Юли 2007

• 21 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
 Joy Уинкс ти ме разби,ние не пътуваме ходихме в Турция една вечер във велинград и една сутрин до боровец,това за 6 месеца,като едното си е лятна ваканция.
Бубе как да се гримирам това ми кажи,къде кое да сложа като не съм никога слагала освен червило
Седя си пред компа и немога да се събера от яд,как ме дразни този моя мъж,умува ми че имало на банско хотел с 35гр вода,джакузи да ама басеин,били го затопляли Joy

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 22:14 от Ива&СиЕ

# 676
  • USA
Иве, не се оплаквай, повече от мен си намазала Simple Smile. Аз за последните 6м съм ходила веднъж в България и веднъж на ски. Но ако искаш ще те пишем към американките.  Mr. Green За дразнещите коментари, пускай си ги покрай ушите. Пийни си едно коктейлче и се усмихвай.  Mr. Green

Цените пак ли се вдигат в България  Rolling Eyes. Гадове. Последният път ми се видяха много високи. В Албена пък беше по-скъпо от ЛА да отидеш на кръчма. Съвсем се бяха самозабравили.
Между другото, миналата година като запазвах през юли за август, бяха разпродали всичко. И там като бяхме преобладаващият народ си бяха българи, особено в нашия хотел, който е най-скъпият там си бяха предимно нашенци.

# 677
  • София
Уинкс пиши ме там.Много скъпо е на Албена то ни излиза като в турция и то с пътя.Да не говоря че видях в темата цени на развлеченията за деца,ми то подобре да ходят на дискотека Twisted Evil
Във фламингото нали няма обед?
Марти вие в кой от трите сте?несебър

# 678
Чудя се как става така по време на криза  ooooh! За празниците няма места по хотелите, кафетата и заведенията пълни, търсим си човек за работа и не можем да намерим... Имаше една кака.. изпълнихме и всички желания и трябваше да почне и нито дойде, нито се обади и ми затваря аз като и звъня  Rolling Eyes После нямало работа... поне в София не мисля, че е така
Уж разполагаме с достатъчно пари, а отстрани погледнато не си позволяваме доста неща  Confused
Поне да се похваля, че бях на театър до преди малко  Mr. Green /аз тези дни като за последно/
Гледах Български разкази и много ми хареса  Peace Винаги съм си мислела, че Мариус преиграва малко, но днес беше прекрасно. Настръхнах, разчувствах се, мъничето и то  Heart Eyes
Приятна вечер на всички и спокойни почивни дни  Hug

# 679
  • USA
Иве, нямаше обяд включен, но можеше да отидеш на шведска маса в хотела срещу 17лв на човек (без детето). Ние нямахме и вечеря, защото бяхме през чужда агенция и цената на същата шведска маса, но за вечеря беше 25лв на човек  Twisted Evil. По този повод вечеряхме предимно в Балчик. 1-2 пъти ходихме да ядем в ресторанти в Албена и беше много по-скъпо от цените в хотела за ужасно ядене (не съм придирчива хич).
Държа да отебелжа, че хотелът беше страхотен. Нямам никакви забележки там. Като цяло Албена много ми хареса - чисто и поддържано е и за семейства е супер. Обаче, разните измекяри по ресторантите и сергиите, които са изключително алчни, не мога да ги понасям. А, и идеята да има "главна" улица със сергии в средата на курорта също много ме дразни.

# 680
  • София
ДУ
Всички ли заминахте или снощи се отдадохте на.....???
Уинкс бива 17 лв,вие в кое от двете бяхте едното 4 др 5 звезди и разлика ако знаеш?
Спира ме това че като ги изведа извъ хотела ще е искам това искам онова и почивката ще стъпи повече от колкото в турция.
Честит 3 март!

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 09:28 от Ива&СиЕ

# 681
Честит 3 март!  bg
Иве аз съм тука.Ще ходим след малко на зъбар с Надина да й извадят първитезъбки.
Велинче хубав е тоя Фламинго,но много скъп гледахме го.Засега сме се спряли на Ралица супер..,и всичко добре но като гледам стаите в комунистически стил и чак се дразня как не вкарват малко дизайн и по свежо да го направят.И аз незнам още за тази почивка,никак не сме ориентирани ама никак,така че ще ви следя какво пишете за почивките.

# 682
  • sf
И аз съм тук. Снощи ми беше лошо, болеше ме глава, едва дочаках да си легна. Сутринта Вико стана към 8,ама не се наспах. Надуват ми главата, само квичат. ТРябва да ходя до Била, а в това време ми е  Sick как не напазарувах вчера, пфууу.
Аз за почивките не мисля още, но в БГ на хотел няма да е. само палатка  Joy
Децата излизат на терасата, аз не искам и носа да си показвам  hahaha
Иве, траеш си за утре. казвай какво решихте,че да мисля  Grinning

# 683
  • София
Още не сме решили Вико,че в къщи нали е.....не се притеснявай въобще

# 684
Честит празник!
Иве, аз не знам кой знае колко за гримирането. Всеки си набляга на дадена част от лицето.Аз най- много си гримирам очите. Червилото предпочитам да е повече като гланц. В момента си слагам фон дьо тен, понякога отгоре пудра. Черен молив на горния и долния клепач. Черни сенки, с които удебелявам горната линия и после си слагам сенки на целия клепач- те са графитено черни.
Реж не слагам, но заради проблемната ми кожа иначе е хубаво. Взимай гримове и почвай, ще прецениш как се харесваш. Вкус не ти липсва Peace
Ще изляза с количката. Не ми се затваря цял ден.
Леле, Дели току що ми показва как се целували Бихтер и Бехлюл. Целува ме по устата и си върти главата Embarassed

# 685
  • София
Честит празник на всички!!!

Ние отиваме на Паничище, ще чета като се върнем.

Приятна почивка!

Не съм чела няколко дни, надявам се Ивчо и Шушоната вече да са си вкъщи, ако не са - дано се приберат скоро и да са добре вече!

# 686
  • Бургас
В къщи сме айка, от два дена. Надявам се утре да не ни приберат отново.  Praynig Аз иначе готвя празничен обяд  bowuu сърми с кълцани мръвки и гъби (разделно хранене), ей сега сервирам и се мятаме в леглата.  Joy

# 687
  • София
Бубе имам особенност на очите и не се вижда ако е гримиран,затова питах Mr. Green
Ходихме до кауфланд е толкова народ от Перник ли дойдоха незна #Crazy с анцузи и палта Sick

# 688
  • sf
Ходихме до кауфланд е толкова народ от Перник ли дойдоха незна #Crazy с анцузи и палта Sick
  Joy
Аз напазарувах, ще правя пица и зелева салата за довечера  Mr. Green
Установих,че от купчината обеци с винтчета са ми останали само две винтчета  Confused дали продават само тях отделно  Thinking
Иве, набарай някоя грим-сесия из моловете, ще те гримират и ще ти кажат на кое как да наблегнеш. Аз мацам малко молив, малко сенки и спирала. фон дьо тен , пудра, руж не позлвам, даже няма да успея сама да си сложа  Joy

# 689
  • София
Вико не се бях сетила за мола и че там имат гримьори Hug е на теб не ти трябва фдт чисто ти е лицето нямаш пори.Аз и приятелка гримьорка имам ама е много заета и неможам да се засечем и само по тел

Общи условия

Активация на акаунт