Юли 2007

• 21 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Мими, и ние почваме да строим къща на Владая. Мъжът ми е много ентусиазиран. Аз също. Ако станат нещата ще ходим там за лятото и уикендите, а по-- късно сме решили да се преселим там и да живеем спокойни старини Mr. Green
Дели откакто е станал повтаря как искал да ходи на Владая. Сега облечен и нагласен чака баща си.

# 721
Здравейте!
Аз гледах още във фейса снимките на Марти и ме държаха няколко дни момчетата,впечатлих се много от Никола какъв е веселяк и Валери един усмихнат,абе страхотни момчета!А Марти и ти изглеждаш много добре с тази прическа,естествено и елегантно в същото време,ето ти май не слагаш много грим,не си коментирала.
Велинче,когато човек е уморен има нужда от малко спокойствие,а децата издават шумове,движат се и това е направо изпитание за нервната система.
Мими,значи на мои приятели баща им преди година купи къща на село и те градски чада много се чудиха за какво и как а сега ела да видиш,всеки празник,уикенд са там.Ама то ей така е лесно,някой да подържа,а ти само по празниците.Инъче една къща си иска много подръжка,така че си прецени ще се справяш ли и мъжът ти такъв тип ли е да работи по къщи.Аз немога да живея също на тихо и далечно и с малко контакти.Имам приятелки така живеят всеки ден пътуват,стоят цял ден в града при роднини и се прибират.
Тия дни ми бяха доста активни и съм доволна като изключа кръвното ми,беше ми паднало много и ни кола ни кафе помагат,само айрян със сол.Бяхме на фризьор и 4мата,най-сетенс ъм вприличен вид,доста одряза и ме боядиса сега се харесвам в повече.А там в салона на светло като си видях кожата куцук куцук до козметиката съседната на салона и веднага си купих един фондьотен и един руж щото после бяхме на обяд с приятели.Снощи пък бях на рож. ден по женски и също ми беше добре.Днес станах и кръвното ми е нормално,ще ходим в свеки за Заговезни на обяд.
Вики,тая егати педаагожката е баабата а каму ли баба да постъпва така.И мойта така издига надина в култ,ама трябва да й направиш забележка или ти или дидо.Аз несъзнателно някой път в такава ситуация се агресирам срещу надина,а не е правилно.

# 722
  • sf
Каква забележка, направо й казах,че е тъпа и не е човек.  Rolling Eyes
Има разлика от ходене на гости на село и от това да живееш там и сам да поддържаш.
Само като се замисля какво чистене на двор е, ринене на сняг зимата, непочистени улици, брррр.
да не говорим за лекарската помощ, аптеки и т.н. Не е за мен това.
Вико стана току-що- доволна съм.
Трябва да мисля нещо за готвене.  Rolling Eyes

# 723
Владая не е по- далече до центъра в сравнение с Надежда Peace
Брат ми живее в Житен при приятелката си. Това е село до Надежда, на 10 мин. е от нас. Така че предполагам Мими ще търсят нещо близо до София.

# 724
  • Sofia
ДУ!
Гледам говорите за живеене извън София. Ние мислим това лято да стегнем къщата в Банкя и може би малко по малко ще се изместваме да живеем там.  Peace Но живота в къща изисква доста ангажименти от рода на: да оплевиш двора Grinning,  да окосиш тревата и т.н. (това ако няма кой да наемеш да го върши си е изморително)

# 725
привет
Мъжа ми отдавна иска да купи място и да живеем в къща.Аз съм досат далеч от тази мисъл, въпреки че си мечтая за двор , в който да играят по цял ден децата GrinningИ в същото време така съм свикнала с градските условия, със шума и съжителството с какви ли не хора, че може би трудно ще свикна.Повече ме блазни мисълта да имам някъде малка къщурка, с огромен двор и там да ходим само за уикендите
Снощи ходихме в един страхотен ресторант в Ст.фрад- Монтрей се казва, много изискан и кухнята беше страхотна.Първо решихме да ходим в р-т Истанбул в Японският хотел ,но се оказа че са го затворили от 6 месеца  Rolling EyesСлед това докато решим къде да сме, мина много време.Прибрахме се чак в 00.30 , добре че Виктор не беше се будил.Но моментално като легнах до него ме помириса и след половин час ме нападна  Laughing
Утре ще пусна Ева на градина, че с тези студове незнам какво ще я правим вкъщи  Rolling Eyes

# 726
Ками, честита ви годишнина! Много да се обичате и почитате  bouquet
Аз съм била в един Монтерей, но той беше до парк хотел Москва. На този  в студ.град слушам реклами. Ще го пробваме.

