го яко,само влиза в стаята и търси контакт-словесен Mr. Greenчерен ми е.
Буболече това са двете диети които харесвам,аз пробвах след 90 дневната,сис обаче бях изтощена и карах само месец.Повторването на 90 дневната вече трябва да е по строго и задължително 1/2 от обяда вечерята,глад се учертава,без развлечения а това значи Ива става изрод и вади пушката

# 551
  • sf
Иве, утре ще се разберем, аз съм почивка, т.е.цял ден ще съм тук  Mr. Green
А ти все ендоволна от тоя твой мъж, ако иска да те изведе, нямало къде, ако си трае,що си трае  Joy немаш угодия  Mr. Green

Яна, вие склонни ли сте на семейни гостита  Mr. Green

# 552
  • София
ООО Вико наистина съм такава,но за такива неща от рано да мисли,аз съм винаги планова и искам хубави неща,до сега няма едни подарък да ми е подарил и да съм харесала,зодия Лъв.
Отчайвам се от себе си.

# 553
Иве, аз ви казвам дайте да се съберем един ден у нас.
Дани, аз не спазвам диети. Гледам да се храня здравословно, колкото мога.До тук днес съм яла само хубави неща. Дано изтрая до края само на плодове. Като искам сладко хапвам мед. Иначе шоколад често ям, но се старая да го ограничавам. Поне се старая да е чист.

# 554
  • София
Това като покана ли да го разбирам Бубе?
Ще ходя до пощата и да купя мартенички,ама няма да казвам къде отивам Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт