Юли 2007

• 21 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Иве, на мен клепачът ми е много клепнал и също не се вижда грима, ама мацам Mr. Green
ние с Юлиян изкарахме час и половина навън. Татко гледа Дели вкъщи, че излязоха и набързо се прибраха заради студа. Сега сме сами. И двамата спят.
Аз сготвих пастицио Peace

# 691
Здравейте пак.
Иве,наистина е хубаво да те гримира професионалист,много зависи от чертите на лицето,аз например имам силни черти и много грим н еми отива.Мен на сватбата гримьорката ми обесняваше и примерно доскоро слагах грим без основа и руж,но с възрастта виждам че сложа ли подходящ фондьотен и руж се отварям много и малкото грим изпъква,стои добре,така че за мен основата е важна.Също което казва Бубето трябва да се набляга или на очите или на червилото.Ако си с бледо червило силни очи,и ако си с по силно червило по-лек грим на очите.Всяка жена хване ли елемента който да я отвори печели,защото примерно с една лека спирала или добре поставен молив може да грейне.Аз също се интересувам от тънкостите и тенденцийте разбира се тия които ми подхождат.
Ние бяхме на зъболекър Надина се държа геройски,извадиха й зъбките и ни ги дадоха,направиха й и два..абе нещо като леки кариеси бяха се отчупили старите има и още два така за правене,ще ходим още два пъти и един път за да й сложи защитен лак.А април за да види дали се е разширила челюстта,ако не ще трябва снимка.
После ходихме до Ситито за да си купя няккави обувки които да обувам с тоя крак дето поне още 6 месеца ще е надут и оттекъл.За д аизлизам обувам едни дизели дето имам от 7 год. и смачкани но широки от сантимент не ги хвърлях като пантофки са и сега ми свършиха работа,ама не са за пред хора.Какво ли не пробвах измъчих се и накрая рабира се едни Пуми ми заспаха.В черно и бяло,нямах сили да обикалям повече из мола само ми течаха лигите.

# 692
  • USA
Честит национален празник!  bg Сигурно повечето сте запразнили. Simple Smile

Янче, защо така ме пропусна за книгите? Simple Smile Вземи си хубави меки маратонки като пантофи. Аз точно с такива ходех в началото като ми счупиха крака.

Иве, в петзвездния бяхме, другият си е просто друг хотел. Един до друг са, не съм влизала и не знам за какво иде реч. Минус и на двата е, че са близо до улицата със сергиите и вечер е много шумно. Този, в който бяхме беше с отлична изолация, слава Богу. Щяха да ми дойдат в повече "живата музика" от всяко капанче. И аз искам да отида в Турция, но не ми е удобно като място. Няма да е скоро май.

Бубе, пастициото манджата с макарони ли беше?

# 693
  • София
Защо да не ти е удобно,като си дойдете ще идете за 6 нощувки.Много ми се искат тези кремчета за лице и очи,ама страшни цени а тук сигурно са Shocked

# 694
О,Велинче още снощи исках да се регистрирам в сайта обаче ми иска яхоо адрес а аз нямам та трябва да си направя.В момента чета ''Преди да умра'' на Джени Даунам в началото съм,но съм впечатленаКнигата почва така ''искам да си имам приятел.да живее на закачалка в гардероба...мъж който да не говори много,но да диша тежко,докато съблича коженото яке и разкопчава дънките си.''  Simple SmileПосле съм запланувала няколко криминалета като новото ''Пастирът'' на Джефри Дивър.Интересно,но не ми се четат философски или окултни в момента,но имам Евангилието на Луцифер тука и на Букай една.
Ми исках да др.Шол да взема но Д. не ще да дава пари за такива,може би за лятото ще взема или такива или крокс те крокса са много удобни.
Много приятели ходят по гръцките села в къщи под наем,но си пазаруват и готвят на мен ми се иска съвсем мързел.Но за хора дето искат повече време на морето по 20дни примерно само къщите под наем са вариант,сещам се за Шкорпиловци там като малка ходих и сега бих отишла.Абе искам някъде ама на проверено,ей така някой да ми каже тук е добре препоръчвам.

