Юли 2007

• 21 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Ми добре е че може и има желание толкова отпуск да си вземе.Д. има право на два пъти по две седмици,едини япът за морето я взима,другия път за кампанията книжарската септември месец да помага.И аз живея за лятото и за морето,като един миг ми минава.Казвам му че предпочитам да си вземе два пъти по седмица отпуск и да ходим два пъти на море лятото макар и за по-малко време,но верно че си излиза по-скъпо.Незнам мечтая си два пъти да ида на море лятото и един път в планината няма да откажа.И то в Бг. за чужбина и не мечтая.
Днес съм голяма писачка тук,не съм станала от компа цял ден гледам филми.Сега гледам един с руско аудио и нищо не отбирам,а уж си мислим че познайваме руски както си говорихме с Веси.Отвреме на време ставам за да ям или да почета една започната книга и с голям зор почиствам по малко.Детската като я почистя и докато си дойде баща им вече не си личи че е чистено.

# 661
Д има много отпуск,близо два месеца, но аз имам 20 дни и ако искаме по-дълги почивки като се върна на работа, ще трябва неплатен да взимам. Тази година ми е последно лято по майчинство. Янче, какви сериали гледаш сега - аз съм на дневниците, клюкарката, 90210, съпругите, свръхестествено. Пробвах да гледам Как се запознах с майка ви, но не ми върви нещо

И да ви кажа, че този филм,по който ме зарибихте много ме дразни, но използвам всяка минути да го гледам  Laughing. Снощи гледах почти цялата първа серия и първите минути на втората. Бихтер (забележете, че ги наричам с имената им) напусна ли го? Тия Бихтер и Бехлюл много ме дразнят, аз съм за чичото. Тия двамата имат ли някаква визия за бъдещето въобще

# 662
Гледам от сериалите само Дневниците и Свръха,все се каня да почна клюкарката но много сезони се навъртяха.Инъче гледам всичко което преценя в замунда,ново и дори направих един тур на златни стари филми,имаше и такив акоито съм пропуснала в годините.За тия два месеца що филми изгледах,книги прочетох,и списания обичам списанията обаче все едно и също нещо се върти и по тв-то и в тях.Днес събирам сили за 4 те почивни дни с всички и се надявам силно да минат добре.

# 663
  • София,
Шуши до петък има многооо време - дано АБ- то си свърши все пак работата, а то какво е, все забравям да те питам newsm78. За парите по болниците - това имах в предвид и аз че неможем да спестяваме - леле в тея четири години що пари по доФтори и болници съм дала, два заема щях да изплащам #Cussing out, но, уви какво да се прави. Обаче на толкова болници и условия съм се нагледала вече, че какво да Ви кажа, но няма как.
А когато лежахме с Вероника още като се роди в ТК - моя мъж горкия, само дето не го накарах да ми купи електрически стерилизатор за шишета и електрическа помпа, той накрая ми викаше ама ти какво си мислиш немога целия апартамент да ти пренеса тук Laughing, телевизор чак ми беше донесъл Joy.
Аз стягам багажа, в крайна сметка решихме да пътуваме, стикайте палци да сме здрави и да си изкараме добре при бабите Peace.
Приятни почивни дни на всички, че незнам оттам как ще се включвам Peace

# 664
Здравейте!
Днес оставих Дели вкъщи, защото има хрема и кашля като е легнал. Звънях на хомеопатката, давам капките.
Юлиян е спокоен и спи по- голямата част от времето. Успях да свърша всичко. Сега Дели е наред да спи.
Тази година не правя никакви планове за почивка. Не знам Вили как ще може да почива, нито с какви пари ще разполагаме.

