Юли 2007

• 21 026
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Вико докато взимах Сабята-нож и една забърса мъж ми,по точно тя с колата и той в нашата,леле как яхна метлата,още повече.Накрая се сети че нямаме преглед и вик ей сега ако ни спрат.
В джъмбо видях Мими,добре че е тя че аз пак летях из щандовте да гоня мъжете,с тях на пазар не се ходи Twisted Evil Снощи в 1,3ч ми звъни телефона,аз си спя чувам ама неставам мъж ми вдигнал някой въздъхнал и затвори/личен номер/днес съм на разпит Mr. Green ходила съм някъде оня ден/когато бях до пощата/сега това обаждане,голям смях ме напушва.

# 706
  • sf
Иве, не разбрах кой кого как забърсал,ама на колата има ли й нещо?
Моя към 15 си дойде от работа, бях сготвила, беше ми жал,че бачкал в студа, само една реплика каза и ме нервира яко.  ooooh! не мога да я карам така повече, някой трябва да ходи в командировка  Joy
Дремах на пресекулки към 30мин и сега ми е кривоооо до немай къде.
Излизаме до парка Роки да тренира. Вико не е спал, та дано заспи до 9 довечера,че да се чуя в тишина  Joy

# 707
  • София
Една забърсала нашата кола,не съм гледала какво и е,хич не ми е. Mr. Green
Ей така е при мен,като го няма го обичам и тръпна като влезе и каже нещо и ми идва  #2gunfire
Моите станаха чакаме го да се прибере ама кога....

# 708
  • sf
Някоя съседка ли е била ?  Joy една на нас ни счупи фар при паркиране назад  hahaha
На моя му викам, от тебе струи негативна енергия, той вика не е верно, цял ден съм бил на работа  Joy
И аз като го няма, все се чудя какво добро да му сторя, да го зарадвам, като се появи и ми иде да го фрасна с нещо  hahaha

# 709
Иве, неприятно  Confused
 В молът изкарахме мн. хубаво. Дели беше щастлив, че сме тримата и му обръщаме внимание. После ходихме до Темпо. Прибрахме се Дели да спи, но той като баща му си е вкъщи и се превъзбужда. Не стана.
Утре мъжът ми има работа в Солун. Кара ме и мен, но не ми се оставя Юли. Иначе кърма съм замразила достатъчно. Времето ще е хубаво, ще ги заведа в парка.
И аз като вас Mr. Green Цял ден му обеснявам по телефона как искам да се прибере. Като си дойде започвам да се карам с него Laughing

# 710
Това пастицио е супер, яла съм го, но не знаех, че така се казва. От него приемам вече канела на солено. И на майонезения кекс му се каня отдавна, имах задръжки заради миризмата на майонеза, която не понасям, но май е крайно време да го забъркам

Никола е добре, но малкият снощи беше с 37.5Т, през нощта също играеше Т. Най-добрият вариант за мен е да е от зъбче, но пък не знам от зъб може ли толкова ниска. Иначе има на едно място подуто във венеца и като го пипна се дърпа и мрънка. Другият вариант е вирус, въпреки че няма хрема и кашлица, но не мога да видя гърлото му как е. Вчера и онзи ден ги оставяхме за по няколко часа при баба и дядо, ние обикаляхме, за да си харесам нещо за 8ми, нищо не харесах, но това е друга тема. Та дядото бил с болки в гърлото и смуче ефизол, но не било притеснително, защото това било от сухия въздух, та затова не казал по-рано  Rolling Eyes Сега Валери е с 36.9, което за мен не е съвсем спокойно положение. Иначе резултатът от пазара ми за осми март е - маратонки пума за малчо от ЦУМ за 35 лв, два анцуга от същия магазин за Никола по 40 лв (всичко там е на 50 процента), пуловер за Никола от Бенетон за 32 лв, намален от 79лв, страшен, много хубава вълна, за другата година ще си го носи,взех по-голям

Иве, в маре ще сме Peace

ето малко снмк  в снмка.бг, назад със стрелката - тук

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 10:42 от марисса

# 711
  • sf
ДУ
Днес ми е голям мързел. Вико стана преди 8 , а за да не буди другите го забавлявам в хола  Tired
Не знам какво ще правим днес, довечера ще имаме гости,ама до тогава само ми се лежи  Joy
Свеки ме ядоса преди малко. Вади две кутийки бонибон и говори на Вико "ще дам само на кака ти,защото ти ми ръмжиш като ме видиш"  ooooh! и едната си я прибра. И той като се разрева, сълзи, сополи, Роки му даде нейната половина , ама той реве за цялата кутия  ooooh!

