Юли 2007

• 21 039
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Велинче,дано излезе нещо безобидно!  Hug
Дани,аз съм давала при единия хомеопат меркурии 30 през два часа 4 пъти после разреждам времето и приема,а при Галя съм давала най-много два пъти,за колко гранулки и две и три да дадеш си е доза.Дано не се влошите!Добре,че идват почивни дни,инъче пак взе тоя грип,ангини и т.н,колко да си вземем дъх и се появява нещо,недай си боже.

# 616
Taka вече мога да пиша нормално.Все още съм на работа като за първи ден се наложи да бъда 24 ч. така че съм тук до утре сутрин.
Работата ми е в един кризисен център.Тук се настаняват жени и деца в затрунено положение.

# 617
  • София
Уинкс мерси,ще разуча,ще потърся тестер защото си е рисково да дадеш толкова пари за 15мл Mr. Green
Хриси,много хуманна работа Hug
Дани как е Вероничка?бързо да минава Praynig

# 618
Работата не е лоша малко е натоварващо ,защото се срещаш с различни съдби  и проблеми. По трудно е да съчетаваме нощните смени.Тошовите и моите ,,но ще се справим някак.

# 619
  • София
То и нощни имаш Кирова,лошо.СИгурно е натоварващо,няма щастливи хора да искат помощ Cry

# 620
Да сега съм нощна .

# 621
  • USA
Иве, аз точно заради цената не съм го пробвала. Много скъпо ми се вижда за околоочен крем. Аз по принцип съм против околоочните кремове. Според мен са маркетингов трик и какъвто и да е овлажнител за лице да сложиш там ще върши същата работа. Все пак кожата около очите си е кожа, не е кой знае колко различна от останалата част от лицето.
По принцип, за противобръчкови най-хубави неща съм чела за LifeCell и съм навита да го пробвам, но и той е $189, обаче има 30 дена безплатни за проба. http://www.wrinklecreamsreview.org/

# 622
  • София,
Кирова - то няма лесна работа , но дано се нагодите, друго е като влизат от двама парички в къщи, а за другото ще свикнеш, в началото ще е натоварващо наистина, леко дежурство тази нощ! Ще си дежурим заедно. Peace
Иве Вероника странно, но живна и свали сама Т и всички дружно пихме ЧАЙ с МЕД - чак неповярвах, че изпи цяла чаша - някакъв имуностимулиращ чай с котешка стъпка и куп билки Mr. Green, дадох и мед за първи път на своя глава, и то две лъжици, но в чая - сега чакам за реакция. Успя и да повърне веднъж, но това не се брои  - сокове, чайове - дори яде и то колко и е стомахчето - неможа да събере всичко. Сега още не е заспала  - вилнее на леглото - чака ме и мен да си легна, дано изкараме спокойна нощ. Утре ще и пусна една пълна кръвна - и без това имам направление, което ще изтече другата седмица, но мислех до последно да го пазя и да го ползвам чак един ден преди да изтече. Peace
Лека и спокойна нощ на всички!

# 623
  • София
ДУ
Дани как е детето?
Яна вие как сте?

# 624
  • София,
ДУ и от мен
Иве учудващо, но спахме спокойно, сутринта Т беше 36.2. През нощта спа при мен, но беше спокойна, и не съм мерила - не ми се струваше и топла. Странно, което ме радва, но сега съм в голяма дилема какво да правя - дали да я извеждам в тоя студ да пускаме кръвни изследвания или да изчакам, да стягам ли изобщо багажа да пътуваме днес или да поизчакаме до утре.
Като закусим и се пораздвижим ще видим ще поизчакам - то до обяд има време, ако нещо ще отскочим до ТОкуда - там поне ще станат бързо изследванията. Praynig
Ти заведе ли ги на градина?
Кирова как изкара първата двойна смяна, като се понаспиш разкажи?
Лек и спокоен - макар и доста мразовит ден на всички!

# 625
  • Бургас
Добро утро и от нашата къща  Simple Smile
Дани, браво на Вероничка, обаче много я пази.  Hug
Срещата със свинския грип при децата се оказва доста трудна. За няколко часа правят пневмонии.  ooooh!
Уинксче, добре че пусна линк към ягодката, че да се присетя къде да изхарча малко пари, че милото скоро ще има РД, а няма възможност за ходене по магазини  Mr. Green

# 626
  • София
Само ходенето до митница ме спира от покупка от ягодка Twisted Evil

# 627
Добро утро!
Хриси,докато свинеш на режима ще  е трудно и дано нямате много работа.Аз като дете си спомням съседката посреднощ колко пъти е идвала с детето в нас,бягаше в нас защото се биеха с мъжът й беше нещо страшно,съседката на дядо ми пак така и колко ли жени има в това положение.Едно време така бягаха по съседите,но парадокса е че и двете споменати семейства още са заедно  така изкараха годините и младоста в тормоз,скандали и бой,заради децата и най-вече заради общото жилище и вещи.
Децата тръгнаха днес мнооого трудно,неискаха да стават сутринта,мрънкаха,реваха,еле Никола ама много се разглезиха един ден ходиха и вече неискат.Баща им беше адски нервен и още повече ги изнерви,днес му е много натоварен ден.Едвам ги вдигнах и оправих,изпратих ги криви и ревящи пък да видим.Ами срамота да избутат и днес два дни ходене са само все пак.

# 628
Добро утро!
Да оздравявате бързо всички и да няма пове4е гадни вируси. Наистина е страшен за децата тоя вирус,на една приятелка детето е стигнало до болница от него.
А Марти така се е разглезил от седенето,4е не иска да яде сам, снощи ме изкара извън нерви  #Cussing out .Иначе вече сам куцука,даже иска да го гони някой,от което на мен ми настръхва косата.

# 629
  • На края на вселената!
Здр.
Бързо оздравяване на всички!

Общи условия

Активация на акаунт