# 665
  • София
До сега спах Crazy отивам малко до магазина за хляб исе прибирам.Марти и мен ме дразнят,ама сериал дрехите им гледам,не че ми харесват комбинациите особенно но има хубави неща.
Четох че на Албена вдигнали цените драстично и няма ранни записвания вече.Сигурно и на другите места ще е така,някои от хотелите били заети

# 666
Цитат
Четох че на Албена вдигнали цените драстично и няма ранни записвания вече.Сигурно и на другите места ще е така,някои от хотелите били заети
е накъде повече...уж тази година щеше да е рай за български туристи в България. И аз им гледам дрехите Laughing Бихтер ми харесва като цяло, но вчера не ми хареса как беше облечена, когато отиде в къщата при оня

# 667
 Grinningпривет
Тук съм ,но само четох .Вчера и днес съм в егати и филма- криза на растеж, лактационна криза и яко сдухване  CrazyПо цял ден малкият ми е на ц...те Rolling Eyes
Мъжът ми ме хули ,че не съм го научила да пие от шише  Crazy, как сме щели да ходим май месец на круиза ooooh!Казах му че ще го отложим ,той се разсърди #2gunfire
Шуши, успех и дано не се налагат макарички  Hug
Много се радвам че Вероника е добре  Heart Eyes
Навън е безумно студено, вече два дена не съм излизала,то й не мога де с това бебе цицоманче  Laughing
Аз се издразних на снощната серия на филма, този Бехлю ме разочарова...................

# 668
Аз погледнах вчера докато превъртах и видях тази главната героиня с една сива рокля с гол гръб.Стори ми се прекалено из къщи да ходи така,само за едната вечеря че дори и жал ми става,с такива хубави тоалети само в къщи да си стои.

# 669
Ками, защо те разочарова Бехлюл?
Марти, и на ме ми е мъчно за чичото, но това е страст, не пита Mr. Green

# 670
Сега ми звънят приятелки заминават на Тийм билдинг тук почервенявам от завист,а една друга приятелка ми вика паркинга пред блока се изпразни всичко живо нанякъде.На мен ми е най-депресиращо по Великден като се изнесе народа,все едно бомба е паднало и само ние тук.
Ням апо-красиво нещо от взаимността и споделеността,като я има и тогава неможе да бъде спряно и никой не мисли как ще свърши.Затва всички сериали все говорят за тая трудна но взаимна любов и все по трудния начин все едно друго няма.Да се чудиш ние нормалните хора как сме се събрали без такива драми чак си мисля че нешо на нас не ни е в ред.  Joy Но и така и инъче все не е лесно.Не го гледам сериала но много филми изгледах и книги изчетох и все тая пуста страст и любов,дет се вика нищо не продава по-добре от секса.

# 671
  • София
Яна и мен ме е яд,особенно сега в този момент.В къщи с децата,даже кучето не поиска да пратим с баща ми за тича с него,това му било разтоварването.
И ме пита защо съм нервна. Twisted Evil
Гледам го филма и не вкарвам чувства,един ден харесвам единия другия ден друг,но го гледам заради интериора и дрехите и че са хубави актьорите.
Бубе я кажи за гримирането аз се зачетох в темата има страхотни неща направени от момичета,но моето око е много хлътнало и не се виждата нито сенки нито молив

# 672
Иве, какво да кажа?

# 673
  • sf
Ние няма да ходим никъде тия дни, даже и до Ботевград решихме да не мърдаме. Студено ни е, такъва мързел ни е обзел.  Joy Писна ми от тая зима, а вечер така ми се доспива рано, особено днес, намръзнах се днес и сега ми се ще всеки да си ляга, да си седна в хола кротичко с плетката и да си дремя  Joy
С Вико сме на вълна Беър Грилс, свалих всички епизоди,които намерих и утре ще си зяпаме.

Иве, пиши какво решихте за петък.

# 674
  • USA
Янче, запиши се в www.goodreads.com да си обменяме идеи за книги, впечатления етц. Много ми харесва този сайт. Има доста българи между другото. Аз и там съм Winx. Поканата важи за всички любители на четенето.  Hug

Аз обожавам София по празниците като се изпразни. Най-любимо ми беше да се мотая из центъра неделя следобяд.

Шуши, направо ме уби с тази сума  Shocked. Само да сме здрави! То в БГ станало като тук, недай си Боже да попаднеш в болница.

За парите и пътуванията мога много да говоря Simple Smile. Това, което виждам е, че вие пътувате много повече от приятелите ми тук, които общо взето са добре финансово.

Общи условия

Активация на акаунт