# 727
  • sf
Мен точно тия неща да оплевиш, да изчистиш двора ме побъркват само като си помисля  Joy
а ако се топлим и на дърва  Sick и въобще да живея постоянно в къща не ме блазни. поне тук в БГ. Освен това нямаме ни имот, ни пари ,та дилемата се решава , ако въобще я има  hahaha
Вико няма търпение да ходи на ДГ, постоянно пита защо толкова почивка има  Whistling ще го видя утре сутринта каква ще я пее. От сега ме тресе за идващия сняг  Sick

# 728
  • Бургас
Добър ден  Simple Smile

Моите от като отворят очите и почват да се дразнят, не издържам вече  #Cussing out искам спокойствие, къща на село=психиатрия каквото дойде  ooooh!

Ками, честита годишнина, много да се обичате.   bouquet

# 729
  • София
Шущи какво стана?
И моите се дразнят от сутрин до вечер.
Аз искам да имаме къща някъде,за разнообразие иначе да си живеем тук.

# 730
  • Бургас
Много пусто тука  Simple Smile

Ами какво да стане... ходим на прегледи, доктора видя зрънце шанс да се оправим само с АБ и капки и се молим. Ама ще види към края на АБ как е и тогава ще издава присъда.  Praynig

Твоите се дразнят ама са на един акъл.  Hug А моите като акъла им уж трябва да има 10 години разлика, а не би.  ooooh!

# 731
Ели дано му мине на малкият с АБ и не се наложи операция  Praynig Hug
На мен днес ми се стори топло от терасата, излезнахме всички навъ ни ни надуха едно хубаво............И хич не ми се мисли каква ще е тази седмица  ooooh!
Виктор пръдка много миризливо  Laughing И само се лъжем че се е наакал и хоп да го преобуваме и като видим че няма нищо сме ей така  Shocked
И Ева иска да ходи на градина, само да не размисли утре сутрин  Laughing
Иве ти ще пускаш ли момчетата утре?

# 732
  • USA
Шуши, не трябва ли да е напълно оздравял преди да го оперирират? На приятели детето доста време го чакаха преди да му сложат макарички, защотото все беше болен. Той често ли прави ушни инфекции? Защото не съм останала с такова впечатление. Ако не, защо ще му ги слагат?

За двора да кажа - ние имаме, но Кристиан много рядко играе там. Иска си на парка с приятели.

# 733
Ние се прибрахме от сбирката в свеки,събрахме се леля им,братовчедите.Децата така се бяха разлигавили,то се катериха върху батковците,скачаха,викаха абе страшна работа.И неиска да участват в хващането на хълва и яйце щото си мислиха че ще ги караме да ги ядът.Убеждавахме ги,че няма да ги ядът но тия мойте бягат от храната и тва си е.Но пък единия батко е абитуриент и на него набутахме хълвата.И братовчетка ми в Добрич е абитуриентка и много ми се иска да ида,обаче незнам как ще се помъкнем 4мата а и Димитър с неговата работа,много далеко бре инъче как бих отишла дори и сама с децата.
Никола продължава да се буди с истерия посредата или след слетобедния сън,взе и да го пропуска направо.След малко почвам да гладя за утре ризи,панталони,екипи,пижамки.Ох във вторник е 8ми март и се чудя за учителките 6 букета солено ще ми излязат пък искам с нещо да ги уважа учителките.  newsm78

# 734
  • София
Ние събирахме за учителките по 5 лв за букет.
Много мие сдухано че времето се разваля

Общи условия

Активация на акаунт