Юли 2007

• 21 036
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ами и аз незнам как ги хвърлят аз като се върна от пазар веднага розтоварвам,защото все някой ще извади нещо от децата.
Вико за какво си яхнала прахосмукачката?

# 646
Вики не ние,а мъжете.
Аз пък си купих от Ейвън едно наситено червило,че все бледи изпозлвам и пастелни сега ми се доиска нещо по ярко и наситено и много се харесвам с него.Начервила съм се и си стоя сама вкъщи.  Joy Д. не ме харесва с такива червила ще го нос якогато не съм с  него демек в повечето време хихи.Аз съм се наплашила от мъжете,от връзките,все си мисля че най-много да ми разбият сърцето,толкова несподеленост съм имала.А може би нарочно се хвърлям на мъже които не ми отвръщат подобаващо,за да нямам шанс.Хем боли хем сърби,но каквото и да си говоря ме е страх а и нямам контакти с мъже.Айде ако ходих на работа,семинари или поне на народни танци за заведения не коментирам.

# 647
  • Sofia
Иве, Вики - ми аз съм оставила торбата в кухнята и гледам да поема Диана да тръгва на работа и след като я оправих нея отивам да прибирам и гледам нема покупки ...  ooooh! Той не обърнал внимание и с торбата за боклука взел и покупките ... Както и да е - прежалих ги ... Някой се е облажил ...
И да - мъжете ги правят тия номера, не ние Wink

# 648
  • sf
Моя боклук е в плик за боклук , няма как да го сбъркам. Пък и аз разтоварвам веднага от пазара.
яхнала съм , щото ми дойде, нервно ми е, тоя само се цупи за нещо си, направо негативна енергия струи вкъщи  Confused
Е какво са тия разходи в болниците, за какво сте плащали? На мен ми искаха само за придружител и то не помня точно какви пари бяха, май 30лв за 5 дни,нещо такова.

# 649
За придружител беше 15 лв. на ден,че ползваш осветлението и водата им  Mr. Green. Парите бяха за храна,за сокове, за бензин, за лекарства/нямаха нурофен даже/-4е то за придружитела няма храна,не 4е Марти ядеше онази храна.

# 650
  • София
Днес ще си легна да се наспя,а довечера сигурно в 2ч.
На ейвън съм много ама много доволна от червения флуид за бръчки,незнам какво има вътре в него,но е супер сполучлив

# 651
  • Бургас
Ми не знам за какво, ама само на първото пазарене в магазина оставил 150 лв. От друга страна като не си подготвен за условията в болницата и се почва  - това ми трябва, онова ми донеси и така. Ама то си е отделна къща, хем за вкъщи да има, хем за болницата  ooooh!

# 652
И на мен ми е криво, но и миналата година март ми беше така, и тази. На няколко пъти се хващам, че се замислям да звънна на баща ми да му кажа нещо, ей така в първата секунда си го помислям и после се усещам...

И аз разтоварвам веднага покупките, а боклукът ми е в кофа, но веднъж съм оставила до вратата боклука и един плик с омалели бебешки дрехи за мазето, но забравих да кажа на Десо за тях и той хвърлил всичко. После му се карах, че не е погледнал, че са дрехи, ама то какво да види, всичко беше в черни пликове  Laughing

Никола беше със запушен нос и тази сутрин, интересно, че през деня няма нищо, само през нощта. Купих низита маз от аптеката сутринта

За спестяването - болна тема. Навремето имахме по-малки доходи и двамата отколкото сега само Д и пак успявахме да заделим. Сега нищо. Поне две почивки на половина си платихме и трета планираме. Успокоявам се, че като се върна на работа, ще е друго, но не знам, всичко става все по-скъпо и парите направо летят

# 653
  • София
Марти кажи за почивките къде са?
Ходи само по мен и ме пита защо си намръщена,гледа моите предавания,тъпотия.Много се сдухах.Може би тази година ще ида без него на почивка/незнам дали е правилната дума/с деца newsm78

# 654
Иве,до сега ходила ли си сама с децата на по4ивка,аз веднъж ходих на море  с Марти и сестра ми и зет ми и си скъсах нервите.Тогава се зарекох повече сама с Марти на по4ивка не ,да се мъ4и и мъжо  Mr. Green . Но ти си знаеш де,щом ти се по4ива сама.
Ние не сме много отдавна заедно и сигурно не сме си омръзнали още.

# 655
Иве, края на май ще ходим на Тасос за 5 дни, юни сме две седмици на Сол Несебър. През Август планираме Цигов чарк, но във ведомствена база и е тънко там

# 656
ДД
Тук съм но до обяд бягах по инстанции бюро по труда ,НОИ ,че в 7 дневен срок трябваше да се отпиша ,а пък се ядосах че и майка ми от сутринта мрънка да вземам Сашо ,че трябвало да ходи някъде сякаш неможе по късно да отиде  Twisted EvilАма както и да е да не яхам и аз метлата .
Смяната мина добре.
А темите дето сте ги задълбали не ми се обсъждат щото и не напоследък сме все на ръба добре поне че колата и жилището са си наши.Ама спестявания няма,а пък и още заем плащам ooooh!
Сега наближава и рождения ден на Пешо и сигурно тази година няма да му правим парти в къщи защото няма със какво.

# 657
  • София
Ние не сме много отдавна заедно и сигурно не сме си омръзнали още.
newsm78 това в какъв контекст го казваш?Моя брак,сети се нещо за твоя???
Марти хубави планове.Пак в последния момент ще съм и естествено места няма да има

# 658
Леле Марти размечтах се с твойте почивки еха бих казала.Мен много ме тормози нежеланието на Д. за каквито и да е почивки,едвам едно море със зор и завиждам на майките дето един път отиват с мъжът примерно другия път с майка си или сестра си нещо такова,компания и оправдание да имаш да идеш пак дет се вика,хем си сам хем не си.Сама с децата не отивам никъде,мислих че мога но вече знам че няма да мога,най-малкото неискам да съм в тяхната компания,имам нужда от други контакти.Цяло лято висиме в София а съм свободна не ходя на работа,после и да искаме ще е трудно с отпуските но това е положението.Аз не смея д атърся почивки и така нататък щото ако не го е избрал той става лошо от по-лошо,той да си избира мястото все ми е тая само за аниматори настоявам и клуб.

# 659
Иве, има хубави оферти последна минута, при нас не става това обаче, че Десо си заявява отпуската от януари

Аз живея за морето, като мечките съм, гледам да изкретам зимата само Grinning

Общи условия

Активация на акаунт