Юли 2007

• 21 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Денят ми започна добре но не БИ,имаме дразги които нямат оправяне освен търпимост,гадното време и покачването на цените си оказа влияние,много ми се пише но не е за писане.....

# 631
  • Sofia
ДУ! Аз също съм бясна. Николай да вземе да изхвърли покупките от сутринта вместо боклука?!?  #Cussing out

# 632
ОХ Искре,явно на всеки му се случва поне по веднъж.Много е гадно.
Иве,ако се замислиш над всички депресиращи неща в държавата и живота ще изпушиш..ама то ако само ги мислихме добре,но трябва да се живее и да се справяме някак и това е трудното.

# 633
  • София
Ма хич не ги мисля,просто мъж ми ги мисли и ми прехвърля на мен,все едно аз вдигам цените.Защо не бил чул нещо по новиние,викам и да го чуеш и да не го,като идеш на бензиностанцията ще разбереш,като идеш за хляб ще видиш,аз какво съм виновна,искала съм все много ooooh! не съм мислела и най важното пари за ковчези даже сме нямали Twisted Evil живеели сме ден за ден и сме нямали грам спестено

# 634
  • Sofia
Ох Иве ... Много гадно така ... При нас аз съм като мъжа ти ...

# 635
  • София,
То пък на днешното време иди че спестявай #Cussing out, еми опитвам се, в последно време така съм посвила бюджета, и не се притеснявам и не съжалявам но пак не можем да спестим, ето на завършвам а пари за жилище няма, банките няма да ни дадът и какво не ми се дават луди пари за квартира Crossing Arms.
Ели вие кога щяхте да ходите при УНГ- то след празниците ли?
Ние си останахме в къщи, посвършихме малко домашни задължения, сега мисля да стнягам багаж пък да видим. Така ми се иска да си отидем да видим бабите и дядовците, да отпочинем и ние малко, да ни поглезят и нас, вече се замислям да взема да я останвя Вероника в провинцията да си се гледат по цял ден с дядо и, той и без това сега е половин година в болнични заради хепатита още се възстнаовява, по цял ден си е в къщи и спокойно може да си се гледат двамата Mr. Green

# 636
И при нас е така,особено с целта ни и желанието ни за нова къща,мълча си но скоро ще кажа новина.Аз не съм малоумна и разбирам положението,разбирам колко е трудно но неможе да се живее все така,защото животът,младоста са кратки.Трябват ни малки радости от които да се зареждаме точно за да издържим това напрежение,дали ще е малка екскурзия или някаква покупка,дори на мъжът ми му става добре като си вземе нещо ново,всеки има нужда да разтовари,да смени обстановката.Инъче недай си боже от това натоварване да ни се съсипе здравето закакво сме живяли и за какво са пустите пари.Трябва мярка и в едното и в другото.Откакто съм в къщи и нехарча скандалите ни станах по-малко,но сега намен ще ми е трудно да върна старото положение,ще е трудно сега като почна да движа и да имам нужда от пари за градско.Мечтая си да работя за да изкарвам някакви свои пари.
Та за мен всичко е до нагласа,виждам има семейства в които мъжете са инициатори и гледат да се разнообразяват със семейството,гледам снимки и се ядосвам защото немога да кажа че тия хора са подобре финансово от нас и все си казвам,има време ще ходим,ама вече взех да се съмнявам.Мечтая си да ида на определени места,да заведа децата на Дисниленд,във Виена на Пратера,в зоологическата им градина,но Д. и пари да има пак не е по тези неща,освен другите фактори.

# 637
  • София
Незнам вече,моите мечти са големи май.Но на мъже им е лесно вдига го и айде при друга,а ние да се оправяме с дом работа и деца Twisted Evil

# 638
С която и жена да са все ще се харчи за нещо.Едва ли като мислят толкова за пари си мислят и за друга връзка.Баща ми толкова години няма сериозна връзка точно заради финансовата част,вика нямам пари да подържам жена.Аз вече незнам какво искам и към какво се стремя,плаши ме тва избутване днес да мине утре да дойде.

# 639
  • София
Студено ми е нервно ми е,обажда ми се да минавал ли да ми помага за децата,хич ,откаах му нарочно нека е на вън да се разнообрази че ми идва в повече и той в депресия и децат като са луднали.

# 640
И аз така като видя,че Д. изпушва го оставям сам да ходи където си иска уикенда или да спи и компа цял ден,нищо не искам.Но когато на мен ми трябва разтуха също искам разбиране,а не да се налага да си крада време.Лошо ли щеше да ми е да ида за седмица в Кюстендил на санаториум,щеше д ами дойде идеално.Хем за крака добре хем за мен,но няма кой да ми даде чак такъв лукс.Въпреки всичко си казвам,имам само Д. и децата и в това е истината каквото и да си говорим те са с мене с тях живеем и това е засега.

# 641
  • София
Да бе кой ти мисли за нас,онзи ден се връща от работа и ме пита кара ли се вика ли били ги?Ами ти какво мислиш,нетрябвало така.Обеснявамче и той да е на мое място ще прави така,ама НЕ щял да се влатее,кое ще владее 2 дни и прави и той така,после що ни били такива децата ами от нас си е Naughty като оная не идва и мъжа си не пуска,ще сме в този вид,но аз няма да търпя и първа ще си тръгна,захващам се с диета сериозно ще искам пари за пластика поне шанс да имам.

# 642
  • Бургас
Ох, дълбоки теми сте отворили.  Mr. Green разбирането и подкрепата за мен трябва да са двустранни. И ние не можем да спестим. Ей на... снощи направихме една груба сметка, че привършихме парите и се оказа, че сме пръснали едно 700 лв по престоя в болницата.  ooooh! (безплатно а?) А можеше да си ги изхарчим за по-приятни работи, ама нейсе - децата да са здрави и ние, че да си ги гледаме.
Дани, бяхме на преглед преди малко. Доктора иска и в петък да го види, не му хареса особено положението, ама не иска да се хваща за ножа, а да даде малко шанс на АБ-ка.  Praynig Не смея да прибирам чантата, всичко съм изпрала, обаче съм на нокти.  ooooh!

# 643
  • sf
Уф, че теми сте захванали. Викам си ще почета да се разведря,че съм яхнала метлата, а то  Sick

Иве, нямах път към вас,инак щях да го донеса меча.но съм го прибрала, как не го натиснах снощи да го върне  ooooh! сега ме е яд.

На мен пък ми е интересно как си хвърляте покупките вместо боклука?  Joy

# 644
Привет Simple Smile
Сериозна тема сте захванали.
Шушонче,напълно те разбирам за разходите в болницата,ние за 2 дена сигърно кам 150 лв. изхар4ихме,ама няма как.
Иве,трябва да оставиш мъжа ти да ги погледа 1-2 дена и ще те разбере.Моя сега като гледа Марти и видя какво е,а преди ми викаше еее какво толкова правиш цял ден,а сега даже и готви  Mr. Green, нали аз съм работната. Снощи се поскарахме сериозно,защото на мъжо му казали,4е на 12 трябва да е на работа, а аз мога да си взема отпуска от 20 и няма кой да гледа Марти,направо побеснях.Сега ще мислим комбинации,не мога да го пусна само 2 седмици след свалянето на гипса на детска.

Общи условия

Активация на акаунт