Вики много ми се иска на семейно събиране,обаче моя незнам как ще се навие,не че няма да му е добре просто трудно започва нови контакти.Да не говорим ,че от години не се навива на никакви контакти и трудно се събираме.Това откакто се роди Никола и аз незнам защо,може би много работа или липса на желание,виждам че повече се уморява от почивките и сбирките отколкото да си почине.Аз също се уморявам н апочивките и всякакви екскурзии с децата,последно на морето си починах,всички останали уикенди си е мъчение.Иска ни се нещо,но не се получава.Дали мойте деца не са достатъчно дисциплинирани и възпитани и най вече двамата са различни и искат различни неща.Днес съм яла едно кисело мляко и 4 яйца и един сандвич-малко съм яла да бе да плюскам си яко.

Искам на кафе в Бубето ама без деца,да са по градини някъде.Ако ме чуе някой все едно нямам,ама много ме изнервят вече и имам нужда да се откъсна.Преди поне ей така до магазина,до аптеката взимах въздух а сега няма къде да избягам,по стаите се скатавам,ама те две така че съм тотално откриваема.
Я кажи ти как караш въглехидратните?
(е на терасата може). (Имаме много видове вино за дегустация - скрити във "винарната"
.