Мъжо изведе вико , а Роки отиде в Заимов с една приятелка и майка й. Аз ще пооправя малко,ама като знам довечера как ще разхвърлят няма да си давам много зор  Joy

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 11:38 от donsita

# 712
  • На края на вселената!
Eй, Вики, тая е за разстрел. Как може така да му каже и наистина да не му даде, милият Вико. И как няма да й ръмжи като непрекъснато го гони и не иска да играе с него. Детето търси внимание, а тя го отблъсква, нормално и той да й отговори така.

# 713
Хмммм....няма ви newsm78
Аз днес цял ден изкарах на гости на кафе на една приятелка и после в парка. Дели поиска да отиде при майка ми. Чакам мъжа ми да го вземе и да си дойдат, макар че се опитахме да го навием да спи там-не ще. Ние тази вечер ще имаме доста работа, но явно ще трябва първо да го приспя и тогава ще действаме.
Утре съм на прощапулник.

# 714
здрасти Бубе  Laughing, аз съм тук  Hug
Привет и на другите  Hug
Днес беше супер ден.С малкият бяхме навън 3 часа, аз се подстригах и бях на маникюр.Сега ще ходим с мъж ами на ресторант, защото днес правим 9 години откакто сме заедно  Grinning
Ева беше на Витоша и сега се успиват с баща й .
Вики ,бабата е за голям бой  CrazyКак може така да каже на малко дете.Много мъчно ми стана за Вико  Hug
Марти прекрасни сте на снимките  GrinningКога го роди , кога вече стана на годинка Валери  ooooh!
Приятна вечер на всички   bouquet

# 715
  • София
ДВ
Нищо,скука.Малко на вън бяхме преди обед и това

# 716
Иве, първо видях мъжа ти и си викам - "познат мъж"  и започнах да се оглеждам и те видях  Grinning
И при нас скука  - Ганчо води Мариян днес в "Патиланци", купил карта, а оня не пожелал да се качи на нищо и жената му върнала парите ooooh! Онзи ден го води на кино "Гномео  и Жулиета", поне това му е харесало. 
Утре мъж ми е на оглед на парцели в две села Rolling Eyes

# 717
  • USA
Марти, благодаря за снимките! Много сте хубави всичките! Рожденникът има неотразима усмивка. Бонбон отсякъде.  Heart Eyes

При нас днес беше 25+ градуса, след като миналия уикенд валя сняг  Shocked. Бяхме на РД на най-добрите приятели на Криси. Страхотно прекарахме и големи и малки. Дори българска клоунка имаше  Laughing.

На мен нещо ми е много нервно, след супер напрегната седмица. Само искам коктейли и да си чета книга на спокойствие. Няма да ви казвам какъв бардак е в нас. Криси много ме дразни днес.

Мими, аз съм много за живот на село, но да има инфрастуктура добра. Тук това е схемата общо-взето.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 07:32 от Winx

# 718
  • sf
Ду
Ние снощи пак откарахме до полунощ, Вико още спи,дано имам поне 30мин да пия кафе на спокойствие.
Момиченецето снощи си сцепи брадата докато Роки ги возеше на влакче с едно одеяло по паркета. Кръвта спря много бързо и решихме,че няма нужда от шиене. Мойта така се притесни, рева повече от малката  ooooh! лудница направо.
 Мъжо замина на работа,че да изпревари снега. чак не ми се вярва каквъ студ го дават тая седмица  Sick
Аз в Бг не бих живяла на село. на мен и Ботевград ми е тъп. Харесвам си лудницата тук. Ако не се състезавам с времето,хич не ми дреме,че има задръствания и т.н. Само мръсния въздух е кофти.
Инак бих живяла на място като Отчаяните съпруги- ееееех,там е кеф, чисто, подредено, готини съседи.

# 719
  • София
ДУ
От вечар 3 пъти търся снимки от Марти,а дя ги скрила долу в поста Crazy На снимката на която е Айка,сестрати и майка ти ли са?А и да си кажа обърках се,това един РД ли е Embarassed
Легнаха в 23ч станаха в 7,явно има пречи обедния сън,а и като не се изморяват ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт