Юли 2007

• 21 050
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Ми на срещата като се замислих аз не ям толкова много но явно трудно си свалям просто.На мен спорта ми влияе добре,но и движение винаги съм имала,нещо не правя както трябва.Исками се да почна някаква диета,но нямам воля най-вече да ям отделно.Каня се много на някаква обаче кога ще я почна незнам,преди повече се навивах на такива неща.В момента си мисля само за фризьор,мноого ми е зле косата и трябва някак да стигна.
Вики много ми се иска на семейно събиране,обаче моя незнам как ще се навие,не че няма да му е добре просто трудно започва нови контакти.Да не говорим ,че от години не се навива на никакви контакти и трудно се събираме.Това откакто се роди Никола и аз незнам защо,може би много работа или липса на желание,виждам че повече се уморява от почивките и сбирките отколкото да си почине.Аз също се уморявам н апочивките и всякакви екскурзии с децата,последно на морето си починах,всички останали уикенди си е мъчение.Иска ни се нещо,но не се получава.Дали мойте деца не са достатъчно дисциплинирани и възпитани и най вече двамата са различни и искат различни неща.Днес съм яла едно кисело мляко и 4 яйца и един сандвич-малко съм яла да бе да плюскам си яко.  Joy
Искам на кафе в Бубето ама без деца,да са по градини някъде.Ако ме чуе някой все едно нямам,ама много ме изнервят вече и имам нужда да се откъсна.Преди поне ей така до магазина,до аптеката взимах въздух а сега няма къде да избягам,по стаите се скатавам,ама те две така че съм тотално откриваема.

# 556
Да, Иве, това е покана за всички. Ако искате без, ако искате с деца Peace

# 557
  • Sofia
ДВ! Аз нали работя и чак сега ...
Иве, скарай ми се! Вчера си оплесках яко плодовия ден  - ама яко го оплесках - и естествено съм нагоре с килата  Tired Я кажи ти как караш въглехидратните?

Аз също приемам гости, че ми е тръдно аз да ходя. Само дето не се пуши вкъщи Grinning (е на терасата може). (Имаме много видове вино за дегустация - скрити във "винарната" Grinning ).

# 558
  • София
АААА с това вино... Twisted Evil
Искре до сега ядях много във въглехидратен ама сега нестава трябва по малко.Другия ако издържа ще ти кажа колко съм яла,вчера се о.....

# 559
  • София
Хриси, браво за работата, много се радвам за теб, нищо, че не е точно каквото ти се иска, все пак е доход и ранообразие!

Ние почивните дни ще сме на Паничище. Първоначалната идея беше за спа в Хисар, сега вместо това - на сняг в Паничище. Кая поне трябва да е доволна, че тя искаше на ски, за другите предстои да видим, на мен много ми се размазваше на топло и с много мързел, макар организмът ми реално сигурна има повече нужда от движение и активна почивка.

Яна - картофено пюре, варен картоф, сок от моркови, лечебна хумана, лечебни сокчета на хип.

Нещо едва гледам и се чувствам изморена, а имам още да работя. Снощи се скарахме с мъжа ми и си легнах късно и съм недоспала. Почнахме от разбор на "Трафик", който гледахме, та накрая стигнахме до нас си и стана една...

# 560
  • Sofia
Забравих - Хриси - Супер за работата! Дано да е спорна и скоро да се похвалиш с увеличение.

Хора, слушам новините и страх ме хваща. Масово се вдигат цените на всичко ... Дано скоро да започне да се оправя ситуацията, че става лошо ...  Praynig

# 561
  • София
И аз слушах,няма да паднат но дано не се вдигат повече.
Уинкс я открадна някой на Оскарите Laughing

# 562
  • Sofia
Иве, то е ясно, че няма да падат - ама барем спрат да се качват. Ето горивата скачат нон-стоп. То е ясно, че е заради размириците и цените на петрола. Обаче има и доза спекула, защото петрола, който в момента се обработва е купуван на други цени ....

Следя Кандидат-градинската кампания ... Просто е уникално ...

# 563
  • На края на вселената!
С кандидатстването в градините тепърва ще има мазало...

# 564
  • Sofia
Зайче, така е ....

# 565
  • София
защо ще има мазало в градините

# 566
  • sf
Щото няма места  Mr. Green

# 567
  • София,
Яна как е Никола, а Надина - даде ли им от капките?
Една позната и тя чака уж място за ДГ, но е ужас просто!
Къде изчезна Ува?
Много сте хубави на снимките Hug

# 568
  • USA
Ето ме мен. Криси вчера много ни изплаши, защото започна да куца изневиделица. Днес цял ден сме по лекари, а тези от работата ме затрупаха с имейли. Ще кажеш, че съм най-ценния кадър.  Crazy.
Казаха ни да го наблюдаваме, рентгените добре излязоха.

През уикенда, пък, валя сняг  Shocked, за втори път от 10 години.  Laughing Та, тези дни имахме гости за да може дечурлигата да си поддържат социалния живот. Simple Smile

Видях снимките от срещата. Всичките сте мацки, та дрънкате. Айка много ми хареса с тази прическа.

Хриси, много се радвам за работата. Дано да се чувстваш добре там. За парите, винаги може повече, но аз обичам приказката "За лудо работи, но за лудо не стой." Продължавай да си търсиш работа. Като вече имаш е по-лесно.

Шуши, стискам палци на Ивчо да оздравява вече.

# 569
Добро утро и честита баба Марта

Пада ми батерията  Confused после пак ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт