Юли 2007

• 21 041
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Шуши, добри новини ти пожелавам  Hug

Никола замина при баба и дядо, там ще спи следобяд и да ги види, че те онзи ден вечерта се прибраха, снощи за малко се видяха. Почнах го веднага с моите илачи, засега е добре

# 601
  • София
Аз пак не разбрала,да са живи и здрави именниците.  bouquet
Яна и Ники не иска мартеници ooooh!

# 602
  • София,
Много Ви благодаря за милите пожелания  Hug.
Честито и на майката на Зайо! Да е жива и здрава!   bouquet

Честито и на Мартита, да си носят със здраве името и аз е трябвало да съм Марта  newsm78, ама майка ми друго решила Mr. Green.
На мен днес уви никак не ми е празнично ooooh!, незнам защо, дали от ЕГН-то или от времето, или по скоро времето се нагажда към настроението ми Mr. Green, студено ми е, нервите ме тресат, а е рано за МЦ, Вероника ме ядосва, нищо не ми се прави, навсичкото отгоре нещо ми е и кофти, въртят ми се едни странни кръгове пред очите и от време на време все едно губя зрение, чак се напрягам да се взирам

# 603
  • София
Дани паднало ти е кръвното и аз съм била така.На РД ми дни никога не приготвям нищо,какъв роденник съм ако се зарина в кухнята,направи и ти така Hug

# 604
Дани  HugЧестит рожден ден   bouquetС пожелания за много здраве, щастие и любов Hug

# 605
  • София,
Дани паднало ти е кръвното и аз съм била така.На РД ми дни никога не приготвям нищо,какъв роденник съм ако се зарина в кухнята,направи и ти така Hug
Иве явно е така, по принцип от известно време повече ми се вдига кръвното отколкото да пада Mr. Green, изядох половин черен шоколад и изпих едно кафе, та веднага ми просветна, но упорито си стоя на компа, нито съм готвила нито съм чистила, мивката прелива Joy, ама много важно, днес исках да се поглезя да се разходя малко на пазар ей така да си угодя на себе си, но уви, в тоя студ сутринта не ми се мърдаше, а сега малката спи Tired, довечера мисля да им поръчам в къщи пици или нещо подобно - не ми се мърда ooooh!

# 606
Честита Баба Марта мили момичета. Да сте мнооого мнооого здрави и весели  Hug
Дани, честит рожден ден! И на теб пожелавам най-вече здраве, да си все така позитивна и да си щастлива  Hug    bouquet
Честито на именниците ни  Hug
Бубе, да, заради Пепи го бях спряла Мариян. Днес сравнително добре влезе, да видим сега като го взема как ще е  Grinning
А на моя мъж му е щукнала една идея -  иска да ме прави селянка /как звучи/ естествено в близост до София де. От  два дни оглежда парцели, сглобяеми къщи.. ooooh! Лошото е, че нямаме парите, а трябва да продадем евентуално този апартамент, но пък той е с ипотека...абе едни схеми се въртят  Laughing
И отдавна се каня да ви питам - вашите юлчета искат ли да ви "четат" книжките. Защото Мариян знае някои наизуст и като почнем да четем, запушва ми устата и продължава той с декламирането  Laughing

# 607
Аз последна разбрала - Дани честит рожден ден! Много здраве и щастие на теб и семейството ти желая!  bouquet Hug

# 608
Kato se pribera utre 6e pi6a za rabotata,4e s tazi latnica trudno se opravqm.

# 609
  • Асеновград
Кой питаше дали децата "четат"?
В момента Тедо е отворил една моя книга , седнал е на стола си и чете "Романтичната книга за столове и маси".Вътре пише , цитирам :"Столът тиябваше да се сложи върху масата , имаше едно момченце , то се казваше Теди ...." и така нататък , това запомних  Laughing.

# 610
Никола не помни наизуст,обаче като чета и ми разказва цялата приказка,все говори нещо и няма търпение да минем на следващата страница.
Върнаха се много доволни,след театъра им подарили мартеници,свеки вика че от Фъндъкова били.Инъче и двамата се прибраха с много мартеници от децата и госпожите подаръци.Никола са правили апликация много добра,чак не ми се вярва че той я е правил,със сигурност са им помагали.

# 611
  • София,
Благодаря пак за пожеланията!  Hug
Уви настроението ми се скапа още повече, Вероника пак ми подари нй прекрасния подарък - събуди се с температура Embarassed, сега неиска да яде, лежи тук по леглата само, боли я глава. Пробутах и един изцеден лимон със захар и вода и дадох меркуриус, засега само това и чакам. Tired
Нкякой само да ми припомни за Меркуриуса по колко и през колко време се даваше? Дадох пет гранулки преди час - много ли са  newsm78. Кофтито е че Т е ниска 37.3, но тя е умърлушена доста newsm78

# 612
  • София
Честита Баба Марта!

ЧРД, Дани!!!  bouquet

ЧРД на майката на зайчето!!!

Всички да са много, много здрави и засмени!!!

# 613
  • София
Дани яна даваше меркурий иначе е 3х5
Вико моляте пази онзи нож-сабя че голям рев голямо питане Hug

# 614
  • USA
Иве, това http://us.strawberrynet.com/skincare/helena-rubinstein/collageni … -pro-xfill/78214/ ми бяха препоръчали горещо. Не съм го пробвала, но му се каня. И противобръчковия от същата серия са ми препоръчвали. Било "тежката артилерия".

Лекарят каза да го наблюдаваме и след 1 седмица пак ще го прегледа. Според него не е нещо сериозно, най-вероятно е разстегнал мускул.

Общи условия

Активация на акаунт