# 695
  • На края на вселената!
Честит празник!

Ауу, Бубе, това твое пастицио звучи страхотно и на моите много ще им хареса. А аз направих уж една гъста супа с картофи и червена леща, но то стана като яхния и моите го харесаха така. Отказаха да го довърша за крем супа с мляко и сметана. А за десерт . прави шоколадовия сладкиш с майонеза  и се справи много добре, аз само подавах продуктите, че са на високо, а накрая доразбърках с вилицата, че не дадох миксера  Mr. Green

Яна, да са ти честити Пумите и леко да стъпват  Hug

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 09:01 от Зайченцето бяло

# 696
  • София
Зайо този с майонезата е страшен умирам за него.....Ако не беше взел моя торти да съм го врътнала.
Ей обезобразих си скарата тефлонова и да я измия и стана на мехури и отиде,незнам какво стана с вода и веро я мия,немога само с вода Twisted Evil Мъж ми вика ще я изтържа до край ама дали няма да остане нещо отровно,100лв е а само скари купуваме това е 3 бр една на дървени въглища една обикновенна електрическа

# 697
  • USA
Янче, много тъпо това с яху-то. Не съм забелязала, но аз имам такъв имейл. Кроксовете са много удобни, но на голям крак (разбирай на възрастен човек) седят много грозно според мен.

Иве, аз като си дойда в БГ вече съм пътувала 2 дена, а да отида до Турция за 6 значи да си загърбя родата, а аз нали точно да ги видя идвам Simple Smile. Ако имам повечко отпуска ще го направя, но засега не виждам как ще стане. Кремовете и на мен са ми скъпи, иначе добре звучат.

Дайте рецептата за сладкиша с майонезата.

# 698
  • На края на вселената!
Ето, Велина  Hug

снимката е линк

Само да допълня, че нямах достатъчно захар и сложих и мед. Мъж ми не даде да сложа по две парчета за майка и татко, много им било.

# 699
Това е пастициото http://www.kulinarno-joana.com/2008/05/pastitcio/ Аз го направих малко по- различно.
Днес малкият се разби от спане и ми мина леко.
Аз се опитвам да се ограничавам в яденето, но нещо ми е трудно. Вечер едва изтрайвам. Опитвам се с плодове да туширам, но пак е тегаво. Едно време това не ми беше никакъв проблем. Може би студеното време си оказва влияние

# 700
  • София
Да верно че ече не си с по 3 месеца отпуска,съвсем забравих иначе пътя до там е 1час със самолет
Да Бубе в студа и в къщи е трудно да се издържа

# 701
  • София,
 Hug Привет и ЧЕСТИТ ПРАЗНИКbg
НИе си прекарваме добре, при баба и дядо, като никога сме се събрали всички и в момента има луди танци на народите, Вероника е пощръкляла и незная как ще я сложа да си ляга след малко Joy. Момичета страхотни рецепти  Peace много благодаря, ще взема и аз утре да ги пробвам!  Peace.
Шуши и твоите сърми ми звучат добре, но след поста ще ги пробваме, пусни ми рецептата на ЛС!  Praynig

# 702
  • sf
Добро утро!
Къде сте всички?
Ние снощи откарахме до полунощ, ама сутринта Вико стана в 8  Tired мъж ми замина на работа,че си взел допълнително за празниците.
Правих мекици, сега готвя леща. Ще заседна малко с плетката да пия кафе  Joy
Голям студ се задава др. седмица, пфууууу, няма ли край  Crossing Arms

# 703
  • София
ДУ
Вико в къщи ли сте по обед? да минем за меча ooooh! ножка няма дсе отбиваме че излезна работа на мъж ми

# 704
  • sf
Вкъщи сме. Хич не мисля да излизам, ще ги пускам по терасата.
Опитвам се да пратя Вико при баба му, той седи 2мин и се връща,че имала работа  Rolling Eyes няма почивка, ей  Joy

Общи условия

Активация на акаунт